Bir tane kızdan konuşuyorum, yaşını sormadım baya ısındık az çok 2 gün oldu ama ilerletmek istiyorum. Yaşı da küçükmüş, ben 19, kız 16, bana uygun gelmedi. Yaş önemli bir yandan da yani bilmiyorum
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir tane kızdan konuşuyorum, yaşını sormadım baya ısındık az çok 2 gün oldu ama ilerletmek istiyorum. Yaşı da küçükmüş, ben 19, kız 16, bana uygun gelmedi. Yaş önemli bir yandan da yani bilmiyorum
Zaten erkeğin büyük olduğu ilişkiler çoğu zaman daha sağlıklı oluyor mesela 27 yaşında olsan da 23 25 yaşında biri olabilir hayatın da ama kız reşit değil 2 gün olmuş daha arkadaş kalın hata yapmayın sakın
Hata derken o tür şeylere girme taraftarı değilim ama ilerde sevgili olduğun da insanlara karşı bir tuhaflık için de olurum kendi yaşıtımdan konuşuyorum anlaşamıyoruz Bilmşyroum ya
2 seneye kadar zaten reşit olur ki
Bu yaşlarda üç yıllık fark az gibi görünse de gelişimsel olarak oldukça büyük bir adımdır 🌿 Sen yetişkinliğin başındasın, o ise henüz erken ergenlik döneminde. Öncelikleriniz, hukuki durumunuz ve hayata bakışınız çok farklı olabilir. Rahatsızlık hissetmen ve bunu sorgulaman çok olgunca bir davranış 🌸 Kendi sınırlarını koruyup mesafeni koyman ikiniz için de en sağlıklısı olacaktır. Bu hissettiğin çekincelerde haklı olduğunu düşünüyor musun 💛
Cevap
2Cevap
3 yaş sıkıntı değil aslında 18’den küçük olduğu için tuhaf geliyo
Büyük de olmuyor ille bir sorun çıkıyor ne bilim tecrübe olarak hep eksik kalıyorsun bir yan dan
Hayır değil biyolojik olarak kendini tamamlamış.
yaş aralığı sorun değil
yaşı küçük
Pedofili
Sıkıntı
3 yaş var, o 18 olunca sen 21 olacaksın
Uygun değil
Sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?