Hamile olduğumu öğrendim apar topar evlensek mi daha dikkat çeker bir iki ay içinde herkesle tanıştırıp evlenip doğunca erken doğum desek mi daha dikkat çeker. Ne olur yargılamayın olan oldu artık sadece fikir danışmak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayen mantıklısı 1 ay sonra evlendirmek 2-3 ay sonra evlnirsen 6 aylık mı dogdu diyceksin bebek küvezde kalması gerekmez mi? sen de ki ailene size tanıstırmaya cekindim ama biz 6 aydır veya 1 yıldır konusuyoruz çok ciddiyiz sizinle tanıstırmadım sadece de. söze gerek yok zaten bayadır konusuyoruz dersin hemen istemeye gelsin gelir gelmez baban seni verdin yüzükleri takım nişan yapın 1 ay nisanlı kalın sonra hemen evlnenin milletede 8 aylık dogu dersin. 6 aylık doğdu demekten daha gerçekci olur. millet sorarsa ne bu acele hemen evlendin derlerse biz zaten bayadır ailemizden gizli uzun süre konustuk ciddi düsününce ailemizle tanıstırdık hem yasımız gecmesin hemde fazla masraf cıkmasın diye hızlıca sade bir Nisan ve sade bir nikah ile olayı bitirdik. dersin zaten 25-29 yas aralıgında gözüküyorsun eğer 27yas üzeriysen dedigim senaryo daha da inandırıcı olur ama degilsede sıkıntı olmaz 25+ oldugun için yani zaten konustuk üzun süre ciddi düsünmeden aile ile tanıstırmak istemedik sonrada madem ciddiyiz bir an önce olsun istedim yasım 30 a daynmadan bir an önce anne olmak için evlendim dersin vs.
ama sakın 2-3 ay bekleme max 1 ay bekle 6 aylık doğum inandırıcı bulunmaz
33 Yorumla- 6 ay
ki hamile oldugunu ögrendigine göre en az 1 aylık hamilesin zaten 3 ay beklesen 5 aylık mı dogurdun diyceksin.
sen 1 ay içerisinde evlen oladı 7 aylık dogurdun dersin ama 7 nin altında ki doguma inamazlar yani 6 aylık 5 aylık doğurma olayına inammazlar
Soran6 ayTavsiyeler için teşekkür ederim. 26 yaşındayım ama 27 ye de birkaç ay kaldı. Bebek beş haftalık
- 6 ay
27 ysen sıkıntı yok 27 yasına gelipte (bence gencecik yas ) ama daha 27 olmasına ragmen acaba evdemi kaldım acaba bebegim olmaz mı tüp bebek tedavisine gerek kalır mı vs diye düsünen bir an önce anne olmak isteyen ve bu yüzden bir an önce evlenmek isteyen çok kız var yani neyseki 18 20 falan degilsin yoksa bir an önce evlenmek istediginde hem ailen cevre. tepki verirdi bu yasta ne evlilik diye hemde hayatın kararıdı bence adam serefsizlik yaomadan evlen bir an önce hem 2-3 ay beklersen nikahta bebek 3-4 aylık olucak gelinlikte göbegin belli olabilir hemde nikahtan 5 ay sonra dogurmus olucaksın bu sefer cevren bırak arkandan konusmayı driekt yüzüne sorar evlendiginde hamilemiydin vs diye laf sokarlar diger türlü hemen evlenirsen 7 aylık dogurdun diyebilirsin gelinlikte göbek belli olmaz insanlar süphelense bile en fazla arkandan konusurlar yüzüne gelip laf sokmazlar kalbini kıranazlar. arkadan konusmaya gelirsekte yaoavak bir sey yok herkes herkesin arkasımdan konusuyor . kanıt yoksa deidkodu denir geçilir bir süre sonra susarlar ama evlenirken göbekli olursan nikahtan 5 ay sonra dogurursan bu kanıt gibi olucak bir nevi millet yedigi b*klara bakmaz gelip