Ne zaman biriyle konuşsam hep bir çıkarcı menfaatçi biriyle karşılaştım reel ya da sanal fark etmez
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne zaman biriyle konuşsam hep bir çıkarcı menfaatçi biriyle karşılaştım reel ya da sanal fark etmez
Cevap
15Cevap
Çünkü insanlar kötüleri sever. adam olan onlara fazla gelir.
İyi ve temiz bir kalbin varsa seni duygusal anlamda ve kendi çıkarları doğrultusunda kullanmaya çalışan çok olur, bunun farkındasındır da, ve birgün en savunmasız anında birisine güvenirsin, kalbini açarsın, kimseye hissetmediğin duyguları açık açık ona söylersin, ben çabuk kırılırım dersin, beni kırma dersin, tamam der ve seni göklere çıkarır. Sonra beklenmedik bir anda ellerinden kayarsın ve yere çakılırsın. Ondan sonra kendini toparlamak için çok uğraşırsın ve toparlanırsın da, ama tekrar ayağa kalkmak için kendinden ödün verirsin, bu halini kendin de sevmezsin ama birdaha kırılmamak için böyle olmak gerektiğini düşünürsün... Kötüye mi dönüştü yoksa kendisini mi koruyor? Bilemezsin
Hayat dötünü göstermekten halen yorulmadı. Hep bu hayatta kibar, temiz ve iyi niyetli insanlar iteleniyor; kötüler ise göklere çıkıyor. Ben anlamadım bu işi.
Bence yanlış düşünmüyorsun, bazen insanlar iyiden değil, iyiliğin onlarda uyandırdığı sorumluluktan uzak durur. Kalbi temiz olmak herkese huzur vermez
İyi olmak iticidir. İnsan ruhu ve psikolojisinden anlayip dengeyi bulmak gerekir. İyi olmak kotu degildir ama insanlar ahmaktirm
Hayır uzak durmazlar, yanlış da düşünmüyorsun ama senin izin verdiğin ölçüde yaklaşıp yakınlık kurabilirler. Sınırları kadın koyar her zaman.
Sadece muhabbet etmek için çıkarsız menfaatsiz bile konuşuyorum insanlarla illa bir menfaate gerek yok
Daha benimle tanışmadınız Fatma hanım
İnsana rastgelesin 🙋 :)
Çok umursama insanları
Benzer bir soruda soruldu. İnsanlar artık kötüleşmiş yani çok umursama kendinden ödün verme
Canını da sıkma. Konuşmaya çalıştığın kişi apta. l saptal bahane uretoyorsa anladım de mesafeni koy. Kimsenin peşinden koşacak zaman değil bu zaman
Aynen öyle
Bu dünya böyledir herkes çıkarını kovalar. Bende senin gibiyim ama çok kişi gormezden geliyor.
Sen yanlış düşünüyosun
Zamanla sende öyle olucaksın
Aynen banada öyleydi hâlâ öyle söylerim savunurum ama menfaatçiyim bende
İnsanın özünde bencillik var çünkü
Dürüst iyi biri kaldi mi ya bu devirde...
Nasip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Fatma, seni çok iyi anlıyorum 🌸 İyi niyetli ve temiz kalpli insanlar genelde sınır çizmekte zorlandığı için çıkarcı kişileri mıknatıs gibi çekebilir. İnsanlar bazen senin bu güzel vericiliğini suistimal edebileceklerini düşünürler 🌿 Kendi değerini korumak için hayır demeyi ve sağlıklı sınırlar koymayı öğrenmek seni bu kırılmalardan koruyacaktır 💛 Senin hayatında insanlara "dur" dediğin net sınırların var mı peki 🧘♀️
Sanırım sınır çizemiyorum ben
Bunu fark etmen harika bir adım canım, sınır koymak kendini koruma sanatıdır 🌿 Yavaş yavaş öğreneceksin 🌸💛