25 yaşındayım çalıştığım yerde bir kadın var. Çok iyi kadın, onunla aramızın kötü olmasını hiç istemiyorum. Bir gün ben hava almak için dışarı çıktım, pencereden el salladım, kadın da o sırada telefonla konuşuyordu kocasıyla. Ben içeri girince şöyle dedi: “Kocamın kız kardeşinin 1 oğlu var 29 yaşında. Kocama senden bahsettim, o ‘kızla tanıştıralım, iyi olur’ diyor. Ama çocuğun annesi ‘ben başka birini gelin olarak istiyorum’. Senin fotoğrafını çekip annesine gösterebilir miyim, annesinin rızası olursa sizi tanıştıracağız.” Çocuğun fotosunu gösterdi, ben de yorgundum, “güzel, tamam” dedim, fotomu çekti. Kadına da “Ama biz birbirimizi tanımıyoruz, fotoyla olur mu, hiç görmedik hayatta” dedim, o da “Sorun değil, annesini ikna edebilirsek görüştürürüz sizi” dedi.
Ama ben şu an çok pişmanım, bu şekilde
Kimseyle görüşmek istemiyorum çünkü belki beni hayatta görürse beğenmeyecek, reddedilmekten çok korkuyorum. O yüzden bu zamana kadar hayatta beni görüp beğendiğinden emin olmadığım kimseyle görüşmedim.
Boyum da uzun, 171’im. Ayrıca zayıf erkeklerden hoşlanıyorum, o çocuğun boyu belki benden kısa ve belki de kilolu biri, görüşüp sonra “ben senin dış görünüşünü beğenmedim” diyemem. Yaaa ne yapmalıyım sizce?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil