Umarım eşim beni sever ve iyi olur 20 yaşında evlilik düşünüyorum ne kadar üzüldüğümü bunaldığımı siz tahmin edin
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Umarım eşim beni sever ve iyi olur 20 yaşında evlilik düşünüyorum ne kadar üzüldüğümü bunaldığımı siz tahmin edin
Cevap
4Cevap
Herkesin sınavı sen baba evinde çektiklerine sabredersen Allah karşına daha güzell şeyler çıkaracaktır yoksa öbür tarafta verecektir
sabrediyorum kendi yuvamı kurarak huzur bulurum belki anne olursam unuturum
İnşallah şu mübarek cuma günu Allahım şu dertli kulunun en güzel dualalarını kabul et
amin seninde allah gönlüne göre versin derdin sıkıntın varsa kurtul inşallah
Amiiiin
Çünkü bu dünyaya boş yere gelmedik. Herkes farklı sebeplerle imtihan ediliyor.
Adil olan Allah senin baban adil değilse bu onun sorunu kendini bağlar
ama neden bu ailede dünyaya geldimki mesela
İmtihan
Düşünmeden alınacak karar değil evlilik. Ayrıca adalet ayrı eşitlik ayrı sınav kulvarı ayrı. Bu arada bunu düşünen insanların %90 ysnıldığını gördüm bizzat
ya evliliği anne olmak için istiyorum ben yasayamadığımı kızıma oğluma yasatıyım diye sırf kurtulmak için değil en azından kendi evim olur birey olurum simdi calısıyorum ama baba evimde huzurum yok mesela ölümlü dünya neden bunu çekeyimki. iyi biri karşıma çıksın diye sevgili de yapmadım artık nasip allahtan
Okey o zaman yaa mantıklı karar. Allah hayırlısını tez vakitte versin demek düşer o zaman
amin amin insallah ben bilerek kötü yola sapmıyorum allahın bildiği vardır
Yaş kaç?
20yim
Aklın yaşından olgun yaa
yaşananlar galiba küçüklükten sevgisiz büyüyünce böyle oldum
Yaşananı bilemedim de zekan keskin yaa
saol
bilmiyorum umarım çok güzel bir hayatın olur 🫂
tesekkür ederim
Ekonomik bağımsızlık önem arz ediyor maalesef
çalısıyorum aile işinde ama fark eden bisey yokki para kazanılır huzur yok :(
Bireysel hayat kuracak birikim olur umarım şu zamanda bir şeyleri gerçekleştirmek daha zor çabalamaya devam et bakalım
20 yıl oldu ben evden ayrılmak istiyorum bu imkansız bişey bizim tarafta evlenmeden ayrı ev olmaz bide anne olmak istyrm
Allah yok bence
deme öyle kız çarpılırsın ha tövbe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Nurella, yaşadığın kırgınlığı ve sevgisizlik hissinin yükünü yüreğimde hissettim 🌸 Aile evinde görülmemek insanı çok yaralar, ama bu senin değersiz olduğun anlamına gelmez. Yaşadığın acıdan kaçmak için evliliği tek kurtuluş kapısı olarak görmek bazen seni daha büyük hayal kırıklıklarına götürebilir. Önce kendi değerini fark edip kendi ayaklarının üzerinde durmayı denesen nasıl olur? 🌿 Seni sen olduğun için sevecek bir hayatı inşa etmek senin elinde 💛 Kendine biraz zaman vermeye ne dersin? 🎨