Evli kuzenimin ve akrabalarımın sürekli evlilik iması yapması sizce neden, benim mutluluğumu istemiyor olabilirler mi?

Benden büyük bir kadın kuzenim var, evli, çocukları var, ben bekarım. Şu son senelerde hep evlilik konusu açıyor, bu konuda konuşulurken bana getiriyor vs. Geçenlerde eve geldiler, bizim en son düğün olmuştu, halamın oğlu evlendiği kız hakkında konuştular. İçki içtiklerini falan söyledi, düğün günü annem de kız içki mi içti dedi, o da he içmiş dedi. Annem de her gelin içiyor mu dedi, o da her gelin içmiyor, isteyen içiyor dedi. Beni örnek verdi, mesela içmiyor ama evleneceği oğlan içiyor dedi. Neyse, sonra da neyse artık senin düğününde görürüz falan dedi. Düğün günü tanımadığım bir kadın da darısı senin başına, bekarsan eğer dedi. Tip tip halamı tebrik ettim, darısı size dedi. Bu tarz durumlar yaşıyorum, anlamadım sebebi ne. Kimseye bulaşmam, kimsenin benimle sorunu olduğunu düşünmüyorum, görüşmüyorum zaten, gerekmediği zaman evden çıkmam, hatta bu yüzden birilerinin kinini kazanacak bir şey de yapmadım. Ama sizce benim mutluluğumu istemiyor mu
Evli kuzenimin ve akrabalarımın sürekli evlilik iması yapması sizce neden, benim mutluluğumu istemiyor olabilirler mi?