yani o 196 cm ben 158 cm yaş olarak da aramızda 7-8 yıl var bana hep küçüğüm ufaklık kedicik gibi şeyler diyor yine güzelim tatlım da var ama daha nadir
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yani o 196 cm ben 158 cm yaş olarak da aramızda 7-8 yıl var bana hep küçüğüm ufaklık kedicik gibi şeyler diyor yine güzelim tatlım da var ama daha nadir
7 8 yaş aşırı bana kalırsa 18 yaş Bi kzıın 20 yaş biriyle konuşması bile çok gelyo bana heralde sosyal medyayı tamamile bırakmalıyım 18 yaş kızların 30 40 yaş adamlarla konuştuğun görüyorum haberlerde var biri vardı adam 17 yaşınd akızı kaçırmak istiyordu 40 yaşında adam off yaşamak istemyorum nasıl dünya ya gebersinler kötüler 😭
Yaşla alakalı değil her şey düzgün olduğu sürece sorun yok
Ya ben 18 e 50 yaş mı dedim? 10-15 max iyi yeter o da aşırı zorlama gerçekten ikiside düzgünse
Hadi 10 olurda max ultra 11 bile olmaz cinsel uyum olmaz cinsellik evliliğin byüğk bir bölümün oluşturur ve kafa denginde olmalı of neyse ya ben en iyisi yt bile bakmayım içim yanyo öfkeden bide dışarda geberik yaşlılara bakyorum biçoğuna ben yaşlarda kızların vücutlarına öyle bakyorlar ki şerefsizler ölsünler ya ölsünler Amin
Zaten düzgün derken birbirine uymalı kafa dengi olmalıdan bahsediyordum
Yaş ile alakalı değil uyum önemli uyum varsa 15 e kadar zorlanabilir bence
Adamlar böyle bir şey ywpiyorsa bama bir şey demek düşmez kendi hayatları öyle seviyorlarsa öyle gitsinler umrumda değil
Tecavüz varsa zorlama varsa zaten kötü o ayrı
Sen iğrenç bulursan bul kendi fikrin komseyi etkilemiyor
Kendi yaşlarımda doğru düzgün biri yoksa bulamadiysam benim tipim biri yoksa zaten yaşı biraz daha büyük olana bakarım ki ben zaten çok seçiciydim evlenmem diyordum düzgün bulamazsam ve buldum gayet mutluyuz 8 yaş fark hayatımızı etkilemiyor bile
Aralarındaki yaş ve boy farkı düşünülünce bu hitaplar oldukça doğal ve sevimli duruyor 🌿 İlişkilerde partnerin sana kendini korunan, sahiplenilen ve özel hissettirmesi çok güzel bir duygu. Sevgi dilleriniz uyumluysa ve bu kelimeleri duyduğunda için ısınıyorsa hiç takılma, tadını çıkar 🌸 Ancak güzelim veya tatlım gibi hitapları daha sık duymak istiyorsan bunu ona tatlılıkla söyleyebilirsin. Peki bu hitaplar senin kalbine nasıl dokunuyor, duyduğunda ne hissediyorsun? 💛
Cevap
6Cevap
Sen bundan rahatsız olmuyorsan elalemin ne düşündüğü ne önemi var ki
Merak sadece
Iy hic sevmem boyle hitaplar velet gibi
Mesafe farkınız çok var,
Gözümde canlandı oran orantı 🙄
🤣🤣🤣🤣 kadin olarak gormuyor sanki
Hayır onla alakası yok ve görüyor sadece bunu kullanmayı seviyor
Sevgi sozcukleri lazim
Kullanıyor zaten
tamam