yüzüne laf sokarlar. o yüzden bence en iyisi bir an ömce evlnemen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)6 ayAynısını arkadaşım da yaşadı. Üstelik o hamile olduğunu bebek 4buçuk aylıkken öğrenmişti. Regl olamadığı için hastaneye gitti. Doktor pcos demiş. Hamile olduğunu söylememiş. Hamile olduğunu öğrenince sevgilisiyle apar topar evlendi ama kimseye duyurmadı. Doğum yaptı şimdi oğlu 2 aylık oldu. Hâlâ birinci derece akrabaları dışında kimse bilmiyor. Düğünü daha sonra yapacaklar. Ailen anlayışlıysa onlara anlatabilirsin ama şahsen benim başıma gelse ailem assla anlayışla falan karşılamaz ben yerinde olsam aldırırdım açıkçası. Çok aceleye getirmeden evlen. Çocuk doğunca kimseye demezsiniz bir süre
01 Yorumla
Soran6 ayBenimki beş haftalık. Aldırma şansım var ama kıyamıyorum ve babasıda aldırmamı istemiyor. Benim ailemin de pek iyi karşılayacaklarını sanmam öğrenirlerse
Gizli Üye(30-35)6 ayBence yaşına göre de ki uzun süredir konuşuyorduk zaten ciddi düşünüyoruz. Hayatlarımızı düzene koymak istedik onun için bekledik ve şimdi vakit kaybetmek de istemiyoruz de. Yok demezler sanırım uzun zamandır var dersen. Farkettigine göre de 5 6 haftalık vardır bu bebek. 1 aya evlendiniz desek 8 9 haftalık olur. Geriye kalır 32 hafta. O da 7 ay bitip 8e yaklaşık olur. Erken doğum dersen de çok sorun olacağını sanmıyorum. Erken doğum yapmış biri olarak söylüyorum ki bebeğin kilosu ve genel sağlık durumu iyiyse almiyolar kuveze. Genel sağlık durumu iyi der geçersin kimse de sorgulamaz bence
13 Yorumla
Soran6 ayTeşekkür ederim🙏 evet beş haftalık
Cevap sahibi6 aySağlıkla gelsin hayattan ne istiyorsanız getirsin😍
Soran6 ayTekrardan teşekkürlerrr💕
Gizli Üye(18-24)6 ayhamile oldugunu kimseye söylememekle iyi yapmışsın bence arkadaş tanıştırdı 3 aydır görüşüyoruz diyip hemen evlen babası seni ortada bırakmayacagı ne malum ve kocanla hamile aylarınızı beraber geçirin derim
beklemek hem cocuk için hem sizin için çok riskli
çocugun bilinçaltına işler bu babasından ayrı oldugunu hisseder.. sevgilinin aklı karışıp sizi bırakabilir
mutlaka bi yol bulun hemen evlenin13 Yorumla
Soran6 ayEvlenmeyi babası istiyor zaten ama haklısınız
Cevap sahibi6 ayşu an istemesi normal değil mi ama 2-3 ay beklersen her şey değişebilir
psikolojik baskı var hepinizde
umarım gerçekten sevdiğin ve tanıdığın biridir ama en iyisi bu gibi
çocuğunun geleceği için hemen evlen derim
nikahsız çocuk diye tanınır ve olduğunca insanlardan uzak olun görücü usulü (arkadaş vesilesiyle) demek en mantıklısı kimse sorgulamaz inşallah
Soran6 ayEvet seviyorum o yüzden evlilik sadece çocuk için olmayacak
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle, kimsenin senin durumunu yargılamaya hakkı olmadığını unutma. Hayatında alacağın bu kararda kendi mutluluğunu ve huzurunu öne alman çok önemli. Evlenip evlenmemek ya da zamanlama tamamen senin ve eşinin ortak kararına bağlı bir şey. İnsanlar her zaman konuşacak, buna engel olmak mümkün değil ama önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz.
Eğer içinden geçen hemen evlenmekse, bu senin kararın ve bunu saygıyla kabul etmek herkesin görevi. Hamileliğini, yaşayacağınız süreci keyifle ve stres yaşamadan geçirebildiğin bir düzen kurmaya çalış. 🌸 Unutma, mutlu bir anne, mutlu bir bebek demektir! 💕
Bir Türk atasözü der ki; "Kapı gıcırdamayınca yağ sürülmezmiş!" İnsanlar konuşacaksa da, bunu umursama! 😉00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
59Cevap
bu işe partnerin ne diyor ve siz korunmadınız mı neden böyle bir şey oldu
130 Yorumla
Soran6 ayEvlenme düşüncesi onun zaten. Korunuyorduk kafamız yerindeyken olması mümkün değil. Olduysa yerinde değilken olmuştur
Soran6 ayEvet hatırlamıyorum işte
Soran6 ayBebek beş haftalık. Beş altı hafta önce falan olmuştur
Soran6 ayBen bebeğe kıyamayacağım sanırım. Hadi ben ikna oldum diyelim babası kesinlikle istemiyor kürtaj
Soran6 ayEvet
Soran6 ayEvet doğuracaksam başka çare yok
Soran6 ayAilemle tanıştıracağım haftasonu
Soran6 ayAynen en geç bir bir buçuk aya evlenmemiz gerek. Sonra erken doğum desem de inanmaz kimse
Soran6 ayTamamdırr
Soran6 ayAynen Yani sonuçta artık evli olcaz laf etselerde yüzüme bir şey diyemezler. Zaten ne yapsak arkadan konuşmaya yer arıyorlar konuşan konuşsun artık
Soran6 ayAynen öyle
Soran6 ayÇok genç olsam üzülürdümde 27 yim. Annelik için uygun bence
Soran6 ayEvet küçük olmamama seviniyorum işim falan var kurulu düzenim var en azından
Soran6 aySen evliyken planlı olmuştur en azından. Şimdi aniden olunca bir şok oldu
Soran6 aySende haklısın her şeyin zorluğu vardır kendine göre
Gizli Üye(30-35)6 ayteyzem de böyle nişanlıyken hamile kaldı o sırada bizde olduğu için biz anlamıştık. ama 2 ay sonra düğün yaptılar çocuk evlendikten 6 ay sonra doğdu ve hiç kimse bunu fark etmedi 🤣kimse bu çocuk nasıl 6 aylık doğdu diye sorgulamadı bile. insanlar sandığından daha aptal merak etme.
01 Yorumla
Soran6 ayYa ne bileyim en azından o nişanlıymış. Benim sevgilimi daha kimse tanımıyor
6 ayApar topar evlensen de bunu anlarlar, erken doğdu dediğinde çocuğun normal olduğunu öğrendiklerinde de bunu anlayacaklar. Ama sen doğumunu yardımsız ve özelin dahilinde tutarsan kimse anlamaz. O yüzden 1-2 ay içinde evlen dikkat çekmez.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 745 cevap paylaştı.
6 ayHamile iken evlensen mis gibi olur be kuzum. Olan olmuş zaten. Bu aşamada yapılacak en doğru şey, evlenmek olur. Allah mesut etsin şimdiden. Anlayan da anlasın beee kime verilecek hesabın olur evlendikten sonra?
00 Yorumla Ay bacim canın nasıl istiyorsa öyle yap herkesle tanıştır 2-3 aya evlen kimsenin haddine değil bu muhabbetleri yapmak kimse kendine bakmıyor ama herkes bi namus bekçisi olmuş. En fazla arkandan konuşurlar yüzüne çıkıp bir şey diyemezler ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aybirliktelik tarihinizi aşağı yukarı biliyorsundur, o tarihe göre kaç haftalık oluyor? (son adet tarihine göre değil)
klasik söz nişanı geçip direkt nikah yapın, soran olursa da yaptık duymadınız mı dersiniz jfkdkd09 Yorumla
Soran6 ayAhahahah fikir mantıklıymış sjdkdkdkdkdkdk
Soran6 ayBeş haftalık
Cevap sahibi6 aybirlikte olalı 5 hafta oldu yani okey
7 aylık bebekler yaşayabiliyor, evlenin bir an önce
Cevap sahibi6 ayailen sorun çıkarmaz umarım
- 6 ay
Aslında biz zaten dini nikahliydik da diyebilirsjniz. Görüşüyoruz diye dini nikah yaptık resmiyete binmeden de söylemedik filan. Zaten insanlar çok meraklı milletjn zina sini hesaplamaya
Soran6 ayÇıkarma ihtimalleri var o yüzden onlara hamile olduğumu söylememem gerek. Anlaşılırsada evlendikten sonra anlaşılsın nasılsa evliyim diye fazla tepki vermezler belki
Cevap sahibi6 ayaaa ama ailen yangından mal mı kaçırıyosun ne bu acele demezler mi? anlarlar bence
- 6 ay
Desinler yaşım geçiyor dersin
- 6 ay
Amaan git nikah yap sonra biz evlendik hadi düğün yapalım de
6 ayÖyle ya da böyle erken yapmışlar diyecekler 😅 boşuna eveleyip geveleyip saçma hareketler yapmamak gerek 😄 millet ne der huyundan vazgeçmediğiniz sürece siz siz gibi olamazsınız
00 Yorumla
6 ayBu hikayede yanan çocuk oldu çocuk için evlenilmez evleneceğin adam seni seviyor mu evlenmeyi düşünüyor mu evlilik çocuk oyuncağı değil
03 Yorumla
Soran6 ayKürtajla kıysam ya da doğurup bırakıp kaçsam daha çok yazık olacaktı. Evlenmeyi zaten babası istiyor
- 6 ay
İyi yarı yolda bırakmayacaksa tamam sevgisinden emin misin
Soran6 ayEvet sevgi karşılıklı
Bence bu kadar kasma hocam, seviştik, birbirimize sahip olduk, hamileyim, aşk çocuğu bu de geç :)
02 Yorumla
Soran6 ayHe aynen sjdjdkdkdkdks
6 ayEğer evlenmek istiyorsanız ve çocuğun babası ile ile istiyorsan hemen evlenin. Çok da erken değil ama bir ay içinde evlen. Çünkü sonra belli olacak.
02 Yorumla
Soran6 ayÇocuğun babası istiyor zaten evlenmek
- 6 ay
O zaman evlen.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayMerhaba, aslında her ikisi de dikkat çeker, apar topar evlenmeye bir kılıf bulabilirseniz, erken doğum yalanindan daha iyidir hızlı evlilik prodüksiyonu
00 Yorumla
6 ayDoğurduktan sonra evlen çocukta anne babasının düğününü görsün
30 YorumlaÇocuğun babası seni kabul ediyorsa ve evet diyorsa zaman kaybetmeden evlen süre uzarsa fikir değişir sorun çıkar
10 Yorumla
6 ayKime ne? Sana doğrusu ne geliyorsa öyle yap.. Evlen geç kimse bir şey demez. Diyen olursada ben küfür ederdim ona ne mk
10 YorumlaVaktinde evlen. Babası çocuğu istemiyor yazmışsın , artık bu senin kararın.
15 Yorumla
Soran6 ayÇocuğu istemiyor demedim. Kürtaj olmamı istemiyor
Soran6 ayZaten sevdiğim biri aslında. O yüzden fazla tereddütüm yok evliliğe
Soran6 ayTeşekkür ederim
İkincisi daha mantıklı ama karnın belirginleşmeden başla bir an önce
116 Yorumla
Soran6 ayBir iki aya daha belirginleşmez
Soran6 ayPlanlı ve isteyerek değildi
Soran6 ayNasıl olduğunu bile hatırlamıyorum kafamız güzelken olmuştur
Soran6 ayNiye nolacakmışki
Soran6 ayBakalım artık bende merak ettim
Soran6 ayUmarım
Soran6 ayAldırsam veya doğurup bir yere bıraksam daha çok yazık olcaktı
Soran6 ayNapalım başa gelen çekilir ona göre davranacağız
6 ayoylede ceker boylede 2 ay icinde evlenmekte apar topar gibi oluyo bence evlenin bile
11 Yorumla
Soran6 ayHer türlü apar topar oluyor ama şu an bebeğin babasını kimse tanımıyor en azından biraz kaynaşsalarda evlensek diyorum
Nikahını yap, düğünü sonraysa bırak. Herkese de dersin düğünü baharda yazda yapacağız diye nikah olduğu icin de kimse Bir sey diyemez
00 Yorumla
6 aySence şu şekil hamile bırakan seninle ciddi düşünür mü dikkat edin ya biraz kendinize
02 Yorumla
Soran6 ayEvlenme düşüncesi ondan çıktı
- 6 ay
Ozaman fikri değişmeden hemen evlen yoksa ortada kalırsın
Evlilik dışı bir çocuğun olacak o daha kötü değil mi bence bir an önce evlenmen lazım
08 Yorumla
Soran6 ayEvlenmeyeceğiz demedim zaten
Soran6 ayÖyle bir şey mi dedim. Karnım büyümeden evleneceğim
Soran6 ayTamam işte elimden geldiğince çabuk olmaya çalışıyorum ama kimsenin tanımadığı biriyle evlenmek te olmaz. Önce bi ailemle falan tanışması gerek
Soran6 ayOlan oldu diyorum artık telafisine bakmak gerek
Hemen evlenin. Çocuk yoksa babanın üstüne yazılır, yaptığın kişinin değil.
