33 yaşındaki kızlar 55-60 yaşındaki adamlara yazıyor. Adam evliyim yazıyor, yine de devam ediyorlar. Buradaki amaç ne, ben henüz anlamadım. Sanırım bu yüzden hep yalnızız.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 33 yaşındaki kızlar 55-60 yaşındaki adamlara yazıyor. Adam evliyim yazıyor, yine de devam ediyorlar. Buradaki amaç ne, ben henüz anlamadım. Sanırım bu yüzden hep yalnızız.
Muhtemelen adam zengindir para yontmaya çalışıyorlardır.
Kadınların zaten evlenecekleri erkekte yaş farkı araması normaldir ama 33 yaşındaki kadına en fazla 45lik erkek yeterli zaten. Boşanmış/dul olabilir adam bunda bir sıkıntı yok bence.
Niyetleri evlilik değil birliktelik ben senin ihtiyaçlarını karşılayım sen de benimkini karşıla diyorlar çoğunluk olarak uzun süreli ilişki istiyorlar ama evlilik istemiyorlar adam zaten evli emekli adam bilmiyorum artık
Bunu sadece maddi nedenlere bağlamak yetersiz kalır 🌿 Bazen aranan şey baba figürü, duygusal olgunluk veya güvende hissetme arzusudur. Evli birine yönelmek ise maalesef kaçınan bağlanma veya ilişki sorumluluğundan korkma durumundan kaynaklanabilir. Herkesin arayışı ve içsel ihtiyacı bambaşka. Bu durum senin kendi değerini sorgulatmasın 💛 Peki sen ilişkilerinde en çok hangi özelliğinle öne çıktığını düşünüyorsun? 🌸
Cevap
2Cevap
karaktersizler ve para için
Evlilere yönelmesi iğrenç
Risksiz görüyor olabilirler
Yemişler kafayı Başka açıklaması yok
Olgun diye diye dedeleri yaşında adamla geziyorlar Sonra onlarda aldatıyor Herkes kendi yakışan bekar yaşıt birisiyle takılsa keşke
Bence de öyle yani şaşırıyorum görünce adam 60 yaşında Tinder yükledi 33 yaşında kızlar sürekli Super like gönderiyor buluşmak istiyorlar evli olduğunu da söylüyor fark etmez diyorlar 😅😅
Midem kaldırmaz benim Herkes kendi yakışanı yapar Sen o yuvayı dağıtıyorsun ya da sebebiyet veriyorsan (evli olmadığını bilenlere demiyorum ) bir yerden çıkar illa
Bilmeyenlere yazacaktım ajajaj
Benim ihtiyaçlarını karşıla ben de senin karşılarım diyorlar
Anladım ben sıkıntı yok
Onların yaptıkları başka şeye giriyor yazmayım
Evet biliyorum amaçları o zaten hayatını yaşama derdindeler parayı götürüp
Sanal platformda başka bir yerde buna benzer yprım yapma yeri vardı Neyse sürekli gire gire herkes birbirini tanır oldu Zaten hep aynı kişiler giriyordu Neyse orada birisi şey yazmıştı Ben hayatımda hiç telefon almadım vb Sevgililerine aldırıyormuş Sonra dedim kızın günahını almayım Anlattığı hikayelerde o mesleği yaptığı anlaşılıyordu Sanal alemde bile kavga çıkan bir gün de bir kız buna esc işte demişti Ağrına gitmişti Seni dava edeceğim diye tehdit etti Bunlar yaparken utanmıyorlar de kıyamet kopuyor namuslu oluyorlar Yersen Ve hala evleneceği düşünüyor Yani yorum senin
Evet sözde onlardan namuslusu yok onlardan temizi yok hem yapmak istiyorlar hem kimse bilmesin istiyorlar
İşte kıza esc dedi diye kıyamet kopardı Kim kime telefon hediye alır günümüzde kahve lafını yapıyorlar Bir şey vermek lazım ya karşılığında
Hiçbir şey yaşamadan aldıran kızlar da var çay kahve içerdik sadece takılarak erkekleri kullanan öyle ustalar da var ama gerçekten her halti yiyip de aldıranlar da var bilmiyorum artık
olgun cunku
Olgun olunca ne oluyor
tadına doyamazsın
Tadını biliyor gibisin
Para.
Evet parayı çok seviyor insanımız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?