Akşam üst komşunuzdan baya baya adamın kemeriyle attığın dayağın sesleri geliyor, adam "sana ne milletin özel hayatı sana kaç defa dedim bu kaçıncı ha kaçıncı?" diyerek dövüyor ve karısı da "ne olur tamam tövbe bir daha kimsenin dedikodusunu yapmayacağım, özel hayatını filan takip etmeyeceğim! ayyyhhh ne olur çok acıyor dövme artık" diye feryat figan ağlıyor; hayatından endişe eder bir şekilde değil ama belli ki canı yanıyor ve bitmesi için yakarıyor.
naparsınız?
naparsınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
çiftler bdsm/ sm lover olabilir , role play 'de canlandırıyor olabilir.
çift -evli arasına girmemek en iyisi sanırım.
değil dedikodu yaptığı ailelerin özel hayatına burnunu sokup laf yaydığı için adam karısını kayışla dövüyor, öyle düşünün
umarım senın bahsettıgın durumdan degıldır ama desene kadın ağır işssiz ve paranoid şizofren artık adam nasıl doldu ise gına gelmiş kadını dövmeye baslamıs :)
valla ne dıyeyım alan memnun satan memnbun kadına sorsan belkı tam tersı dıyecek , şiddet goren hala yanında ıse benım senın gorusun onemsız bence.
ya yok işte dedikoducu bir hatun ve bu durumdan rhatasız olup sopa çeken bir adam... kadını kurtarırsan rahat rahat dedikodu yapacak, bir daha da dayak olmayacak; ses etmezsen 3-5 ay bir şey olmayacak sonra kadından yine bir falso sonra yine dayakla yola gelecek diyelim... bu böyle devam edecek veya kadın durmaksızın falsolu yaşantısına devam edeblecek
belkıde adam kendı malını bıldıgı ıcın bunu yapıyordur bılemezsın .
her yıgıdın yogurt yıyısı farklıdır.
ben uzak dur derım.
olay kurgu, sen ne yapardın onu sordum
rahatsız olacagım kesın .
ama cıft arasına gırmek ıstemezdım. velev kı auro ınanan bırıyım 3 dk ıcınde kısılerın nasıl oldguuna daır kafam bır rapor hazırlar , adama kıl kaptım ise ılk alttan bagırır baktım ses kesılmıyor , cıkar lan oglum karını dov doıvme banane ya agzını bagla ses etmeden dov ya da gıt baska yerde dov dınlemek zorunda degılım soın uyarım kafanı o kapıya gomerım derdım.
sınırlendım bak bu arada kadını unuttuk , onuda tam bunları soyledıkten sonra ablam telefonuna kades uygulamasını ındır bu goril bişi yapar ise butona bas pols gelir der , kapılarından giderdim.
tamam dedi... bağırmasını yasaklayacağım zaten sadece 10 sopası kaldı sonra bitecek dedi... naparsın?
e o zaman bak yıne ilk başa döndük.
bunlar bdsm/sm lover çifti biz bişi diyemeyiz. poliste cagırsan mahkemeyede cıksa karsılıklı rıza kapsamında ısterse mabadına kirpi soksunlar , yasal olarak yapılabılecek birsey yok.
bdsm değil... adam kötü bulduğu bir şeyi cezalandırıyor
o fanteziyibilmiyorum... :)
yaw eşek kadar ınsanlar ne dıye adam kemerle kadını dovuyo , kadında cocuk gıbı kemerle dovulup adamla aynı evde mı yasıyor hala.
adamı bi silkelemek lazım sanırım . kadınada sormak lazım teyze keyfın yerınde mı sıkıntın var mı canın mı istıyor dıye .
kocaya itaat etmesi gereğini düşünen ve itaatsizlik ettiği zaman da bi sonucu olabileceğini kabullenen kadınlar yok mu?
e tamam yine şimdi ilk başa dönüyoruz .
adam dom olabilir kadında slave ya da tam trersi dominatrix kadında olabilir. kadın itaat edilmesini , erkekte itaat etmek istemesi ve bunu gun ıcerısınde kullanmaları ( zaten bdsm mantıgıdır ) bunu gosterır.
ve deneyımle sabıt olarak bunu kısmen ısteyen ve slave olan kadın sayısıda azımsanmayacak kadar fazladır.