04 Yorumla
Soran6 ayNasıl ya niyeki
Soran6 ayAnladım sağolun
6 ayHemen evlenmezsen daha çok dikkat çekecek öyle düşün🙄
01 Yorumla
Soran6 ayşu an bebeğin babasını kimse tanımıyor önce tanıştırmam gerek
Evlensen iyi olur kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin erken doğum iyi fikir.
03 Yorumla
Soran6 ayYani evet en azından bir iki ay içinde tanısınlar. Kimse tanımadan evlenince daha çok dikkat çeket
Soran6 ayAynen
Gizli Üye(30-35)6 ayMillet slkmı çocugun erken mi zamanında oldugunu anlamıcakmı? Senle evlenmeden ilişkiye giren adam senle evlenmez
14 Yorumla
Soran6 ayBen ona evlenelim demedim zaten. O evlenmek istiyor
Cevap sahibi6 ayMadem evlenme niyetinde adamdı niye önce evlenip sonra ilişki yaşamadı düşündürücü bu
Soran6 ayBilmiyorum ama şu an yapabileceğimiz tek şey evlenmek. Kürtaj olmamı istemiyor. Çocuğu kendi istiyor
Cevap sahibi6 ayGarip
6 ayEn kısa zamanda evlenmeniz en doğrusu olur.
00 YorumlaAnlasalar da anlamasalarda olması gereken o
evlenin
01 Yorumla
Soran6 ayEvet evleneceğiz
Neden kendini kasıyorsun acele etme yıldırım nikahı yap sonra tanıstır
00 Yorumla
6 ayIki türlü de dikkat çeker. Millet hamilelik ile evlilik zamanı hesaplıyorlar. Ahan evlenmeden hamile damgası her türlu yeniniyor yani. Yargılıyorlar, kınıyorlar sonea evlatlarindan cocuklarindan cikinca. Ah vahlar baslıyor
02 Yorumla
Soran6 ayValla ya işleri güçleri yok cidden
- 6 ay
Maalesef canım. Vallahi kimseyi kınamamak gerekir. Olan olmuş. Insanın evladından ya da torunlarından çıkar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 420 cevap paylaştı.
6 ayHayatında ki kişiyle zaten ciddisiniz evlenmen daha uygun olur aşınımta sevdiğin adam kendisi
00 Yorumla
6 ayPrensim sercanla evlenmek istiyorum ama evlenmeden cinsellik yaşamam
00 Yorumla
6 ayNiye dikkat çeksin ama çok geç kalmayın hemen evlenin 2-3 ay geçerse dikkat çeker
00 Yorumla
6 ayZaten yemişsin bir halt hemen nikah kıy da bari boş ver erken doğmuş şey doğmus
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHemen evlenin erken doğum dersiniz biter güzel mantikli fikir evliliğe yakın mı sevgilin ne diyor
12 Yorumla
Soran6 ayEvet çocuğu sakın aldırma evlenelim diyor
Cevap sahibi6 ayNe güzel hemen evlenin sizde işte kabul etmiş
Biz uzun süre dir bir birimizi tanıyoruz hemen evlilik istiyoruz diye bilirsiniz erken doğum da dersiniz veya bekleyip tanışıp da evlen her iki yol da olur dikkat çekmez
20 Yorumla
6 ayBiran önce evlenmelisiniz dua et seni ortada bırakacak biri değilmiş öyle pis insan çok Allah yardımcın olsun derhal harekete geçmelisin vakit kaybetme
01 Yorumla
Soran6 ayTeşekkür ederim 🙏
6 ayBence hemen evlenin erken doğum olduğuna kimse inanmasa bile artık evli olduğunuz için pek bir şey diyemezler. Ama evlendik sonuçta olur. Geciktirmek sorun olabilir gibi.
