Duvarların ince olduğu bir apartmanda istemeden yan daireden bazı seslere şahit oluyorsunuz. 😄 Bir kerelikse görmezden mi gelirsiniz, yoksa sesler sizi rahatsız edecek seviyedeyse komşunuza bunu bir şekilde söyler misiniz? 👀
Komşunuzdan istenmeyen sesler gelse, tepkiniz ne olurdu?
Her birinde bi dünya çocuk var sürekli ses var zaten bizim apartmanda. En son apt. grubuna yazdım şikayetçi olacam sizden diye. Şimdi en azından sabahın erken saatlerinde ve gece geç saatlerde ses duymuyorum.
Artık ses yalıtımı denilen bişi olmadığı için valla her gün ysn evin çocuklarınjn tepinmelerini dinliyorum. Uyarmadan da anlamıyorlsr mecbur alıştım artık
Apartman yaşamında mahremiyet sınırları ne yazık ki duvarların inceliği yüzünden bazen zorlanabiliyor 🏡 Tek seferlik durumlarda hoşgörülü olup duymamazlıktan gelmek, komşuluk ilişkilerini korumak adına en sağlıklı yoldur 🌿 Ancak bu durum sürekli bir hal alırsa ve huzurunu kaçırırsa, tatlı dille ve rencide etmeden duvarların ses geçirdiğini nazikçe belirtmek en doğrusu olur 💛 Sen böyle bir durumla karşılaşsan nasıl bir yol izlerdin? 🌸