Kimisine göre bu konuların hâlâ konuşulması cahillik, kimisine göre ise Alevi-Sünni evliliği uygun değil. Siz ne düşünüyorsunuz?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimisine göre bu konuların hâlâ konuşulması cahillik, kimisine göre ise Alevi-Sünni evliliği uygun değil. Siz ne düşünüyorsunuz?
Şu kafadan bir çıkın be kardeşim, eşini öldürür mü, aldatır mı ne bileyim yanında olur mu diye düşünün. Saçma sapan takıntılarınız yüzünden mutsuz evlilikler kol geziyor.
Katılıyorum insanlığa bakmadan konuşuyor herkes
Evliliklerin temel harcı, mezhepsel etiketlerden ziyade iki insanın birbirine duyduğu sevgi, saygı ve ortak değerlerde buluşabilmesidir 🌿 Sevginin ve merhametin dili evrenseldir; kalpler bir olduktan sonra farklılıklar zenginliğe dönüşebilir 🎨 Önemli olan çiftlerin birbirinin inancına, yaşam tarzına hürmet etmesi ve ailelerin bu yuvanın huzurunu desteklemesidir 🌸 Sen bu konuda kalbinin ve vicdanının sesini dinlediğinde nasıl bir his duyuyorsun? 💛
Cevap
2Cevap
Aleviye Sünnilerin kız vermesi doğru değil ama kız alması doğru diye biliyorum bence çok yanlış neyin ayrımcalığını yapıyoruz ki insan olmak yetmiyor mu
Alevi kızını vermezler sunniye bana vermediler ama vermek caizmi diye bişey yok eski kafalı olmayin
Benim de erkek arkadaşım alevi ve çok iyi biri. Ama ailem ne der bilmiyorum
Bilmem ben bakmam dinine mezheplere felan takmıyorum
Sıkıntı yoktur
Yani bilirkişilere sormak lazım sitedekiler bilmez
Uygun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?