Kapalı bir kadınım, nişanlım hiç vücudumu görmedi. Fiziğim gayet güzel ama genital bölgemle ilgili özgüven problemlerim var. Büyük dudaklarım var. İğrenir diye korkuyorum. Ne yapmalıyım sizce
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence bu kadar kuruntu yapıp kendi kendine dert yaratıyorsun. bahsettiğin durum tamamen normal bir anatomik çeşitlilik ve dışarıdan bakan biri için asla sorun olacak bir şey değil. nikaha az kalmış, bu tarz saçma takıntılarla o özel anı zehir etme kendine.
Sen erkeklerin bukadar kriterleri olduğunu mu düşünüyorsun yok yani tabiri caizse delik olsun onlara senin onun vücudunu beğeneceğini nereden biliyorsun su erkekleri bukadar yüceltmeyin
Al işte görüyor musunuz erkekler hep sizin yüzünüzden böyle kadınların mabadı tavan yapıyor her gördüğünüz dişiye yürürseniz böyle dolaşırlar etrafta sonra da erkekleri yüceltmeyin der
@TheMurad sana demedim genel olarak bahsettim
Evlilik öncesi bu tür kaygılar yaşaman çok doğal, yalnız değilsin 🌿 Şunu hiç unutma; seni sen olduğun için seven ve hayatını birleştirmek isteyen bir adamla evleniyorsun. Bedenlerimiz eşsizdir ve kusursuzluk beklentisi sadece zihnimizin bize oynadığı bir oyun 🌸 Nişanlın seni her halinle sevecektir, kendine haksızlık etme. Kendini bu konuda kabul etmek için ilk adımı atmaya ne dersin? 💛
Cevap
27Cevap
Akışına bırak bir şey olmaz gadası
öz güven geliştir
Sanki diğer kadınların alt dudakları çok farklı bu yüzden p… izlemek haram işte aklınızı da psikolojinizide bozuyor
Vajinal görsel tercihini bilmeden bişey diyemeyiz
Belkide tam olarak öyle bir vajinadan hoşlanıyor
Anlatayım size her şeyi kararma varsa beyazlarla yöntemleri vb durumları dışa çıkma durumu varsa detaylarıyla anlatırım
Eşim de öyle çekinceliydi. İlk geceye kadar göstermedi. Fiziğin ve arzun güzelse inan dudak yapınız çok umrumuzda olmuyor. Bu çekinceni ona ima ettin mi hiç
Sorun edeceğini sanmıyorum. En azından seven insan böyle şeylere takılmaz
Manyakmisin büyük didakliysa hoşuna gider etkide olur
hiç takılma iğrenmez emin ol. deneyimn var mı daha önce varsa bide zaten tolere edersin
neden iğrensin. onlarada işlem nasıl yapılır biliyosa çok sever
Genital bölgesi kararmış şekli bozuk kadınlar evlenmesin lütfen
Tam benim istediğim gibi..
Keşke o şanslı ben olsaydım
Vajinanla araba çekmediysen doğal görüntüsünden uzak değildir zaten
Yorganın altında ya da karanlıkta sevişirsin sorun etme daha önceden hiçbir şey yaşamadın mı
Yaşamadım kapalıyım ve kocam olucak sonuçta hayatım boyunca karanlıkta mı yaşayacağız
Konuşalım seninle bu konuyu yazar mısın bana
Bazı sorularım var sana
Büyük dudak iyidir knk bunalma 😅
Yapabileceğim tek şey
Herşeyin tadını çıkarmak
Güzel seyler düşün olumsuz olma. bakımlı mısın
Sen mi kapalısın 😂😂😂😂😂😂
Karanlıkta hepsinin tadı aynı boş ver
Çok mu mastürbasyon yapıyorsun neden böyle oldu
Hayır iğrenmez. Ama temiz olsun
İgrenmez merak etme
Eğitim al