Ya taktın bdsm'ye... yok öyle bir şey işte... adam kötü bir şey yapan karısını dövüyor bu jadar basit
kıskoca kadında dayak yemeyı kabul edıyorsa dıyecek bısı yok. sadece dısarı rahatsızlık vermesınler .
karı koca olsanda şiddet kullanamazsın .
Fantezi mi gerçek mi diye bakarım ona göre polisi ararım
adam çok dedikodu yaptığı için karısını dövüyor; anladığınız kadarıyla da canını yakacak ama zarar vermeyecek şekilde dövüyor... ne yparsınız? yani fantezi dğil değil dedikodu yaptığı ailelerin özel hayatına burnunu sokup laf yaydığı için adam karısını kayışla dövüyor, öyle düşünün
Kadını ilk gördüğüm yerde durumu sorarım. Ona göre devam ederim
dayaktan sonra yani... aynen bunları anlattı diyelim "çok dedikodu yaptığım için dözdü beni kaba etlerime, ayaklarımın altına kayışla vurdu" dedi... naparsınız?
Vurulan yerlerine bakarım sonra kadının rızası var mı?, cidden hakettiğini düşünüyor mu? Diye sorarım
ayaklarının altına vurmuş; iz filan yok ama canı çok yanmış... yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ama alışkanlık işte dedikodu yapmadan da duramıyorum; keşke daha hoşgörlü olsaydı kocam diyor
Yaptığı dedikoduların içeriğini sorarım
o kadınlara gidip sorsan gayet mutlu ve eşini seviyor
siz ne yapardınız? polisi mi ararsınız, üzülür ama müdahale etmekten geri mi durursunuz, yoksa dedikoducu kadın cezasını çeksin dersini alsın diye mi düşünürsünüz?
Polis de bişey yapamıyor ki, ya evi değiştireceksin, ya idare edeceksin a mahlukatlara
yok polisi arasanız olacak şey: adam bir daha dövemeyecek kadın da rahat rahat dedikodu yapmaya devam edecek... bunun böyle olacağını biliyorsunuz
Hiç öyle değil, haber okumuyor musunuz? Adam karısını dövüyor ve karakoldan elini-kolunu sallayarak çıkıyor, kadın şikayetçi olmadığı sürece polis bişey yapamaz. Kadir Şekerci olayında dayak yiyen kadın ne dedi biliyor musun : "ben kocamı seviyorum ister sever ister döver" dedi ve dayaktan onu korumaya çalışan gencin hayatını mahvetti.
ya adamı tanıyorsunuz işte olay zaten kurgu... adamı tanıyorsunuz olay bu şekilde olacak... ama ses etmezeniz uzun süre kadın uslu duracak adam da dövmeyecek; ama bir süre sonra belki 6 ay sonra 1 kes daha sopa çekecek ama biliyorsunuz ki adam gerçekten olmaması gereken şeylere engel olacak şekide dayak atıyor. dedikodu olabilir veya başka şeyler... ne yaparsınız
Karısını döven şeref yoksunu canlılardan her pislik beklenir, siz bulaşmamaya çalışın, öyle bir durumda zaten kadının polisi felan arayıp şikayetçi olması gerekir.
olay kurgu ya yok öyle biri
olay kurgu ise polise anlatınca nasıl kanıtlayacaksın, ya da bir insan neden bir kavga varmış gibi kurgu yapar?
ya ben kurguladım... yok öyle bir olay :) olsa baparsın anlamında
olsa ilk cevaptan itibaren dediklerimi yaparım
Aile içinde olan bir şey biz karışırsak iş büyür ama polis çağırılabilir.
iş büyüycek gibi değil adam çok dedikodu yaptığı için karısını dövüyor; anladığınız kadarıyla da canını yakacak ama zarar vermeyecek şekilde dövüyor... ne yparsınız?
