Milletin içinde çok iyi davranıp her hakaretine susan erkek normal mi.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Milletin içinde çok iyi davranıp her hakaretine susan erkek normal mi.
Normal değil bu, iki yüzlülük de değil aslında, daha çok korku. Adam çatışmadan kaçıyor, hakareti duyunca da içine atıyor, dışarıdan bakınca sanki melek gibi duruyor ama aslında kendini ezdiriyor. Bu iyilik değil, pes etmek. Bir yerden sonra o sessizlik patlar ya da adam içten içe eriyip biter. Sağlıklı olan susmak değil, o an orada "bunu bana yapma" diyebilmek.
Aşık olduğunu çok mutlu olduğunu söylüyor ama aşırı işkolik
bence akıllı adam. çünkü kötülemek için değil kadın tabiatı hassastır bazen iyi niyetle söylenecek bir sözü bile kavga bahanesi gibi algılayabilir. ki en basiti bak adamın iyi davranması bile gözünde mesele gibi kalmış :)
Toplum içinde eşinin her hakaretine yutkunup susmak normal bir sabır göstergesi değildir. Bir erkeğin dışarıya karşı çok kibar görünüp bu tür incitici davranışlara sessiz kalması, genellikle çatışmadan kaçma arzusu veya derin bir özsaygı eksikliğiyle ilgilidir 🌿 Bazen insanlar huzur bozulmasın diye sınır çizmeyi unuturlar 🌸 Bu durumu iki yüzlülükten ziyade duygusal bir baskı veya iletişim kopukluğu olarak görmek daha doğru olur 🧘♀️ Sen bu dengesizliği fark ettiğinde nasıl hissettin? 💛
Cevap
4Cevap
İşte kadınlara ne yapsam yaranamiyorsun sussa bir dert susmasa bir dert 😬
Toplum içinde rencide etmiyor olması iyi bişey gibi
Aldatiyordur
Kırıp incitmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?