Sadece çocuk dünyaya getirmiş ama hiçbir katkısı yok çocuğa, toruna
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence büyük haksızlık ya, insan dişinden tırnağından artırdığını çocuğuna bırakmalı ki arkada bırakılanlar hayatta bir adım önde başlasın. sadece dünyaya getirip kendi gününü gün etmek bencillikten başka bi şey değil.
Ebeveynlik sadece bir canlıyı dünyaya getirmek değil, ona hem maddi hem de manevi bir güvence hissettirmektir 🌿 Bazen büyüklerimiz kendi gençliklerinde yaşadıkları eksiklikler veya bencillikler yüzünden gelecek nesilleri unutabiliyor. Bu durum çocuklarda ciddi bir değersizlik hissi yaratabilir 🎨 Yine de kendi hayatımızı başkalarının mirasına bağlamadan kurmak en büyük özgürlüktür 🌸 Senin ailende de benzer bir kırgınlık veya maddi bir beklenti çatışması yaşandı mı? 💛
Cevap
12Cevap
Belki de en doğrusunu onlar yapıyorlar, bizimkiler bakalım "bari bir şükran borçluyuz" diye düşünecekler mi ileride, hatırlayacaklar mı bizi
Parayı yiye yiye yaşlanınca sıfır kuruşla nasıl geçinir ki insan
Kendi evi varsa bi emeklilik yeter ona, aç kalmaz
Emekliliğe güvenilmez
Dişin keserken yiyeceksin, kalkarken silkeceksin Neriman. Üreyecek kadar düşük zekalı insan, çocuğunu mu düşünür mk
Hayat gün geçtikçe zorlanıyor
İyi bir egitim sagladiysa yetişkin olana kadar ona baktiysa ekstra bir şey bırakmasına hiç gerek yok
İnsanlar bir ev için yıllarını veriyor ama ödemek için
Bu döngüde de insanlar daha da fakirleşir atadan gelen bir şey yoksa daha da fasfakir oluyor insanlar
İşte insanlar miras bırakmak istemiyor bazıları özellikle
Bende bırakmak zorunda demedim zaten
Tabiki öyle ama düşün bir evliliğin olacak anadan babadan bir şey yok kiraya ver çocuğa bir şey kalmaz sefil hayat
Malı varken canı sağken dişi varken hayırsız evlada bırakma ye babo ye derler
Çocuk yaparken anne baba dede illa birşeyler mi birkamali. herkes kendi kazansin.
Allah belalarini versin ne diyim
Bencede
En güzelini yapıyorlar
Neden
Öyle bir gorevleri yok
Ama hayat zor
Onlara kolaymiydi
Hayat zorsa niye daha zorlaştırıp saha çok çocuk yapıyorlar
Bu onların tercihi sende dogmasaydin
Doğmak benim tercihim değildi ayrıca pişman da değilim yaşamaktan hayat zorsada fare gibi üremesinler de mi objektif bak biraz
Doğmak kimsenin tercihine bırakılmasını gibi sahip olmak istediğin cocukda tercihe bağlı değildir sen dogmakdan şikayet işin belkide onlar senin olmandan şikayetçidir hem kim bı başkasına mal bırakmak zorunda olurki istiyosan bı şeyleri şansın var sahip olmak sana kalmış neyinden şikayet ediyosun
İlk önce okuduğunu anlamayı sonra yazmayı öğren dediklerini sen bile anlamıyorsun boş yapmışsın baya benim doğmamla konunun ne alakası var kimsede şikayetçi değil doğmammda ayrıca sana mı kaldı sen kimsin ya kafan krık mı senin
Keşke sıkışıp akıl vermek yerine az o zeka denen kirintiyi kullansan diycemde mümkünü yok sanami kaldı derken soru sormuşsun yorum yapıyorum sanami sorcam nasıl yorum yapacağımı ukalalik yapacağına hoşuna gitmiyosa karşılık verme zorlami yazdiriyorlar sana
Ben zekamı gayet iyi kullanıyorum sende kırıntısı bile yok iyice saçmalıyorsun benim annem de babamda memnun saçma sapan yorum yapıyordun ben burada halimden şikayetçiyim aman hayat bitti ölüyorım mu diyorum da bana karşı eleştirel yaklaşıyorsun düz kafa düz mantık ilerleme biraz nöronlarını çalıştır sende karşılık vermeyebilirsin zorla yazdıran yok
Ben rezilliginden keyif aldığım için yazıyorum yoksa üç beş biseyler yazıp geçiyorum ailenle olan durumun bundan şikayetin zerre umrunda değil altı üstü hocyok bir karaktersin
Ay çok güldüm yaa ne rezilliğinden bahsediyorsun acaba ailemle iligşli bir durumum olduğunu da ulu orta yerde söylemem ben kurgu mu yarattın kendince 🤣
İşte zeka seviyen bu kadar sorunun sorulus şekli belli amacın belli bide bu kendini dünyanın merkezi sanmam yokmu sen ya da ailen kimin umrunda boşlukta sıradan bir noktasin sakin olup yoluna devam et
Mezara mı götürücem demiş ve yemiştir
Niye kazanmış vermeyecekse
En güzelini yapıyor
Neden
Büyüyünce anlarsn
Söyle söyle
Şimdi ne desem anlamayacaksn biliyorum
Cidden ileride anlarsn
Soruyu zaten öylesine sordum birine tripli kızgın değilim ki
Derin mevzular bunlar
Sanki devlet sırrı 😂😂😂
Meraklı 😃