Kadının maddi durumu iyi, evi var. Yetim aylığı alıyor, kadın 25 yaşında gösteriyor, fit, bakımlı ve çok güzel, bekar, kültürlü bir kadın. Adam 44-45 yaşlarında memur, eşinden ayrılmış, çocuk yok.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadının maddi durumu iyi, evi var. Yetim aylığı alıyor, kadın 25 yaşında gösteriyor, fit, bakımlı ve çok güzel, bekar, kültürlü bir kadın. Adam 44-45 yaşlarında memur, eşinden ayrılmış, çocuk yok.
Bu yaştaki adam genelleme yapacağım 🤷♀️ ya kendini çok genç görür ya da çok yaşlı ve hayatın bittiğini düşünür.
Senin durumunda mantıken 30 lardaki kadınla daha iyi anlaşır ama adam 20 l’ère yönelebilir. Çünkü kendini daha genç sanıyor. Anlaşma ve hayatı paylaşma önceliği yoksa daha genç ister. Bu onun doğru bir seçim yaptığını göstermez. Hatta 20 yaşındaki kadınla ortak hiçbir noktada buluşamayacaklar ama anlatamazsın. 20 yaş çok büyük yaş farklı. Özellikle jenerasyon farkını düşünürsen.
Erkeklerin neyin neden seçtiği kadınlara göre çok daha farklı.
Kaç gösterirse göstersin. Sevmek sevilmek herkesin ihtiyacı ve isterse 15 göstersin 40 yaşındaysa onunla hayat kurmak isteyen yine akranları olacaktır. Ve bizim yaşımızın sıkıntısı su. Şayet esinde ölüm olmamissa bekar olanların hepsi sıkıntılı. Ya parasız. Ya ahlaksiz ya konuşmasını bilmiyor. Ya takıntılı. Dört dörtlük adamı ya da kadını tek bırakmazlar o saate kadar. O saattten sonra da kötünün iyisini bulmaktır mesele. 25 yaşındayken bekareti bir kenara bırak daha önce bir erkekle sevgili olmuş kadın bile hayatımda olsun istemezdim. Bugün bekar olsam öyle bir kriterim olamaz. Kadında yalnız ölmek istemiyorsa kriterleri bir tik gevşetmeli bana göre.
Memur olduğu için. Yani sabit olduğu için. Kadında para var vücut var her şey var ama karşında memur 8 5 çalışan izni belli olan bir memur. Kadın gezmek ister farklı şeyler ister ama adam bunların hepsini yapamaz o kadında yetinmez ve kendini gezdirecek kendi gibi rahat birini arar
İlişkilerde beklentiler sadece maddi güç veya dış görünüşle sınırlı değildir. Bahsettiğin kadın hayat standardına, enerjisine ve vizyonuna denk bir paylaşıma ihtiyaç duyuyor olabilir. Yaş farkı, yaşam ritmi ve hayattan alınan keyif gibi duygusal faktörler de son derece belirleyicidir. Kadın kendini güvende ve motive hissettiği bir bağ arıyor olabilir. Sen bu iki insanın ortak bir paydada buluşabileceğini düşünüyor musun? 🌿💛
Cevap
12Cevap
Belkide kisilik karakter olarak uyum saglanmamıs olabilir veya biraz gozu yukseklerde bir kadın olabilir veya daha kulturlu ve modern bir yapısı vardır?
Kadın 35 yaşında master yapiyor
Ciddimisin
Bu cok iyi ve inanılmaz birsey
Bu durumda bence normal olabilir
Aynı sekilde bir erkek te belki aynı dusuncede olabilirdi.
Bu yasına ragmen egitimind kariyerine yon veren ve ddvam eden kendi ayakları ustunde duran guclu bir kadın olmalı.
Kendisi gibi veya daha iyi bir statude bir erkek dusunmesi veya istemesi normal degilmi
Bence olası ve normal bir durum
Yaşı da var dul erkekler denk gelir
Anladım ama bence kendi gibi biri ile olmak onunda hakkı
Secim hayat onun ve buna kimse karısamaz
Kendi ayakları uzerinde duran ve guclu bir kadın
Boyle birseyi sanırım ilk defa goruyorum bende
Cok onemli ve iyi birsey
Bence dul erkek bilmiyorum ama hersey olabilir hayatta kimin karsısına ne zaman ne cıkacagı belli olmuyor
Memur olmak dışında bir özelliği olmadığı için olabilir mi?
Memur erkek olunca n'oluyo?
Şu bizim milletin memur sevdası beni benden alıyor hahaha
Memur değilim maaşım memur gibi mesela ve çalışma saatim daha düşük mesleğim var...
Böyle biri olmaz mıydı sizce sizin için
Bilmem
Aslinda mantikli gorunuyior olur bence
Kadın 35 yaşında 25 gösteriyor adam yaşlı duruyor demis
Begenmemis yani
Beğenmemiş bakımsız bulmuş
Olabilir oda dikkat edip
Gitseydi kendine yapacak bisi yok zamanla istekler ve kriterler azalir ama
Zorlada olmaz
Neden memur vurgusu yapıyorsun ki?
Neden istemez ona sormak lazim
yaşıtların ve denginle takılmak zor değil