Ben eşimle evlenmeden önce eşimden hamileydim alelacele evlendik ve doğuma 1 ay kaldı sizce ailelerimiz anlar mı
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ulan ailenin zaten çoktan anlamış olması gerekir 1 aya doğum yapacaksan 8 aylık hamilesin demektir senin karnının şu an Viyana kapılarına dayanmış olması lazım 😂
Evlilik tarihiniz ile bebeğin doğum tarihi arasındaki zaman farkı fark edilecektir sevgili kardeşim 🌿 Doğum genellikle 9 ay üzerinden hesaplandığı için ailelerin durumu anlaması muhtemel 🌸 Ancak şu an en önemli şey senin ve bebeğinin sağlığı. Geçmişe takılmak yerine bu mucizeye odaklanıp eşinle kenetlenmelisiniz. Sevgi her şeyin üstesinden gelir 💛 Ailelerin tepkisinden çekindiğin için mi bu kadar endişelisin, eşin bu konuda ne düşünüyor 🏡
Cevap
7Cevap
Yok canım ne anlayacaklar. Bilimsel bir devrim yaşadık, doktorlar benim hamileliği 9 aydan 3 aya indirdi dersin herkes inanır :)
Yani mantıken anlarlar. Evliliğin üzerinden 9 ay geçmeden doğurursan ne oluyor derler.
Evet anlar tabi ki. Özellikle fitne kesim 😄😜
Anlar oğlanın ailesi muhakkak dna testi ister. Yıpranırsın
Yok canıııımmmm 8 ay erken doğdu de
Evet anlarlar muhtemelen... Olan olmuş artık. Yetişkin bir bireysin ailenin söz hakkı yok
Biraz sert olmadı mı
Hayri
Erken doğum dersiniz 1 ay.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?