Polisi ararım devletin polisi işini yapsın... bu tür olaylarda şahıs karışırsa kötü olur en iyisi polisin karışması.
Polise haber veririm ama tamamen eminseniz
yani fantezi dğil değil dedikodu yaptığı ailelerin özel hayatına burnunu sokup laf yaydığı için adam karısını kayışla dövüyor, öyle düşünün... eminsiniz yani kadının dedikoducu olduğu ve kocasının bu durumdan rahatsız olduğunu biliyorsunuz
Karısı da yapmasın adamın tabi dövmeye hakkı yok ama ya sen şikayet ettginde kadın ben hayatımdan memnunum dese
Fantazinin en büyüğü sende kalır o zaman
şikayet ederseniz kadın ben hayatımdan memnunum dese de size bir şey olmayacak... ama biliyorsunuz ki dayak bir daha olmayacak ve kadın da dedikodularına kaldığı yerden devam edebilecek
Yazdgimi geri yazıyorsun sen 😂
ne demek o?
Kadın utanmaz bence heriff onu döve döve ıslah edeceğini zanneder sende onları dinler durursun bence
bu olay kurgu
Emin misin cidden
Özelden yazarmisin bana
karismam
üzülür ama müdahale etmekten geri mi durursunuz, yoksa dedikoducu kadın cezasını çeksin dersini alsın diye mi düşünürsünüz?
yok daha once gittim adamlar fantezi yapiyormus 😂😂
adam çok dedikodu yaptığı için karısını dövüyor; anladığınız kadarıyla da canını yakacak ama zarar vermeyecek şekilde dövüyor... ne yparsınız? yani fantezi dğil değil dedikodu yaptığı ailelerin özel hayatına burnunu sokup laf yaydığı için adam karısını kayışla dövüyor, öyle düşünün... eminsiniz yani kadının dedikoducu olduğu ve kocasının bu durumdan rahatsız olduğunu biliyorsunuz
hic karismam banane demeki haketmis baska yiva bozacagina kendi yuvasi bozulsun
155 aranmali
siz ararsınız yani
Kesinlikle ararim, ya da ben çikarim bi bahaneyle
çıkıp ne dersiniz?
Muhabbetime bağli adamla
kapıyı açtı elinde kayış, adam gayet sakin "komşum rahatsızlık verdiğimi biliyorum ama kaçtır sözümü dinlemedi milletin aile hayatına etki edecek şekilde dedikodu yapıyor dayak dışında her yolu denedim olmadı; merak etmeyin zarar vermiyorum sadece belden aşağısına ayaklarının altına filan vuruyorum. lütfen müdahale edip cesaret vermeyin; zaten az sonra bitecek" dedi adam... ne cevap verirsiiz.
Adami aşagi cagiririm, uyaririm. Bunun çözüm olmadigini tekrari durumunda 155 i arayacagimi söylerim
komşum ben olabileceklerin sorumluluğunu alamam sonuçta yuva yıkılabilir bu edikodu yüzünden; ben zaten 10 sopa daha vurup bırakacağım. isterseniz polisi de arayabilirsiniz; şimdi siz geldiniz diye durursam cearetlenir bir daha yapar diyor... siz polisi arayıncaya kadar da 10 sopasını atıyor ve dayak bitiyor... bu aşamada siz yine arar mısınız polisi?
Birakalim anasini s. KS. nmi
dayak bitti işte siz telefona ulaşıncaya kadar adam 10 sopa daha attı ve durdu... dersini aldın mı? diye sordu "tamam tövbe" dedi karısı
Huylu huyundan vazgeçmez hele de şiddetle kesinlikle vazgecmez. Kadinin dedikodu huyu şiddeti meşru kilmaz
tamam... an itibriyle dayak bitti... kadın özür diliyor tövbe ediyor... polisi çağırır mısınız?
Polisi ararim ya da guvenligi soylerim
Polisi ararım
polisi ararım