10 Yorumla
6 ayEvlen belli ki adam cocuk sahibi olmak istiyor herkes hata yapabilir o gece kafası guzel olan hata yapan sadece o değil sonuçta
18 Yorumla
Soran6 ayAynen ikimizde bi hata yaptık artık telafisine bakmamız gerek
- 6 ay
Cocuk ikinizin meyvesi sonuçta :)
Soran6 ayHaklısınız
- 6 ay
Bebek doğunca fotoğraf bekliyorum ☺️☺️
Soran6 ayAhahaha 35 hafta sonra gönderirim inşallah💕
- 6 ay
Beklemedeyimmm! Allah kucağınıza almayı nasip etsin mutluluklar canım
Soran6 ayÇok teşekkür ederiiimmm
- 6 ay
💖💖
Gizli Üye(25-29)6 ayHemen evlen, ne alaka kimi ne ilgilendirir ama çocugun haklarını korumak için evlen.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayNikah istemiyiruz masrafa girmek istemiyoruz kılıfı ile nikahı basın hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ay2 ay içinde kaynaştır hemen evlen. 2 aylıkken de karnın belli olmaz zaten daha
00 Yorumla
6 ayİlk ayda tanışma falan bitir 2 . ayın ortalarında evlenin işte kimse pek farketmez
20 Yorumla
6 ayİki dakikalık zevkinize neden bir çocuğu alet ettiniz
024 Yorumla
Soran6 ayİsteyerek olan bir şey değildi
- 6 ay
tamam işte zevke geldiniz sonra olanlar oldu
Soran6 ayİnan hatırlamıyorum bile kafamız yerinde değildi
- 6 ay
Ama zevkten ölüyordnuz degilmi
Soran6 ayNe olduğunu bile hatırlamıyorum sen hâlâ zevkten ölüyordunuz dimi diyorsun
- 6 ay
Eee sonuç olarak ne olacak yani?
Soran6 ayÇocuk doğacak sonuç olarak
- 6 ay
İnşallah cocuguda rezil etmezsiniz.
Soran6 ayOfff saçmalama napcazki çocuğa
- 6 ay
Benim anlamadığım sanırım sarhosken oldu bu iş o anın zevkini nasıl hatırlamıyorsun?
Soran6 ayNasıl hatırlayayım acaba
- 6 ay
Belkide zevkten bayılmış olabilirsin o an
Soran6 ayTabi sjskkdkdekdkke
- 6 ay
Çünkü cok zevkli lezzetli seks
Soran6 ayNapim
- 6 ay
O kadar açım ki bı doyuranm olsa keşke
Soran6 ayDaha çok ararsın sana kim bakck sjdjjddkkddkdkkdk
- 6 ay
Öyle deme bulurum birini doyurur sekse beni iyice
Soran6 aySen hayallere dalarsın anca bu kafayla
- 6 ay
Aman sakın deme gel hayrıma seni doyuraym die
Soran6 ayNey
- 6 ay
İşine gelmedi tabi
Soran6 ayM4nyak mısın
- 6 ay
Hayır azgınim sadece
Aileler tanışsın sonra hemen nikah yapın. Düğünü nikah sonrası yaparsınız.
Resmiyet önce olsun eğer elalem laf eder diye endişeleniyorsanız.00 Yorumla
6 ayBizlerede ders olması için soruyorum acaba koruyucu balon kullanmanıza rağmen mi oldu çocuk?
03 Yorumla
Soran6 ayKafamız yerindeyken olmadığı kesin. Nasıl oldu var mıydı yok muydu bilmiyorum
- 6 ay
Yanlış bir şey yapmak yanlışı doğurur
Soran6 ayOlan oldu artık yapcak bişey yok hatamızı telafi etmekten başka
6 ayYaşlarınız kaç? eğer küçükseniz de millet şašırır çabuk evlenmenize
05 Yorumla
Soran6 ay26 ikimizde
- 6 ay
iyi küçük değilsiniz. Ailenizden saklamanız biraz zor bence, apar topar evlenmek istediğinizi söyleyince mutlaka dur biraz derler. umarim her şey yolunda gider
- 6 ay
Bence bu arada hemen evlenin beklemeyin, bizim kuzenler de hep hemen evlendi, çoğunun eşini ilk kez düğünde gördüm. Biz bayadır tanışıyoruz dersin. gene de sen bilirsin
Soran6 ayİşimiz gücümüz kazancımız var o yüzden onları dinlemeden evlenebiliriz aslında bu açıdan kolayda evet biraz dikkat çekecek artık
Soran6 ayEvet hemen evlenmek daha kolay olur bekletirsek erken doğum dersekte inanmama ihtimalleri var
Tanistirin söz nişan olsun nikah da aradan çıksın aynı eve girin nikahla en azından düğünü de artık siz bilirsiniz
00 YorumlaÖnce nikah yapın bence. Sonra duruma bakarsınız çok sallamayın milleti
10 Yorumla
6 ayHemen evlen çok seviyoduk bekleyemedik dersin nolcak
00 Yorumla
6 ayMutlu olamıcan ki evlensen ne evlenmesen ne
00 YorumlaBence bir an önce evlenmeniz daha mantıklı. Aksi halde çocuk kendi babanızın üstüne kayıt oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBir tanıdığım vardı, karısı evlenmeden hamile kaldı. Herkese de erken doğum dediler hatta ana kimse yemedi çünkü tosun doğurdu yani bence kimseyi ilgiendirmez, evleneceksiniz sonuöta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayYargılama yargılama ama naneyi yedin hayvan gıbı yıyıstın sonra Yargılama Allah'tan korkmuyor kuldan utanıyor sonra Yargılama. Ha oldu malll
011 Yorumla
Soran6 ayHerkesin yaptığı kendine bu da seni ilgilendirmez. Ayrıca telafi etmek için evleniyorum gidip çocuğun canına kıymıyorum
Cevap sahibi6 ayBenı ilgilendirmez mı? Soruyu soran sensin yorum yapmamızı istiyorsun ayrıca yaptığın iğrençliğıde kılıf bulma yanlış yanlıştır. Oyle isine geldiği gıbı konuşamazsın nokta
Soran6 ayBen evlilikle ilgili fikir danışmak için sordum sanada özellikle yorum yap diyen de olmadı.
Cevap sahibi6 aySoruyu soruyorsan yorumlara da hazırlıklı olacaksın. Burası böyle bir platform kimse senu burada pofpoflamaz. Kaldı ki yaptığının da yanlıs olduğunun farkındasın doğruları yazınca mo battı anlamadım o soğuk gece de bır hata yaptıysan buna da katlanacaksın.. .
Soran6 ayMerak etme yaptığımı biliyorum burada senin öğretmene gerek yok ama ne yapmamı bekliyorsun zamanda geriye mi gideyim. Şu an yapabileceğim tek şey çocuğa zarar vermeden bunu telafi etmek. Anladık en günahsız masum sensin burada beni yargıladığına göre
Soran6 ayİnsan kınadığını başında bulur hatırlatayım
Cevap sahibi6 ayDiyelim kı ben hırsızlık yaptım sen bunu dogru mu bulursun 😂😂 sen yap yap sonra kınama yanlış yanlıştır kınama degil
Soran6 ayKendi yanlışımı biliyorum daha ne yapayım. Hırsızlık veya başka bir şey yapanın hayatıda yaptığıda beni ilgilendirmez her koyun kendi bacağjndan asılır
Cevap sahibi6 ayYanlısı bilmen guzel evleneceksin Baska yolu yok yıldırım nikahı yapın karnın buyurse anlarlar
- 6 ay
Çocuğu aldırmak günah en azından masum cana kiymiyorlar kimseyi de kınama bence
Cevap sahibi6 ayYa bı gıt ne kınaması hey Allahim ya biri cinayet işledi diyelim ıyı mı yaptın dersin bu da oyle bırsey herseyı de ona bağlıyorsunuz sız yapın yapın sonra kınamayın yoruma salca olma senjn fikrin varsa yax yoksa sus ben kimseye salca olmuyorum kimsede bana olamaz
Çocuk & Ebeveyn konusunda 326 cevap paylaştı. Evlenmeye bak. Ne zaman evlenirsin bilmem de
11 Yorumla
Soran6 ayKarnım belli olmadan evlencez
6 ayilkin bu arkadaş mı
01 Yorumla
Soran6 ayHayır
6 ayBugün yedıgın hurmalar yarın kıçını tırmalar.
