Ben neden bununla övüneyim, kadının doğasına aykırı bir şey, bu yaklaşım eril enerjiyi artırır, ben anne olsam kızıma dişil enerji aşılayacak sözler söylerim, fıstık gibi kızım maşallah, su gibi falan.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben neden bununla övüneyim, kadının doğasına aykırı bir şey, bu yaklaşım eril enerjiyi artırır, ben anne olsam kızıma dişil enerji aşılayacak sözler söylerim, fıstık gibi kızım maşallah, su gibi falan.
İnsanlar konuşur. Her zaman konuşurlar. Düşüncesiz, patavatsız... Ölçüp tartmadan, karşındaki kalbi göremeden. Bu yüzden kelamlara takılmamak gerek. Onun değil, senin kendini nasıl gördüğün önemli.
İnsan sınırları ihlal edilmesin istiyo, çocukken farkında değildim tamam ama şimdi çok rahatsız oluyorum.
Bizim isteğimiz bu, kime sorsan sınırlarımı korumak istiyorum; kimse yaşantımı benim gözümden görmedikçe yorum yapmamalı ve aşağılamamalı der ancak bunlar olacak, insanlar nankör. Bu yüzden rahatsız olmamaya çalış lütfen.
Çözümü yine sınırları korumak, mesafe rahatlıktır, kimse zarar veremez.
Kesinlikle <3
Çok haklısın, kullanılan dil farkında olmadan içselleştirdiğimiz rolleri ve enerjimizi doğrudan etkiler. Ebeveynler bazen güç ve dayanıklılığı övmek isterken maalesef eril tanımlamalara kaçabiliyorlar. Kız çocuklarının zarafetini, dişiliğini ve özgün güzelliğini besleyen sözlerle büyümeleri özgüvenleri için çok daha kıymetli. Sen kendi hayatında dişil enerjini beslemek için ne tür adımlar atıyorsun, bunu hiç düşündün mü? 🌿🌸💛
Cevap
1Cevap
dogru degil bence
Anne diyecek ki ben bir çiçek yetiştiriyorum
erkek çağrışımı yapan benzetmelerden haz etmıyorum
boy kilo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?