Karım beni değersizleştiriyor gururumu çok incitiyor neden bunu yapar?

Karım, senin olmadığın alkollü ortamda benim ne işim var demesine rağmen bensiz meyhanelere clublara gidiyor, sözüm ona şirket etkinliği, ben bundan rahatsız olduğumu defalarca dile getirmeme rağmen bunu yapmaya devam ediyor ama hep bir bahane bularak ben gidip adabımla, ağırlığımı bozmadan, seni rahatsız edecek herhangi bir şeye bulaşmadan oturup kalkıyorum derdi. Geçen gün yine aynı durumda meyhane ortamında beş erkeğin arasında masada dans ettiğini gördüm 😂😂 O sırada ben de eşimin iki yaşındaki canım kızına bakıyordum evde ve bana yaptığı açıklama "Onlar benim arkadaşım, bana baskı yapmayı bırak." Hal böyle olunca daha önceki katıldığı etkinliklerde gözümde farklı canlanmadı değil bunun içinde clublar da vardı. Daha sonra bunu çevresine anlatmış, herkes beni çok küçümsemiş, çok yadırgamış. Acaba ben bağnaz biri miyim 😂 Ayrıca şu an karar aşamasındayım, bu durum gururumu çok incitti. Asıl kötü olansa ısrarlarıma rağmen bunu yapmaya devam etmesi ve hiç anlattığı gibi de adabımla oturup kalkıyorum gibi bir durumunun olmayışı. Bu sadece dört aylık evlilikte olan şeyler. Şu an karar aşamasındayım, lütfen herkes hisleriyle cevaplasın, özellikle kadınlar, böyle bir şey yapar mıydınız?

Güncellemeler
1 ay
Ayrıca yine bu etkinliğe kaldığı için telefonda tartıştık bana dediği şey şu; Şu masada keşke sende olsaydın ben burugum zaten içim huzursuz, bu sana bir yanlış yaptıgım anlamına gelmiyor 😂😂
Güncellemeler
1 ay
Allaha havale ediyorum bu değersizlik ve beni takmayışı bana hatalar yaptıracak bunu hissediyorum yavaş yavaş, beni bu kadar değersizleştirip basitleştiriyorsa ben de değersiz olmadığımı kendime ve hayata göstermeye kanıtlamaya gidiyorum yavaş yavaş sanki
Karım beni değersizleştiriyor gururumu çok incitiyor neden bunu yapar?