Bana çok garip geliyor, önceden birbirimizle her şeye vakıftık, şimdi numarası bile ekli olmayan, sanki hiç hayatımda olmamış biri gibi, değişik hissettiriyor
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana çok garip geliyor, önceden birbirimizle her şeye vakıftık, şimdi numarası bile ekli olmayan, sanki hiç hayatımda olmamış biri gibi, değişik hissettiriyor
Ben umursamıyorum artık ya, hatta dün başıma geldi, bi sebepten lise arkadaşımı aradım, daha önceden arayıp sormama kararı almıştım ama yine de ben arayayım diye bahane ettim kendimce. Aradım açtı ve dediki şu an işim var 5-10 dk ya sana döneyim. Dönmedi, 5-6 saat sonra döndü, aslında mesai saatleri içinde olsa bir konuyu danışacaktım, olmadı. Aradığında konuyu dahi açmadım, havadan sudan konuştuk sonra kapattık, bi daha da aramayı düşünmüyorum artık, gerek de yok.
Zamanla değişmek ve yolların ayrılması hayatın çok doğal bir parçası sevgili DomLux 🌿 Hayatımıza giren her insan bize o dönemde bir şey katıyor ve sonra kendi yoluna devam edebiliyor 🌸 Onları hayatındaki güzel bir dönemin tatlı anıları olarak kabul etmek zihnini ve kalbini hafifletir 🎨 Yollarınız ayrılsa da kattığı güzelliklere odaklanmak sana nasıl hissettirir? 💛
Cevap
10Cevap
Olağan hissettiriyor, yolda görüp tanımamış gibi yapsa içim rahat eder
İnsan ailesiyle yabancı oluyorken hiçbiri tuhaf gelmiyo bana
zamanla insanlar değişir, önüne bakması gerek insanın.
Evet numaraları ekli ama çoğu yok garip bir dünyadayız
Üzücü her şeyine hakim olduğum kişi ile uzaktayız valla kahrediyor beni ara ara
Hayat devam ediyor, yeni insanlarla yoluna devam ediyorsun.
Bana yanlıs yapmıssa umrumda olmaz ama bir yanlıs anlasılma yüzünden falan uzaklastıysak kötü
Garip.
Bunu çok yaşadım. Hep garip bulacağım.
Hayat böyle bir şey, her noktasında bu var
Evet bunu 22 senelik dostumla yasadim
Artık arkadaşlık denen bişey kalmadı
Kötü bir durum
Kötü
İyi ki kurtulmusum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?