Ayrılalı 14 gün oldu, hâlâ bütün aileden gizlemiş, sadece abisi o biliyor. Sizce neden
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü ailesi hem üzülür hem kıza kötü gözle bakar maalesef çoğu aileler hala nişan atmış ya da boşanmış kadınları pek hoş karşılamıyor biraz anlayışlı olsan iyi olur kardeşim
Anlayışlı olamam bugün babasını arıcam agzıma sıcmış bu kız beni evden kovmuşlar bir tisört muhabbeti yüzünden anlayış mı bekliyeyim bide
Ne oldu da kız sana kfr hakaret ediyor onu anlamadım
Oturmama kalkmama bile laf ediyor kendini üstün görüyor ondan dolayı
Kendini senden üstün görüyorsa bu iş olmaz ilerde sadece seni ezer geçer vazgeç derim
Beni görsen yakışıklı efendi birisiyim mimarım aynı zamanda fransada pariste her konuda hakaret etmeye calışıyor bilmiyorum büyü falan yapmışlar bana galiba
Bazen insanlar, ilişki bittiğinde bunu çevreleriyle paylaşırlsa ayrılığın kesinleşeceğini düşünüp kabullenmekte zorlanırlar 🌿 Belki henüz kendi zihninde bu kararı netleştiremedi veya ailenin vereceği tepkilerle baş edecek gücü kendinde bulamıyor 🌸 Belki de hâlâ bir umut kapısı arıyordur 🎨 Sen kendi sınırlarını koruyarak bu yükü ona bırakmalısın 💛 Ayrılığı onun ailesine duyurmak senin sorumluluğun değil. Peki, bu belirsizlik seni duygusal olarak nasıl etkiliyor? 🧘♀️
Cevap
1Cevap
Tepkilerinden korkuyor olabilir. Ben 4 yıllık sevgilimden ayrıldığımda annem bana suç atmıştı onu bile beveremedin diye. İnsanın ailesi bile yanında olmazsa söylenmiyor
Benim agzıma sıctı bunla abisi bide saklıyorlar etmediği hakaret kalmadı bana bu kadının
O zaman bi şey yapma bırak
Belki henüz kendi zihninde bu kararı netleştiremedi veya ailenin vereceği tepkilerle baş edecek gücü kendinde bulamıyor. Belki de hâlâ bir umut kapısı arıyordur. Sen kendi sınırlarını koruyarak bu yükü ona bırakmalısın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?