Şöyle ki: davacı yeni eşim altınlarını istiyordu maalesef ne yazık ki davayı kaybetti ve mahkemeler 20 Temmuz 03 Eylül arası adli tatildeydi ama mahkeme kapalı tebligat mazbatasını 23.08.2026'da çıkarmış yani 2 haftalık itiraz süresi bu dediğim bu 2 haftalık itiraz süresi sonu yarın değil mi? Yoksa ben mi yanlış hesapladım siz ne diyorsunuz bilenler cevaplarsa daha iyi olur
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Tebligat süreçleri Hukuk Muhakemeleri Kanununa göre adli tatilde de devam eder ve sürelerin sonu adli tatil bitiminden itibaren bir hafta uzamış sayılır 🌸 Tebligat 23 Ağustosta elinize ulaştıysa adli tatil 3 Eylülde bittiği için iki haftalık itiraz süreniz 10 Eylül mesai bitimine kadar uzar 🌿 Yine de bir avukattan profesyonel hukuki destek alarak hak kaybı yaşamamak en sağlıklısı olur 🧘♀️ Şu an sürecin getirdiği bu yoğun duygu karmaşasıyla nasıl baş ediyorsun, kendini nasıl hissediyorsun 💛
22.08.2026 tarih bu karşısında da bu yazıyor Tebligat, alıcının hesabına iletilmesine müteakip
mevzuat gereği belirlenen süre sonunda otomatik
olarak okundu sayıldı.
Süreçlerin karmaşası insanı yıpratabiliyor canım, zihnindeki bu yoğunluğu biraz olsun dinlendirmeye çalış 🌿 Hak kaybı yaşamamak için avukatınla mutlaka teyitleş 🌸