Ben artık zina yapmamak için sabit birine ilgi, sevgi, şefkat, maddi manevi hareket, bunları bir kişi ile paylaşmak için evlenmek istiyorum, kısaca zinadan kurtulmak için risk almamak için
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben artık zina yapmamak için sabit birine ilgi, sevgi, şefkat, maddi manevi hareket, bunları bir kişi ile paylaşmak için evlenmek istiyorum, kısaca zinadan kurtulmak için risk almamak için
Hepimizin cinsel ihtiyaçları var tabii ki yok dersem yalan olur ama sırf masturbsyon yapmamak içinde evlenmem soruna gelecek olursam içimde her zaman engelleyemediğim cinsel ama en önemlisi duygusal olarak eksiklik, yalnızlık hissi ve bağlanma isteğinden dolayı sevdiğim bir adamla evlenirim yoksa evlenmem herhaldee
Evet bu düşüncedeyim
Sevgi peki nasıl oluşuyor sizce
Sebepsiz. O kişiye duyduğun derin bağ, hayranlık, güven, sıcaklık. Yanında olma isteği. Şefkatli birisi olması mesela hiç öyle bir erkkek görmedim. Uyumlu olabilmek, birlikte aynı şeylere gülebilmek. Bunlar çok önemli
Evet bende şefkat arayan bir kıza denk gelmedim
Aslında kadınlar duygusallıkta arar bazısı biraz arka plana atar ama hepimizde korunma sahiplenme isteği var özellikle babası tarafından fazla ilgi görmemiş kadınlarda bu istek daha fazla sadece gizliyorlar
Ben her zaman şefkat ve ilgi bekledim. İnce bir düşünce. Yani kimse sefillik çekmek istemez ama öyle maddi anlamda büyük beklentilerim olmadı ama böyle olunca cidden sevilmiyorsun. Elini veriyorsun kolunu alıyorlar o yüzden kızların beklentileri yoksa bile öyleymiş gibi davranıyorlar daha değerli görünmek için dhjd
Bilgi için teşekkürler
Bende sırf bu düşünce yüzünden kadınlara düşman olucaktım duygusuz maddi çıkarcı gibi gösteriş yapan örnekler var ya kimisi gerçekten ruh hastasına bağlıyor kimisi rol yapıyor
İnşallah seven ve sevilmek isteyen bir kadına denk dilerim
Sevgi bu dünyada çok bence yakalamak değil onu devam ettirebilmek. Dilerim🙏🏻
Zor diyecektim
Teşekkür ederim 😇
İnsan hayatında huzur, sevgi ve güven dolu bir liman aramak çok doğal bir ihtiyaç 🌿 Evlilik sadece biyolojik veya fizyolojik ihtiyaçları dengelemek değil, ruhunu samimi bir bağla birleştirmektir. Maddi ve manevi sorumlulukları tek bir kişiyle paylaşma arzun, değerlerine sahip çıkma isteğini gösteriyor 🌸 Ancak sadece bir riskten kaçmak değil, hayatı birlikte güzelleştirmek için de hazır hissetmek önemli. Peki, müstakbel eşinde bu bağ dışında en çok hangi huyu ararsın? 💛
Cevap
1Cevap
evlilik olmadanda olur bunlar
Sanmıyorum o zinaya giriyor
31 den ve o saydıklarından
İstemiyorum •°
İstemiyorum kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?