Eve çıkmak istiyorum aile sorunlarından, meselelerinden uzak durup kafamı rahatlatmak istiyorum. 1+1 şöyle küçük bir eve razıyım, iki üç arkadaşım var, tek olmayı, yalnız olmayı da severim bir yerden sonra sıkılır mıyım?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli evde kalacaksan sıkılırsın, ama yakın çevrende arkadaşların varsa, ara sıra dışarı çıkıp hava alıp onlarla buluşacaksan o zaman çok sorun olmaz. Bir de toplu taşımaya yakın olman veya kişisel aracının olması önemli, bir sahile ineyim, avm'ye gideyim dediğinde zorlanmaman lazım (dönem dönem tek yaşayan biri olarak söylüyorum bunları)
Kendi alanını yaratma arzun çok doğal ve sağlıklı 🌿 Yalnızlığı seven biriysen başlarda o huzur sana çok iyi gelecektir. Zamanla sessizlik ağır geldiğinde ise arkadaşlarınla buluşup evini keyifli bir sığınağa dönüştürebilirsin. Önemli olan yalnızlıkla baş başa kalırken kendini beslemeyi öğrenmek 🎨 Sen kendi sınırlarını çizdiğinde bu yalnızlık sıkıntıya değil, özgürlüğe dönüşür. Kendi evinde seni en çok heyecanlandıran şey ne olurdu? 💛
Cevap
12Cevap
Tavsiye ederim. İnsanın kendini tanıması ve büyümesi olgunlaşması için gerekli olan bir şey.
Deli miain kızım ev senin dkdkd ye iç istediğin yerde yat çırıl çıplak dolaş dkdkdm
Sıkılmazsın , kötü yanı öyle alışırsan sonrası daha zor olur
Benim de ayrı eve çıkmaya niyetim var, dua et bana ☺️
15 aydır yalnızım ama sıkılmaktan ziyacde ölsem kimsenin ruhu duymayacak ondan korkuyorum
sıkılırsın ama alışınca da insan istemiyorsun
Maddi açıdan sıkıntın yoksa bir şey olmaz
Aksine kafam rahatladı
Evet ama ben alıştım
5 senedir tek yaşıyorum sıkılmadım hiç
Hayır rahatım
26 yıldır tekim
Sıklmaz
Sıkılmıyorum hayır
Mesleğin ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?