Saçma sapan yorumlar yapmayın kızla erkek sadece arkadaş da olabilir, sınırları olan bir insanım, el kol şakası bile sevmem, terbiyesizce ithamda bulunanı keserim
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçma sapan yorumlar yapmayın kızla erkek sadece arkadaş da olabilir, sınırları olan bir insanım, el kol şakası bile sevmem, terbiyesizce ithamda bulunanı keserim
Dürüst ol sence içlerinden hiç mi birileri seninle yatmak istemez hepsinin seni sadece arkadaş olarak görüp asla arzulamadığına yemin edebilir misin yanlış anlama ben terbiyesizlik saygısızlık etmek için yazmıyorum çünkü ben arkadaş gözüyle hiçbir kadına kıza bakamıyorum eski çalıştığım iş yerinde bir kadın vardı 44 yaşlarında olmasına rağmen kadına abla da diyordum sağ olsun çokta iyi bir insan çok severim arkadaş olarak ta çok seviyorum ama bu sevgi zamanla arzuya da dönüşüyor çoğu zaman kadını arzuluyorum
Kanka senin karakterin bozuksa herkesin mi bozuk olacak demek aralarında sevgilisi olanlar var
Keşke sadece o arkadaşlarının iç seslerini duyabilseydin çok merak ediyorum acaba ne diyorlar kendi kendine ve sen ne hissedersin
Benim de yaptığım doğru değil kadın beni kardeşi gibi görüyor ama ben şer ef siz lik yaptım kadını hayal ederek kendimi tatmin ettim defalarca
Igreencc
Haklısın ama ne yapayım 🫣
Sende sorun var bence
Ondan şüphem yok zaten bende farkındayım sapık ve sapkın olduğumu ama elimde değil
Farkındaysan yapma kanka sevgilin varkende mi onu bunu arzuluyacaksin
Hayır ben sevgilimi seviyorum elini tutmama bile izin vermiyor ama yinede seviyorum evlensek asla aldatmam buna eminim ki ben zaten hala bakirim 😁
Hee bi de sevgilin varken baskasini mi düşündün saka misin bu aldatmak değil mi beee
Ya sevgilimi de düşünüyorum ama kız elini tutmama bile izin vermiyor nasıl hayal edebilirim ki doğru düzgün 🥹😢
Insallah ayrılır senden sapik
İnşallah o 4 arladaşın da sana bi güzel çakar 😂😂😂
Herkes senin gibi o... çocugu değil
Allah aşkına bir kere onlardan hoşlandığını göster tek tek her birine diğerlerinden ayrı bilgileri yokmuş gibi teklif et ve gör bakalım 😉
Öyle insanlar değiliz hayal dünyandan çık
Ben yemin edebilirim ki içlerinden illa ki en az bir tanesi versen acımaz kanka demez yapar bak yemin ediyorum biliyorum çünkü
Sen öyle olmayabilirsin ona lafım yok
Abartma ya sus artik
Tamam canım hadi bay bay
👍🏻👍🏻
Bence sevgilinin rahatsız olup olmaması ilişkinizdeki sınırlarınıza bağlı. 8 yıllık arkadaşların olması ve aranızda herhangi bir şey olmaması gayet normal; ama sevgilin bunu rahatsız edici buluyorsa “saçma düşünüyorsun” demek yerine neden rahatsız olduğunu konuşmak daha sağlıklı olur. Sonuçta arkadaşlıklarını bitirmek zorunda değilsin, ama ilişki içinde karşılıklı sınırları ve güveni de gözetmek gerekiyor.
Ayneen öyle
Kadın erkek elbete arkadaş olabilir pikniğe de gidersin de bunu neden bize soruyorsun, gelen tepkileri tahmin Edip buradan haz mi alıyorsun, ya da tamamen ruh hastalığı mı, bunu gerçekten merak ettiğim için sordum
Merak ettim
Bu merak değil, bu başka bir şey gerçekten büyük bir sorun bu hem kendinden emin olduğunu söylüyorsun, hemde gitmeliyim diyorsun seni tanımayız çocukları tanımayız bizden nasıl bir onay bekliyorsun derdin onay değilse o daha kötü, mazoşist misin
Uzun yıllara dayanan, sınırları belli dostluklar insan hayatındaki en kıymetli zenginliklerdendir 🌿 İnsanların ne düşündüğünden ziyade senin dostlarınla kurduğun o sağlıklı mesafe ve güven önemli. Sevgilin olduğunda ise bu durum aranızdaki güvene ve açık iletişime bağlı olarak şekillenir 🌸 Saygı duyulan sınırlar her ilişkide huzur getirir. Peki sen bu durumu sevgilinin hayatındaki benzer bir dostluk için nasıl karşılardın? 💛
Cevap
7Cevap
Geniş değiliz hanımefendi.
Erkek arkadaşın kız arkadaşlarıyla buluşsa sorun etmeyeceksin demek ki 😂
Arkadaşlarını tanıyorsam art niyet yoksa güveniyorsam etmem
Bu devirde bi de. 😂 Kimsenin niyetini bilemezsin, ateşle barut yan yana durmaz ben bunu bilir, söylerim.
8 yıllık dostlarınsa sırf erkek diye arkadaşlığından vazgeçmen gerekmiyor.
Aynen öyle
Yapma işte yani 4 tane herif var bir tane kızsın. Baban mı abin mi eşin mi yanındakiler, neye güveniyorsun
Güveniyorum hepsini ailem bile tanıyor yani
Bu senin kendi vicdanını rahatlatman yani
Her erkek karaktersiz değil ya çocukluktan beri tanışıyoruz kac sene geçmiş
ortam hiç uygun değil her şey olur
Senelerdir tanıyorum kardeş sayılırız bee abartmayın
Erkek bacı ne gay mi
Hayir bacilarim onlar
Hıı bilemedim
Niye
Ben sevgilin olsam gitme derdim
Bunu kabul edecek biri değilim sende gel derim maks
Kıskançlıktan değil de başına bir şey gelir diye endişelenirdim, ben de geliyorsam olur tabi dkdk
Ya kaç senelik tanıdığım insanlar siz gercekten nerde nasi insanlarlasiniz da sacma sapan düşünüyorsunuz hic mi düzgün biri yok cevrenizde
Fazla agresifsin, saçma sapan bir şey düşünmedim endişelenirdim dedim
Agresif degilim sadece kimse 5 yaşında çocuk degil yani
Olsun birini sevince öyle düşünemiyorum
Kafe falan okay ama
İyi
Anlaştık sonunda dkdk
😂😂
bence sorun yartabilir
Asla olmaz ne olursa olsun
İzin vermem o kadar erkek içinde
Erkekten bacı mı olur kız jdnd
Evet ahaha baci diyom ben
Sevgilimle beraber giderdim
Sevgilim olsaydi zaten bunu teklif ederdim ama bazıları direkt iletişimi kes diyor ne haddine
Abartmışlar
Ayneen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?