Yemek alıyorum, başka bir şey istiyor, onu alıyorum, tamam küçük ücretli şeyler aldırıyor ama bunu sürekli yaptığım için artık dağ gibi büyüyor.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yemek alıyorum, başka bir şey istiyor, onu alıyorum, tamam küçük ücretli şeyler aldırıyor ama bunu sürekli yaptığım için artık dağ gibi büyüyor.
Normal değil, gitgide sana bağımlı bir düzen kurmuş ve bunu küçük isteklerle kamufle ediyor. İnsan sevdiğine bir şeyler alır, o ayrı, ama sürekli istemek ve senin de mecbur gibi karşılaman ilişkiyi alışverişe çevirir. Bir süre "hayır" dediğinde göstereceği tepki, niyetini net belli eder.
Hadi tamam anlarım birşeyler almasını istersin de çok da abartıya da kaçmazsın yani esasen almak zorunda değilsin evli değilsiniz sonuçta hani jest olur hediye olur ama kızın da aldırma gibi bir hakkı da yok bu rahatsız ediyorsa ayrıl bence
İlişkilerde karşılıklı emek ve denge çok önemlidir 🌿 Bir tarafın sürekli talep eden, diğerinin ise sadece veren konumunda olması zamanla içten içe bir birikim ve öfke yaratır. Bütçen ne olursa olsun, sınırlarını korumak senin en doğal hakkın. Ona hissettiklerini, seni zorlayan bu durumu açıkça ve tatlı dille ifade etmeyi denedin mi hiç? 💛🌸
Cevap
6Cevap
Alma sen de yahu, gitsin babasi alsin. Kocasi degilsin sonucta..
wallahi boyle kizlara da sasiyorum yaa, biz sevgilimizin hediyesini zor kabul ederdik arkadas. Bir yere oturduk mu sirayla oderdik. Simdiler bambaska kafada
Olm siz erkekler neden evlenmeden bütün paranızı sevgililerinize harcıyorsunyz sonra beş parasız ortada kalıyorsunuz delircem ya
Hoş değil ya. neden istiyor çok mu zor durumda maddi olarak? Yoksa başkalarına gösteriş mi derdi
İyi değil sen de trilyoner değilsin sonuçta gereksiz mi para harcatıyo sana
Bunu sürekli olarak bir rutin haline getirdiyse yavaş yavaş sorgulamak gerekli
Hayır demen lazım artık girsin işe çalışsın bir zahmet
Finansal kölesi değilsin birader. Her şeyi maddiyatda yol ver gitsin
Ben hic isteyemiyorum o da ayrı saçmalık ama yine al sen bence enayilik olarak görme eğer kız samimiyse sonuçta seviniyor.
Cinsellik var mı varsa doğal yoksa sürekli istemesi garip
Normal ya da değil onu sen bilmesilisin
E alma?
. Evet
Zorunda değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?