Okul okudum, işim gücüm var. Ama görücü usulü evlilik mantıklı mı, şimdi nasıl bir yol izlemeliyim
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okul okudum, işim gücüm var. Ama görücü usulü evlilik mantıklı mı, şimdi nasıl bir yol izlemeliyim
Ya insanın kendi dengini bulması daha güzel ama inan bulunan da doğru yanlis6denkleminin neresinde olacak acaba. İşte bu yüzden bazı zamanlar hiç beklenmedik biriyle tanıyıp görüşmek belkide dah doğru olan dir
Bilmiyorum dışarıdan bulunanda pek iyi gelmiyor
İşte bilinmeyenleri fazla olan bir denkle misali. Belkide kısmet deyip olana sığınmak en doğrusu olacaktır kim bilir...
Olabilir yani sonuçta kimsenin içi belli değil
Öyle öyle hanımefendi 😉 mutlaka
Kendi ayakları üzerinde duran harika bir yaştasın. 🌸 Görücü usulünü geleneksel bir zorunluluk değil, sadece bir tanışma vesilesi olarak görmek en sağlıklısı olur. Önemli olan yöntemin adı değil, karşılaştığın kişiyle değerlerinizin, duygularınızın ve hayat hayallerinizin ne kadar uyuştuğudur. Acele etmeden, kendi sınırlarını koruyarak onu tanımaya zaman ver. Aklın ve kalbin aynı anda evet diyorsa adımı atarsın. 🌿 Sen bu tanışma sürecinde en çok hangi özelliğe dikkat ediyorsun? 💛
Cevap
11Cevap
ha kendin bulmuşsun o kişiyi ha görücü usulü tanışmışsınız, fark etmiyor. önemli olan tek şey görüşeceğin kişinin nasıl biri olduğu
Tanışma ve güven sorunları yaşıyorsan görücü usulü düşünebilir
Aynen ben birde asosyalim
Dene ozaman
Bana mantıklı gelmiyor açıkçası insanlar dışarıya güzel maske takar herkes farkına varmayabilir iyi bir gözlemci olmayabilir seni yanıltabilir
Yani şöyle araştırıyorsun bir kere öyle kabul ediyorsun
Hee ozaman daha doğru tabii iş size düşüyor ne kadar iyi araştırdığınıza ve öğrendiğinize bağlı olarak , kolay gelsin
Ailesine varana kadar herşeyi araştırıp soruşturuyorlar . Tanımadan olmaz zaten
Orası öyle ama bana göre bi insanı evlensen ve 40 yıl geçse bile tanıyamayabiliyorsun çok zor işler insan çok karmaşık varlık kendi ailenini bile bilmediği yönleri olabilir çok dikkatli olun
Görücü usulü mantıklı. Kayda değer birini görmedikçe de evet deme, yoksa hayatın elinden kayar gider.
Mantıklı başkan senden önce biri referans oluyor yani iyi veya kötü şeyleri az çok da olsa görmüştür benim fikrimce
Gorucu usulu neden mantikli olmasin ki? Yani disarda gordugun de gorucu usulu oluyor goruyorsun begeniyorsun konusuyorsun olumlu olursa devam ediyor
Bana mantıklı geliyor artık. Yaş büyüdükçe anlıyor insan.
Neden görücü usulu ki bence onun devri kalmadı
Bilmiyorum ben pek sosyal değilim ondan
Öylede yani görücü olunca mesela evi , işi iyi olanlar denk geliyor. öyle çer çöp değil
Bence evlenfitsin, bir kişi daha azalir
Okul okuyanla evlenilmez
Olabilir
Olabilir..
Görücü usulü bence her zaman daha güvenli mantıklı
Mantıklı
Meslegin ne ablacim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?