Gecekonduda yaşayanları neden fakir, cahil , varoş olarak nitelendiriyor insanlar?

Bunu yapanların aptal ve ahmak olduğunu düşünüyorum, ben gecekonduda doğdum, fakir kısmı cebirsel olarak evet doğru, cebimiz boştu ama hiç aç kalmazdık, bahçemiz kocamandı, meyve ağaçları, sebzeler, 2 tane kuyu vardı, izoleydi, gürültü yoktu, yalnız bile değildik, üstten Minnoş, alttan Karabaş gelirdi. Sonra gecekonduyu küçümsediler de küçümsediler, bizim mahalleden gelen çocuklar dışlanırdı, eskiden fakir ve varoştuk onlara göre (şimdilerde siyasi, doktor, hukukçu (ben de dahil) çıktı o sümüklü bebelerden). Dışlanmanın verdiği kimsesizlikle birbirimize de bağlıydık, mahalleliyle koca bir aileydik belki de, sonra yıktılar aileyi, kentsel dönüşüm yaptılar, aileme rezidans dikeceğiz "modernleşeceksiniz" dediler, akvaryumdaki balığımdan farkım kalmadı, bana biraz şanslıysam 4+1 rezidans verdiler, sonuç ne mi? Üsttekinin boku kafamdan geçiyor, yediğim şeylerin içeriğini bilmiyorum, uzun zamandır toprak da görmüyorum, her şey gibi toprak da değişti, belki onca sağlık problemi boşuna olmasa gerek. Sözde zenginiz çünkü kutuda aman rezidansta yaşıyorum.

Güncellemeler
11 sa
Ha ama ütü yapıyorlar binada karşılığı maaşımın yarışı ama 🤣 oysa kuyu bana karşılıksız veriyordu ütü suyumu
Gecekonduda yaşayanları neden fakir, cahil , varoş olarak nitelendiriyor insanlar?