011 Yorumla
Soran6 ayTelafi ediyoruz işte daha ne yapayım
- 6 ay
Zor bır durum ve cıddı bır konu annenle konuş yoksa boyle apar topar düğünü kımse kabul etmez
Soran6 ayYa bilmiyorum işte bunu söylemesi sıkıntı
Soran6 ayBir şekilde söylemeye çalışacağım uygun zamanı bulunca
- 6 ay
Sevgılın ne dıyor bebek olayına
- 6 ay
Yaşlar kac
Soran6 ay26 yaşındayız işimiz gücümüz var bu yüzden aileden bağımsız evlenmek daha kolay aslında
Soran6 ayBebeğin babası kesinlikle kürtaj istemiyor zaten
- 6 ay
Hım güzel o zaman aılen kalp krızı gecırmıcekse kı bunu kımse kabul etmez gızlıce evlenın dıcem ama nasıl olur bilemiyorum
- 6 ay
Nerden tutsan elınde kalan bı olay
Soran6 ayOf bilemiyorum ya. Sevgilimi ailemle tanıştırıp biz evlenmeye karar verdik desek daha az kalplerine iner
Yargılanıyorum ama neden korunmadınız?
06 Yorumla
Soran6 ayPlanlı ve isteyerek olan bir şey değildi
Soran6 ayNasıl olduğunu bile hatırlamıyorum kafamız güzelken olmuştur
Soran6 ayNe bileyim onunda kafası yerinde değilse yapmamıştır
Evlatlık aldık de daha inandırıcı 😅
01 Yorumla
Soran6 ayAynen sjsjdjsjdkdksk
Kürtaj için zaman varsa aldır bebeği daha mantıklı
08 Yorumla
Soran6 ayEvet zaman var ama kıyamıyorum. Tam ben ikna oldum derkende babası kesinlikle istemiyor
- 6 ay
boş ver hem sen hem babası istiyor hem de birbirinizi tanıyor seviyorsunuz ne gerek var kürtaja evlen gitsin. Ailelere de evlendikten 1 ay sonra filan söylersin zaten karından da anlaşılır. Bir şey derlerse boş ver sonuçta evliyiz de değiştir konuyu amaan. Anası belli babası belli kime ne?
- 6 ay
@Busedemir9898 sende haklısın 🙂🙂
Soran6 ayAynen bir ailemle tanıştırayım s
bayadır beraberiz ama size söylemeye çekindik evleneceğiz falan tarzı bir şeyler desek olur bence
Soran6 ayÇocuğu bilmemeleri gerek. En azından evlenene kadar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 457 cevap paylaştı.
6 ayannen baban biliyor mu
08 Yorumla
Soran6 ayHayır
- 6 ay
onlara nasıl söylemeyi planlıyorsun
Soran6 aySöylememeyi planlıyorum evlenene kadar
- 6 ay
bilmeyecekler mi
beraber değil misiniz
Soran6 ayBeraberiz ama şu an anlamaları mümkün değil zaten. Evlenince söyleyeceğim evlilik sonrası oldu sansınlar diye
- 6 ay
anlarlar
Soran6 ayşu an karnım yok anlamaları mümkün değil. Zaten 5 haftalık daha. Önümüzde 35 haftalık süre var neredeyse dokuz ay. ama çabuk evlenmemiz lazım işte
- 6 ay
evet
6 ayOlan oldu evlenin nolacak
02 Yorumla
Soran6 ayHer türlü evlenicez ama şu an aniden evlensek çok dikkat çeker sanki. Çünkü bebeğin babasını kimse tanımıyor daha
- 6 ay
Çeksin nolmuş evleniyorsunuz sonuçta illaki suphelenecekler niye saklamak için uzulesin ki insanların ağzı torba değil ki büzesin anlarlar dedikodu olur takmaa
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem