Eşimle 3 yıldır evliyiz. Alışkanlık haline geldi eşim eve gelmeden önce hazırlanırım güzel giyinirim. Eşim birkaç gün önce eve geldiğinde bordo ruj sürmüştüm, saçlarımı kıvırtmıştım ve altımda taytımla üstümde şık bir kazak giymiştim. Beni süzdü ve "Bu kadar süslenmene gerek yok." Dedi. O kadar sinirim bozuldu ki. Sizce neden böyle yapıyor? Ben heves edip süsleniyorum, ona güzel sofra kuruyorum hoş tutmaya çalışıyorum eşimi ama bu tür şeyler diyor bana siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunu söyleyiş tarzı ve öncesinde sonrasında ne dediği de önemli. Belki romantik biri değildir, yeterince bilgi yok, ama senin yaptığın çok hoş bir şey, değerini anlayamıyor olması üzücü.
Tabi bir yandan da her halini hoş buluyor ve görünüşünün önemi olmadığını düşünüyordur. Bak bakalım, onun istediği gibi davranınca olumlu karşılık alacak mısın?
Eğer böyle davranmaya devam ederse de, ben süslenmeyi seviyorum, güzel görünmeyi seviyorum. Gerek olmasına ihtiyaç duymuyorum, ama beğeniyorsan hoşuma giderdi tabi diyebilirsin. Bu kadar heves kırıcı olması tatsız bir durum tabi ki00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni düşündüğü için yorulma ne gerek var bu kadar süslenmene doğal halin yeter tarzında diyorsa bence takılma açıkla ona şöyle hoşuma gidiyor diye anlayışla karsilar...
Ama napiyorsun ne gerek var böyle şeylere tarzında rencide eder şekilde söylüyorsa... Haketmiyor sen de yapma kendin kendine yap...00 Yorumla
Üzüldüm düşüncesizlik nezaketsizlik etmiş eşindir neticede dahada yazmaktan kaçındım olsun sen kendini iyi hissetmek için süslen enerjin güzel olsun bırak oda odun kalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam tersini yaparım süslenirim ama yüz vermem ya da güzel sofra kurmam sonra derim ki e o kadara gerek yok ki. Ya da o süslense mesela dışarı için bana sorsa güzel oldum mu falan diye asla bakmadan hı hı evet derim bu şekilde yani kisacasi adam yerine koymam
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
55Cevap
+1 yılAh güzel bacım , sinirlenmekte yerden göğe kadar haklısın, erkek milleti böyle işte bal versen kaymak ister falan filan, sen zoraki hissetmeden kendini mutlu hissediyorsan devam et , senin için deme kendim için hazırlandım de. Göz aşinası olmuş olabilir, ya da kendini yetersiz görüyordur her gün şık ve güzel bir kadın karşılıyor kapıda onu erkekler farklı tepkiler verir. Onun sofraya otururken nasıl olduğuna karışıyor musun? Mesela buda önemli bütün gün takım elbise kravat gezen bir adamsa evde pijama giymek isteyebilir, eğer öyle ise arada sende o rahatlığı sağlayabilirsin. Ki üç yıl olmuş takdire şayansın her gün hazırlanmak falan göz ardı edilecek şeyler değil. Ama eğer ki sende yorulduysan pijama terlik partisi yapın, arada masum olmayı seviyorlar. 😊
10 Yorumla
+1 yılÜstünde kazak altında tayt kazak zaten kaba gösterir tayt giyinmissin kalçan kocaman çıkık karikatüre benzemişsin. Gereksiz yere değer veriyorsun ne yapacaktı adam oo güzele bak diyip seni şey mi yapacaktı bıkmış artık adam senden yapa yapa 3 senedir yapmasın şimdi mi susleniyorsn
212 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
- +1 yıl
Herkes mutlu olsun ya şaka yapıyorum:)
- +1 yıl
Kadın o kadar çabalamış:(
- +1 yıl
Kusura bakmasın )
- +1 yıl
Isteyerek bisey söylemem mutlu olsunlar takoz kocasida kıymet bilsin
Soran+1 yılÜstümdeki kazak zaten dar uzun bir kazaktı hatlarım belliyfi, tunik tarzı birşeydi. Altımda da siyah taytım vardı.
- +1 yıl
Canım ben yorum için özür dilerim çünkü yerinde olsaydım bende üzülürdüm:)
- +1 yıl
Sen haklısın bence bazı insanlar anlayissiz işte kıymetini bilsn
Soran+1 yılÖnemli değil
+1 yılMerhaba,
Eşiniz odun, çok da düşünmeye gerek yok!50 YorumlaBaşka biri olması düşüncesi direk aklıma gelen ilk şey.
Böyle yapması çok yanlış.
Sanan onu yapma şunu yapma azalt falan demek yanlış olur bence.
Tek yapman gereken şey;Onunla konuşmak.
Konuşmadan kendi başına bir şeyleri halledemezsin.
Sakin ve güzel bir dille rahatsız olduğunu dile getirirsen anlayış göstereceğini düşünüyorum.
En kısa zamanda hatta bugün konuş...
Ve süslenme bu konuyu halletmeden.
Bol şans.10 Yorumla
8 ayNe şekilde söylediği önemli. Bazen eşler çünkü istersen en seksi kıyafetlerini giy, süslen püslen gider en bakımsız halini çekici bulur. O sözü sana eğer cidden değersiz bir şekilde söylediyse onda sıkıntı vardır hani evet insan eşini her türlüsüyle sevebilmelidir ama anlamıyorum ya bazen onları
00 Yorumla
+1 yılŞahsen onu anlıyorum evde şıkır şıkır olmak bana manasiz geliyor birde ben eşofman ile isem eğer yatak odasında isek sorun değil fantesi dersin ama normal evde lambanın altında survivor izleerken bende eşimde rahat eşofman çekmek isterim öyle seksi olmaya çalışması beni kasar gerer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAranızda bir sıkıntı var, yani o bişeyi sıkıntı yapıyor ve sen bunu fark etmiyor olabilir misin? Aklı başında düzgün bir erkek böyle davranmaz. (Ciddi anlamda saygısız ve düşüncesiz değil se ) Normalde kucaklayıp direk yatak odasına götürmesi gerekiyor.😊 ama belli ki bir sorun var ortada.. bir isteksizlik var.. Bu erkekler ne zaman adam olacak.. ne zaman ince düşünecek, ne zaman empati yapacak.. şu aralar işin zor görünüyor, umarım en kısa zamanda düzelir🙂
10 Yorumla
+1 yılBelki de seni sade görmekten mutlu oluyor
olamaz mı?
Buradan bakınca olabilir sanki bilemedim00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılTam bir höduk
Dışarda süslü kari görse dibi duser ama60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep böyle olmuyor mu zaten? Bir taraf çok hevesliyken, diğeri onun tam zıttı. İlişkinin ilerisinde mi değişiyor insan yoksa zıttı olduğu için mi en başından tercih ediliyor hiç anlamıyorum.
40 YorumlaEşiniz aslında ne kadar şanslı bir erkek olduğunun farkında değil. Son zamanlarda herhangi bir tartışma ya da fikir ayrılığı falan yaşadınızda ondan mı öyle davranıyor acaba. Yoksa evlendiğinizden beri böylemiydi oda önemli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl oluyor da böylelerine denk geliyorsunuz, aklım almıyor. Oysa tüm erkekler senin gibi kadını olsun diye yalvarır Allah'a. Evet bunlar bir eşe yakışan tepkiler degil. Sen dogru olanı, icinden geleni yapıyorsun. Keske kıymetini bilseydi...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSonra da evlenince kendini saldın deyip salyalarını akıta akıta elin karısını kızını süzüp arzularlar.
Erkek milleti neden bu denli gevşek anlamak zor. 🤓22 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşin bence kıymetini bilmiyor. Oysaki benim böyle bir eşim olsa ve kadınsı şekilde giyinip süslense ben anında etkilenirim. Kısacası beni bir anda mıknatıs gibi çeker.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik iste bosuna kasma modern rvlilik yoktur. her evlilik döner dolaşır kara duzen evliliğe gelir.
20 Yorumla
+1 yılEnişte yatak odasından sıkılmış. Saç veya yüz şeklini değiştirmeye bak. Farklı biri gibi ol bakalım. Belki bulgur pilavı sebzeli iyi olur bide onu dene.
00 Yorumlao seni begenmiyosa sen onu hiç begenme yemegini yap karsisina bile oturma bokunda boğularak yesin görgüsüz dağ ayısı iki gün yüz verme uyu bak bakalim nasi kopek oluyo kapinda
00 YorumlaErkekler karşısındaki kadını ezmekten zevk alıyor o yüzden ego tatmini yapıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcümlenin sonu: bana siz olsanız ne yapardınız? diye bitiyor :) evliyim ama böyle şeyleri hiç görmediğimden kocana nankör diyorum. kıymet bilmiyor cidden
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılmor ruj nedir ya. mor ne ya. hayal ettimde şöyle bi gerçekten çok itici. fazla kilon varsa tayt giymende sorun olabilir.
02 Yorumla Düşünce meselesi tabiki bunlar... sen ince düşünceli birisin ama onda böyle birşey yok sanırım kişilik meselesi kişiliği böyle...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı. Al karşına konuş bu konuları bazen biz erkekler ince düşünmüyoruz bence kırıldığını açıkla ki çizgisini bilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
+1 yılhakkını verirdim böyle bir kadının hani sonuçta benim için o kadar zahmet etmiş baya bir odun imia
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılZaten evliyiz bu kadar kendini yormana gerek yok demiş eşin
00 Yorumla
+1 yılPlanlı ve bilerek yaptığınızı düşünüyor neden olacak. Bence de abartiyorsunuz.
00 YorumlaBırak hazırlanma bak o zman nasıl özlüyor o hallerini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ciddi söylüyor mu ya neden süsleniyorsun diye ne yazayım bilemedim ki
00 Yorumla
+1 yılDogal ol belkı de oyle ıstıyor
Cok makyaj yapma yanı dikkatını cok cekmesın...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Küçümsemek ten ziyade doğal olmani istiyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılYaa cidden böyle erkeklere senin gibi kadınlar denk geliyor kıymet bilmiyorlar. Ben olsam kapıda kucağıma alırdim seni. Ne şanslı erkekler var ama sende şans yokmus
214 Yorumla- +1 yıl
Ömrümüz çürüyor bunlar yüzünden
- +1 yıl
Aynen ya bende üzülüyorum. Cidden kıymet bilmeyen öküzler ne kadınlara denk geliyor
- +1 yıl
Hayatın kanunu
- +1 yıl
Hay ben o kanuna 🤭 sende evli misin
- +1 yıl
Hayır. d
- +1 yıl
O zaman sende gidip Öküz biriyle evlenme 🙃🙃
- +1 yıl
Bulmak zor ama sağol mdmdmdm
- +1 yıl
Bol şans o zaman 🙋♂️
- +1 yıl
Ahaha sağol dkdkd 19 yaşında bulmaya niyetli değilim
- +1 yıl
Öyle deme sevmek ve sevilmenin yaşi yok. Insan her zaman sevmek sevilmek ister
- +1 yıl
Sevdiklerim tarafından kullanıldığım için şu ara öyle bir düşüncem yok
- +1 yıl
Kıyamam ya. Her kadına ilk başlarda bi öküz denk geliyor Sonra o güven ruhu kayboluyor. Ama biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz O yüzden Birilerini tanımak için kendine şans vermelisin
- +1 yıl
Öyle birisi yok olsa verirdim
- +1 yıl
Olur daha erkeklerde geç olgunlaşıyor sende hayatın başındasın. Elbet karşına çıkar bence
vallah ben esortmanla dolasiyorum evde hic özenmem ve esim eger beni beyeniyorsa hertürlü beyenir ama simdi sende bigün özenme dagınık takıl bak bakalım tepkisi ne olur diye bazen erkekler özensiz kadınlardanda hoşlanıyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla bu işler neden Boyle anlamıyorum bizimki kapıyı bi açıyor zannedersin evde yövmeli işçi açmış kapıyı. Eşinin yerinde olmak isterdim doğrusu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Herkes senin gibi birini isterken karşında ki bir o kadar uzak...
30 Yorumlaİlginç, hazır bekleyen bir eşi nasıl görmez den gelir anlamak zor. Arzu dolu eşe öyle davranılırm.
00 YorumlaBulmuşta bunuyor ya bazen birilerine özel davranmak ona ağır gelebiliyor işte daha önce hiç özel davranılmamış mühtemelen kaldıramıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılodun odundur degismez ve ah ah böylesi bize düsmez idare ediniz sansiniz böyleymis
00 Yorumla
+1 yılAdam size rahat takılabilirsin demeye getirmiş sadece :) bu kadar sorun etmeniz garip... Hem öyle her akşam süslenmeye gerek var mı? :D Evlisiniz zaten...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapma o zaman bu soruları anlamıyorum ne kadar saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler fazla ilgiyi sevmiyor evlilikte olsa biraz zor olmak gerek demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kere de bakımsız çık karşısına bak bakalım hangisini tercih edecek
00 Yorumla
+1 yılumarım değildir ama ilgisi başka birine kaymış olabilir, ya da evliliğin öküz çağına gelmiş boşver kendin için süslen uzaklaş ondan ilgilenme şekerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun sana da öküzü denk gelmiş. Senin gibi kadınlar da hep öküzlerle evlenmiş arkadasim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Seni zaten beğeniyor ve bunu gereksiz görüyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılYa kıymet bilmiyor ya da yorulmanı istemiyo kötü bi niyeti yoktur sende hergün yapma alışmasın sıradan gelmesin
10 YorumlaSana mı süsleniyorum kendime süsleniyorum denyo diyebilirsin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılİnsana yaranilmaz :) suslenmesen bakimsiz der suslensen gerek yok der yorumsuz 😃
10 Yorumla
+1 yılÇok sacma eşin aldatıyor olabilir sana bişey sormak istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSor?
- +1 yıl
Burda sormasam lütfen evlilik le ilgili
Yine süslen ama makyajin az olsun ruj sürme. Bazi erkekler daha sade guzellikten hoslaniyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam hep böyle yapa yapa bıkmıştır senden artık yapma sende
00 YorumlaBence eşin odun senin sen de hiç karşılama bırak ! böyle adamlara müstehakk kardeşim
00 YorumlaAyy Allah korusun böylesinden seninkine de akıl fikir diliyorum
00 Yorumla
+1 yılsaygısızlık yapmış sen kendin için giyin bakımını yap ve kırıldığını belli et
00 Yorumla
+1 yılo zaman sende başkasına süslen kıymet bilmeyenin kıymeti bilinir
00 Yorumla
+1 yılVarya o tam bir canım kızım boşa sen onu salak herif
00 Yorumla
+1 yılne denyolar var ya değer kıymet bilmez işte ne yaparsın.
00 YorumlaDoğal olmanı istiyordur bence , seni seviyor ama doğal davranmanı istiyor... Bence sende doğal ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben olsam seni kapıda kucağıma alır doğru yatak odası na götürürüm 🤦😉
02 Yorumla
Soran+1 yılAçık giyinmese de şık giyimiyle etkilenir miydin?
Cevap sahibi+1 yılruj dan ne istediğini anlarım
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMal bir kocan var ayıp etmiş
10 Yorumla
+1 yılOnun için neden yapıyosun kendin için yap.
10 Yorumla
+1 yılbir daha süslenmezdim ayıya napıcam başka ayol..
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem