Yalnız yaşıyorum aslında daha önce ünv 4 yıl Şu an iş hayatında 4 yıl 8 yıldır yalnızım 27 yaşındayım herşeyim var. Ama yalnızlık beni boğuyor. Kimsem de yok ailem de herkes beni cok kırdı uzaklaştım arkadaş da edinmiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz aslında mutluyum ama gece olunca cok yalnız hissediyorum kendimi 😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen de uzun zaman yalnız yaşadım. Neredeyse 2 yıldır ailemin yanındayım şimdi 😂 yalnızlık güzel geliyordu ama bazen evde ses istiyor insan. Çay demleyip birlikte içeceği birini arıyor 😂 ne bileyim akşam eve gelince derin bir sessizlik hakim oluyordu. Hem iyi hem kötü. En çok temizlik yapacak birini arardım evde 😂 Ev arkadaşı mı edinsem diye düşündüm bazen ama yalnızlığın rahatına da alışmışken evde birinin varlığını da istemiyor insan 😂
Tek çare arkadaş edinip bazı akşamlar eve davet etmek. Komşularınla samimiyet kurup onlarla da takılabilirsin 😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Biz nasıl yapıyoruz, yapamıyoruz kısaca. Dünya malı da bu boşluğu doldurmuyor. İnsan iki sohbet edecek doğru dürüst bir nefese ihtiyaç hissediyor. Ben arkadaş ve kedisi ile zaman geçirmeye çalışıyorum. Eve gitmediğim zamanlar arkadaşlayım.
Siz de doğru dürüst sizi dinleyecek, sizi motive edecek birisi ile sohbet edebilirsiniz. İyi gelecektir. Hobiler de zamanla bu yalnızlığı geçirmeyeceğini söyleyebilirim. İnsan olmamızdan kaynaklı bir durum bu. Bir de idealler ve gerçeklerin farkına varmak lazım. Eğer buna yoğunlaşırsanız.
Dostoyevski gibi olmak lazım işte. Şikayetsiz, ne gelirse bahtımıza.00 Yorumla
Bence her şeyi çok kafaya takan bir kadınsın. Ayrıca sınavlara falan çalışmaktan çok sosyalleşememiş olabilirsin. Belki de çalıştığın iş sosyalleşmene engeldir. Her şey olabilir. Onun yanı sıra biraz da çekingen gibisin. Bence çok da seçici olabilirsin. Son olarak ailen çok muhafazakar mıydı?
00 Yorumla
+1 yılBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılayni ben ya, yani ben senin kadar sene kalmadim arkadasim da var aslinda sadece arayip bulusmuyom bir seyler yapmiyor daha dogrusu ilk/orta okul ve liseden sonra herkesin bolumu farkli oldu hepimiz biraz saptik o onu okudu ben baska kimisi ara verdi vs derken biraz dagildik kus oldugumuz icin degil tabi ama iste boyle olduktan sonra bende biraz ne bilim usengeclik vs geldik ayri ogrenci ev de rahat geldi kendi kafama gore yatip kalkmalar oyuna sardim falan bende boyle bir duruma dustum iste sen gibi. Cok da ariyorum aslinda eski zamanlari cocukken, ne kadar cocuk ergen olsak bile en azindan bi bagimiz bi zevk vardi keyfimiz yerindeydi simdi resmen depresyonlara girdik gibi oldu gulmek zaman gecirmek istiyor birileriyle ama yok...
18 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef o eski insanlar gibi samimi insanlar da yok her şey menfaat olmuş 😞 gidip 2 çift laf etsen kuyunu kazmaya çalışıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılOrasi oyle bide aslinda ben yine arkadaslarimdan memnunum hani oyle huylari yok ama iste iletisim biraz kopuk hani yine yazdigimda yaziyorlar yine o zaman ki samimiyet falan oluyor ama bittigi an artik bi daha ne zaman denk gelirse kim ne icin yazarsa...
Soran+1 yılEvet ya insanlar olarak birbirimizden koptk ama benm öyle sizim gibi güvemebileceğm biri yok
Cevap sahibi+1 yılozellikle ilk okulda yani okula basladigim birinci siniftaki iki arkadaslarim cok iyiler ama onlar da kendi hayatlarini ciziyorlar tabi, birisi kendi isini yapiyor yapacak gibi internet ticaret tarzi siteler falan filan kuruyordu digeri de baska okula yenice basladi 2 sene falan ara vermisti full calisiyordu boyle boyle hepimiz kendi yolumuza gibi olduk...
Soran+1 yılBen bir de Home ofis çalışıyorum. Evdeyim her şey iyi ama evdeyim inşallah buna da alışcam herhalde 😂 yani umuyorum
Cevap sahibi+1 yılYa senin ki ismis yine de hani insan evden calismak ister sende o var ama tabi disari cikma ne bilim arkadas edinme konusunda evet eger gorusme olmuyorsa isinde artik napiyorsun bilmiyorum tabi de ama rapor bilmem ne tarziyse pek gorusme olmaz heralde kendi halinde...
Soran+1 yılYurt dışı şirketine bağlı çalışıyorum. Teknolojik aletler tasarlıyorum işim güzel seviyorum da ama herşeyden bıkmışlık hissi var sadece
Cevap sahibi+1 yılBende yurtdisinda yasiyorum zaten. Isin guzelmis gibi geldi kulaga hos geliyor yani. Ne gibi aletler tasarladin peki bu zamana kadar, bir iki tane soylemen yeterli tabi :D
Hobi bul kendini oyala. Yayıncı falan ol YouTube da ya da twitchde en azından sohbet eder oyun oynar vakit geçirirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederm yoğun bir iş hayatım var zaten 😞 ama başka hobiler edineblrm
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Geceler kendini dinlediğin zamanlardır. Muhasebe fazla yapma. Karamsarlığa itilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim en güzel yorumu sen yapmışsın haklısın kendimi dinliyorum bu ara
+1 yılHayatında seni ayağa kaldıracak bir ilişki yoksa yalnızlık güzeldir bazı yalnızlıklar. ruhen olandır yanında birileri olur farklı. farklimberaberliklerin olur ama sadece ihtiyaçdandir
00 YorumlaTek şey müzige veriyorum sağlam bir kuzenim var ondan başjasıyla konuşamıyorum eğer yardımcı olabilecegim bir lonu dertleşmek istersen yardımcı olabilirim
00 YorumlaHer şeyi olan insanın yalnız olma şansı yok, sadece her şeyinin olduğunu zannediyorsun Nerimancım
017 Yorumla
Soran+1 yılorada ki herşeye mi takıldın herşeyimi artık kullandırmayacak zekaya geldim canım yalnızlık bir tercih ben yalnızım derken bu tercih olarak yalnızlık ayrıca var veya yok konu o değil konu buna nasıl alışırım 😉 ama tabi herşeyi vara kafayı takarsınız genelinz öyle. Aa evet hergün bir çok kişi görşmek istiyor ama bende emil3cek kan yok artık kimseye. Ve bu durumdan şikayetçi de değilim ben bu durumu yaşayanlara sordum. Ha siz makam mevki için yanınız da olanları seviyorsanız sizin tercihiniz ben sevmem
Soran+1 yılÜlke olarak çok kıskançsınız ya 😂 br insanın herşeyi olması neden bu kadar zorunuza gidiyor. Benim Rabbimin verdiği rızkı neden kıskanıyorsun... Biz de babadan anadan olmadık eşek gibi gece gündüz teknolojik aletler tasarlıyorum siz yatağınz da mışıl mışıl uyurken ne kadar boşsunuz ya konu paraya geldi herşeyi olan biri.
- +1 yıl
Gerçekten sağlam dolmuşsun bu konuda, sana hem üzüldüm hem içini açmaya müsait olduğun için senin adına sevindim. Patlayacak noktaya gelmiş olman, en yakın tarihte birilerine iç dünyanı açacağına kesin gözüyle baktırdığı için, eğer şansın varsa yalnızlık sorununu çözecektir. İş dünyasından çok, kişisel gelişimini odak noktana koymadığın için, şansın yoksa kuvvetle muhtemel umduğunu bulamayacaksın.
Öte yandan bu dünyada kendini başarılı ve çalışkan zanneden tek insanın sen olmaması gibi, gerçek anlamda öyle olan zümre de sen değilsin. Şimdi sakinleş ve sağlıklı düşünmeye çalış.
