Eşim ailesinin yanına dönüp eşyalarını topluyorsa bu evlilik kurtulur mu, boşanma süreci nereye gider?

Eşim myom ameliyatı oldu, ameliyattan önce büyük bir kavga ettik, karşılıklı şiddetli bir kavgaydı. Bizim buna benzer gene kavga sebeplerimiz, eşimin çok kıskanç olması ve ailemi sürekli olumsuz eleştirmesi yüzünden kavgalarımız oldu ama barışıyorduk. Ameliyat olmadan önce annesi şehir dışından geldi, olduktan yaklaşık 1 ay sonra da babası geldi. Babası geldikten sonra birdenbire ruh hali değişti, benden boşanmak istediğini söyledi, bu durumu ailesiyle de paylaştı, beni evde istemediğini söyledi. Ben ailemin evine geldim, kendisiyle ne kadar konuşmak istesem de benimle konuşmak istemediğini, boşanmak istediğini, barışsak bile ileride daha kötü şeyler olacağını söyledi. Ameliyatından önce ve sonrasında da tüp bebek düşünüyorduk. Çalıştığım yer kapanma kararı aldı, beni ay sonunda işten çıkaracaklarını söylediler, ben de eşimle bu durumu paylaştım, kendisi tüp bebeği erteleyelim dedi, iş süreci tamamlansın, ona göre başlarız dedi. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra boşanmak istediğini söyledi, beraber dilekçe verip boşanma işlemlerini başlatmamı söyledi. Ben bu işlemler için hızlı ve fevri bir karar olduğunu söyledim, kafanı iyice topla, ona göre karar ver dedim. Benimle daha fazla konuşmak istemediğini söyleyerek işlemlere ailesinin bulunduğu ilde başlatacağını söyledi. Bugün ailesiyle beraber evdeki eşyaları topluyorlar, ailesinin yanına gidecek. Bu durumun neticesi ne olur?

Güncellemeler
1 ay
Eşim evde ki eşyalarını ailesiyle birlikte bugün topluyor yarın ailesinin şehir dışındaki evine dönüyor
Eşim ailesinin yanına dönüp eşyalarını topluyorsa bu evlilik kurtulur mu, boşanma süreci nereye gider?