Nezaketle yaklaşıyorsun beş karış surat, hmmlar aynenler, durgun durduğunda da neyin var diye sormaları var bir de.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nezaketle yaklaşıyorsun beş karış surat, hmmlar aynenler, durgun durduğunda da neyin var diye sormaları var bir de.
Cevap
6Cevap
Ben mesafe koyarım bellidir yani yazmam etmem zaten
bu kişi kardeşim, aynı evde nasıl olcak.
Aaaa
Eskiden giderdi ama kazik yiye yiye ghostlana ghostlana alistik
Anlamamalari ne kadar sinir bozucu..
öyle öyle insan soğuyo, ilgi görmeyince nolcak.
Boyle zamanlarda cok uzamiyo zaten birinden biri sonunu getiriyo..
Hic rastlamadim tam tersi alanima dahil olmak sınır ihlali yapmak icin can atarlar
Mesafe nedir ya, konuşmak istemiyosa dümdüz konuşmasın dimi. bi yakınlaşıyo ve geri çekiliyo, ne uzak ne yakın durmakmış, ilgi kırıntısı bildiğin.
E oyleyse engelle konusma
Aynı evdeyiz, ben kendını geliştirmeyen insanla arama mesafe koyarım demıstı bı gun, akademisyen olcakya hanım efendı bızı begenmıyo.
Sevdiğim biriyse zoruma gider
Gider tabii ki
Bunu yapan da kardeşim, az önce ıyı geceler dedım yuzunu yere eğdi yapıyı kapattı, bugun gidip pizza aldım dersimi bırakıp.
iyi geceler demedi
hep bi donuk konuşma
Egolunun teki
Annemler de aynı bunun gibi, hep bunu arıyolar harclık verıyolar kızım şunu al kendıne bunu al kendıne, benım eksiğim çok beni düşünen yok, annemlerden çok soğudum, hergun onu arıyolar muhabbet ıcın, önceden ben cok arardım artık kestım ne zaman arasam bı bahaneyle kapatıyolardı.
bi yandan da mesleğim yok bi yandan da diyolar kı köye gel, gelince de ilgisizler, parasız da perişan oluyorum.
bi yandan da mesleğim yok bi yandan da diyolar kı köye gel, gelince de ilgisizler, parasız da perişan oluyorum.
Onun da yok, istiridyede bi inci gibi yetiştirdiler ona yapılan masraf kımseye yapılmadı, şımarık egolu yetişti.
Benim de yok, ben staj bıle yapamadım parasızlıktan o okul nasıl bıttı bılmıyorum, hep buna kazandı babam.
Saygı duyar geceeim
Gider
Kişiye göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili İnleyennameler, böyle durumlar insanı gerçekten yorar ve değersiz hissettirebilir 🌸 Nezaketinin karşılığında soğukluk görmek elbette kırıcı. Ancak unutma ki insanların mesafesi genelde seninle değil, kendi iç dünyalarıyla ilgilidir. Sınırlarına saygı duymak ama kendi huzurunu da korumak en güzeli 🌿 Sen kendi iyi niyetinden eminsen gerisini akışa bırakmalısın 🧘♀️ Peki, bu durum hayatındaki tek bir kişiyle mi ilgili yoksa genel bir tavır mı? 💛