Soran+1 yılBöyle beylik konuşunca üste ki yazdığınla çelişirsin ne demiştin ben neye cevap yazdığımı biliyorum herşeyin varsa yalnız kalmazsın. Yani benim bir işim olacağına veya kişisel olarak bir duruşum olacağını düşünmüyordn ve yerinde cevabını aldın. Şimdi manipülasyon yapıp haklı cıkmak da tam senlik davranış. İnan ama teşekkür ederm neden yalnız olmayı tercih ettiğini hatrladm Şu an çok mutluyum senin gibi kötü kalpli düşünüp sonra iyiymiş gibi mıy mıy edenlere tahammülüm yoktu baktım ki hala yok iyi sabahlar
Soran+1 yılBu dünya da başarı ve çalışkan olan bir benim mi dedim? Benim dünyamda ki başarılı tek kişi benm. Ne kadar hasetsiniz ya cidden git tedavi ol
- +1 yıl
Beylik konuşmak mı? Her şeyin olmadığın konusunda netim, mesela yükseği bırak ortalama bile zeka seviyenin olmaması, mesela ebediyen yalnız kalacağın, mesela bunların ziyadesiyle bilincinde olduğun için kin kusacak kadar yetersiz ve beceriksiz olduğunu iliklerine kadar hissetmen :d
Sana tavsiyem, yakın tarihte en kaliteli psikologlardan profesyonel destek alman olacaktır yavrum, aksi halde toplum için tehlike ihtiva etme noktasına geleceksin..
Soran+1 yılKendi kötü kalbini hala kabul etmemek de ısrarcısın. Aşağı da benim sorumu temiz kalple anlayıp soruda ki herşeye takılmayıp asıl soruya cevap veren insanlar var bence sen kendi bilinç altını bir temizlet 😊 sonra başkalarına akıl verirsin.
Soran+1 yılSen karşına çıkan insanlar yalancıysa bu benim sorunum değil 😉 herkesi yalandan sıkıyor zannedip cevabını alınca da manüpüleye başvuran bir acizsin
Soran+1 yılHerşeyin olduğunu sanıyorsn Nerimancm velev ki zannediyorum ne kadar kötü kalplisin mesela sen kendi insani özelliklerini bir tamamla sonra bana yazarsın. Resmen orada diyorsun ki hiçbirşeyin yok? Bir insana bunu demek seni mutlu mu ediyor kücğk görmek gerçekten acilen tedavi ol
Soran+1 yılHiçbirşeyin yok senin sen öyle zannediyorsun. Atıyorum yine benim psikolojim iyidir belki evinde çok kötü duruma gelen ve gerçekten hiçbirşeyi olmayan deprem de falan herşeyini ailesini kaybetmiş biri yazsa. Hiçbirşeyin yok dediğin de iyi biri mi olacaksın kendini kandırmayı bırak sen insanların mutsuzluğuna dalga geçecek birisisin
Soran+1 yılYeteri kadar yazdım sana sen, ne yazdığını ne amaçla yazdığını kesinlikle biliyorsun ama narsistlik ve manüpüle yeteneğine bunu ekarte etmeye çalışıyorsun. Hiçbirşeyim olmasa da böyle yazan birine morel verici şeyler yazacak kadar vicdanım var yoksa kimse sabahın 5 inde kızlar soruyoru kollamaz hadi ikile
- +1 yıl
Asjsf samimi söylüyorum sana hiçbir art niyetle yaklaşmamıştım, doğrudan yardımcı olmak için konuşmaya çalışmıştım. Normal şartlarda sorunda bahsettiğin donanımda birinin, söylemlerimi anlamlı bulup kendini sorgulaması gerekirdi zira.
Ama görüyorum ki ilk gerçeği duyduğunda kin kusacak kadar travmatik durumlar yaşıyorsun, haliyle haline üzülüyorum. Sana profesyonel destek al derken seni aşağılama maksadı gütmüyorum, gerçek anlamda sorunların var ve bunların daha fazla büyümemesi adına çözüm yoluna gitmen hem senin hem toplum için elzem olandır. Sana negatif hiçbir dürtü hissetmiyorum, tamamen merhamet yüklüyüm. Seni topluma kazandırmak için elimden geleni yapabilirim, tedaviye ihtiyacın olduğu su götürmez
Soran+1 yılDonanım sahibi olduğunu zannediyorsun. Hiçbir donanımın yok.
Soran+1 yılSen ilk yazdığının anlamını bilecek kadar zekaya sahibim sen kendini çok akıllı sanıyorsun ya donanımlı sandığın gibi yalancılıkla itham edip biraz üstüne gelince kuyruğu entelektüel konuşarak sıvışmaya çalışan bir acizsin kendini iyi tanı 😉 hadi iyi sananlar donanım eror
- +1 yıl
Asjffkg karşımda kimliği olmayan gizli üye var, benim gözümde fikirlerinin arkasında duramayacağı için kimliğini gizlemek zorunda hisseden ortalama bir ruh hastasından ibaretsin.
Yine de ben seni farklı bir statüye alıp, gerçek anlamda travmalarını ve sorunlarını anlayıp iyi niyetle yaklaşıyorum. Sen benim için entelektüel yönümü, manipülasyon yeteneğimi kullanmaya değer biri değilsin. Çünkü sen hiç kimsesin, sen benim dünyamda yoksun aslında. Anlıyor musun beni?
Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gece olunca bizde de durum aynı, herkes köşesine çekilir ve karanlığın yalnızlığı çöker üzerimize çok normal
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇevrende kafa dengi insanlarin olmayisindan dolayidir eglenip gulup farkli aktiveteler olmadigindan is ev arasinda gidio geldikce daralirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız olmak çok güzel aslında ama şunu merak ettim ne iş yapıyorsun
10 Yorumla
+1 yılYalnızlık anlatıldığı gibi sıkıcı değil yalnız hissetmek sadelikten gelir
00 Yorumla
+1 yılbir sevgili ya da partneri bul geceler yalnız geçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yalnız yaşıyorum. Tüm canlıların istediği şeyi istiyoruz. Sevgi. Sizinde aslında istediğiniz şey sevgi.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAradığın ne? Arkadaş mı? Sevgili mi? Seks arkadaşı mı?
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYoksa hiçbiri değil de anlayış mı?
Soran+1 yılGenel anlam da bir şey aramıyorum böyle olan insanlar yalnızlıkta nasıl huzur buldular nasıl oldu onu merak ettim çünkü arkadaş falan edinmek istemiyorum samimiyeti sevmiyorum çünkü hepsi çıkarcı samimiyetsiz ilişkileri de sevmiyorum. Aslında aynı durumda olanlar ne yapıyor onu sordum hepsi bu. Neden seks anlıyorsnz. seks dediğiniz sey cok basit bir şey buna ihtiyacı olan tr sartlarnda her yer de bulur
Cevap sahibi+1 yılSeks anlasam neden seks ariyorsun diye sorardım. Seçenekler verdim ben. Ayrıca tanimadigim birinin ne aradığını bilemeyecegim gibi ne aramadığını da bilemem. Soruna gelecek olursak...
Cevap sahibi+1 yılGeçen yıllardaki halim gibisin. Son bir yıldır değiştim. Kendimi işime veriyorum. Geceleri ne yapacağımı bilemiyorum o başka tabi. Gündüz ne kadar yorulursam yorulayim geceleri boşluğa düşüyorum tıpkı saatin 5i hâlâ uyuyamadigim gibi.
Soran+1 yılCanım benm ben bir şey arıyorum mu demişim ben bu duruma nasıl alışırım diyorum. O arkadaş bu arkadaş onları aramıyorum bu durumu nasıl kabul ederm onu arıyorum baj sende bir çözüm bulamamışsın Allah yardımcn olsun
Soran+1 yılSorum ne aradığımı bilmiyorum değil siz bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz... Mesela şunu yapıyrm çıkıyorum arayışı uyduran yorumdakiler
Cevap sahibi+1 yılYav arayış deyince aklına ne geliyor? Huzuru da arar insan mutluluğu da arar. İlla bir şahıs mı aklına geliyor arayış deyince? Neden yanlış algılarına kılıf etmeye çalışıyorsun beni?
Cevap sahibi+1 yılİşin ne? Kendini gelistirebilecegin bir iş mi yoksa hep aynı tempoda gidilen bir iş mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın bozma hayatını düzeninin kıymetini bil
16 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir yazmışsın ki bir tecrübe sezdim 😂 teşekkür ederim iyi geldi
Cevap sahibi+1 yılHemde çok büyük ve çok bir acı tecrübe
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Senin de Allah düzenini bozmasın inşallah
Soran+1 yılAmin cümlemizin inş Allah sana da tekrar düzen versin
Cevap sahibi+1 yılAmin amin
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. sıkıcı bir yalnızlık ama ne yapalım kaderimiz böyle
00 YorumlaAynisi aksamlari bendede oluyo yalnizlik boyle bisey
00 Yorumlayalnızlık allaha mahsustur ölümlü dünya takma kafana
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun bazen yalnızlık da güzeldir
02 Yorumla
Soran+1 yılBazeni mi kalmış 😂 8 yıl
- +1 yıl
O da doğru acele et 😀
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlıştım. Kitaplarım ve muhabbet kuşum vardı..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yanlız yaşıyorum tek 25 yıldır
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende 17 yıldır yalnızım, geceleri bana sor
00 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapıyorsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 306 cevap paylaştı. Senin derdin yalnızlık değil seks bence
00 Yorumla
+1 yılAnlat uzun uzun kuzu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Küçük çaplı yalnızlık yaşıyorum..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız yaşamak zevkli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeminki fb arayan. İlgilenenlere duyurulur.
112 Yorumla- +1 yıl
burada da üstü kapalı arıyor işte 😂
Soran+1 yılSen meraklısın herhalde o... Hadi git de hallet işlerini
Cevap sahibi+1 yılİhtiyacım yok ki senin gibi tokmakci aramama. Manitam var zaten uyuyo 😄
Soran+1 yıl@Olgunadam23 ya dayı bir s.. Git ne arıcam yar... Her yer de var neyin kafası siz sapksnz zihniyetiniz pis işte sizin gibi insanlar yüzünden yalnız kalmayı tercih ediyorum aslında hepiniz uçkurnzu düşünüyorsnz kadın erkeği ülkenin bir çoğu Arap çöllerinde zihniyete sahip öyle onu destekleme sana vermez kızzz
Cevap sahibi+1 yılYa bırak bu ayakları
Soran+1 yılİhtiyacım var olduğunu düşünen sensin a... Yanıyor herhalde mastürbasyon... Yapıyorsun a... Ergeni sen kölesin tatlım benim hayatımı anlayamayacak kadar köle. Sevgilisiz, yar... Hayata tutunmayan oyüzden bunu böyle düşünen bir kölee
- +1 yıl
Senin zihniyetine sokayım gizli üye
Cevap sahibi+1 yılSoruyu da ben sordum aynen sksks
Soran+1 yıl@Olgunadam23 dayı sen git karınla ilgilen oda başkasına vermesin 😉
- +1 yıl
Bekarım yavrum senin gibi yanlızım gel buluşalım 😂
Soran+1 yılBen sevgilim ilişkim sez hayatımı mı sormuşum. Bak canım sen zihniyetinde ki isteği bastıramadığın için öyle konuşuyorsun. Tokmakçım var demen bile kendini bir obje olarak gördüğünün kanıtı.😉 Ama tokmakçın iyi vurmamış ki demek ki böyle bir sorudan bile kudurup böyle düşünüyorsn daha iş görenini bul azgınlığını başkalarnn üzerinde atma tatlım tokmak çok davul olana 😊
Cevap sahibi+1 yılKüfür etmeden iletişim kuramiyosun heralde. İsteğimi bastıramıyorum yalan yok ama ciddi ilişki insanıyım kimse kolayca bi yerime vuramaz merak etme insanı gördüklerinizden ibaret sanmayin
+1 yılGayet normal bunu bende hissediyorum fazlaca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimle ev arkadasi ol
11 Yorumla- +1 yıl
Ben geleyim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAmannnn yalnızlık daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerede yaşıyorsun canım
00 YorumlaYalnızlık iyidir.
00 Yorumla
+1 yılBazen
00 Yorumla
+1 yılEşlik edlşm mi...🤔
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYooo hissetmiyorum
00 Yorumla Bnde öyleyim evlenmeyi düşündün mü peki
00 YorumlaHangi ildesin
00 Yorumla
+1 yılSohbet sevmiyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBul bi arksdaş
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum öyle bir şey arkadaş falan bol hepsi kazıklı
Cevap sahibi+1 yılNasıl kazıklı
Evet yalnızsın
01 YorumlaSevgili yap
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaaa kötü olmuşş
00 Yorumla
+1 yılGüzel hikaye yazmış.
06 Yorumla
Soran+1 yılSenin hikaye dediğin benim dramım😂
- +1 yıl
:) belki anlattığın sen değilsin
Soran+1 yılMaalesef benim kanka burası full kuduruk dolu seks arayan kudurıklar ama hepsi ahlak bekçisi aklıma bile gelmedi yazarken. İşimi soruyorlar mesela 😂 insanların derdi para aslında cevabı tekrar hatırladım. Yalnız değilim yalnız kalmayı tercih etmişim böyle menfaat ve seks peşinde olanlardan samimiyetsizlijlerden dolayı yalnız kalmayı tercih ettim
- +1 yıl
Her şey dediğin gibi seks objesi olarak görmemek bakmamak gerekiyor.
Soran+1 yılEe bakıyorlar çoğu seks arkadaşı aradığımı zannediyor 😂 gerçekten seks yapmak cok zor birşeymiş ya da insani bir ihtiyaç değilmiş dışarıda bulunması kolay değilmiş gibi. Sorum çok farklı ama yalnız kelimesi onlar da değişik bir bilinç altı çalıştırdı sanırım yalnız olunca eve atacak birini mi arıyorlar ki acaba böyle düşünüyorlar
- +1 yıl
Burayı bu kadar yazacağına özelden yazabilirdin.
+1 yılGecmis olsun
00 Yorumla
+1 yılFb yokmu
00 Yorumla
+1 yılŞehir neresi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. Geliyimmm
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi