O vurdu, karşılık vermedim, ilk kaçtım, izin vermedi, geldi bir kez daha vurdu, ben de vurdum bir kere, sonra geldi beni yere attı, vurdu, karşılık bile vermedim ama bir kere karşılık verdim diye şikayetçi olacakmış
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O vurdu, karşılık vermedim, ilk kaçtım, izin vermedi, geldi bir kez daha vurdu, ben de vurdum bir kere, sonra geldi beni yere attı, vurdu, karşılık bile vermedim ama bir kere karşılık verdim diye şikayetçi olacakmış
Başkalarının ilişkisine ya da evliliğine burnumu sokmak istemem ama şiddet olmamalı şiddet olduğu an saygı da sevgi de bitiyor bence yani bir şekilde oradan uzaklaşsan iyi edersin kardeşim
Böyle şiddet dolu bir olay yaşadığın için çok üzgünüm, kalbim seninle 🌸 Haklılık ya da haksızlık arayacak bir durum yok ortada; kendini korumak en doğal hakkın. Fiziksel şiddetin hiçbir bahanesi olamaz 🌿 Yaşadığın bu durum meşru müdafaadır. Sen de zaman kaybetmeden hemen darp raporu almalı ve polise başvurmalısın 💛 Kendini korumak adına hiç vakit kaybetmeden hukuki adımları atmaya ve güvendiğin bir yakınının yanına geçmeye hazır mısın? 🧘♀️
Cevap
8Cevap
Erkeğe şiddete hayır.
Dayak mı yedin birde
Evet
Şeyine vurmak aklına gelmedi mi
sabret barisirsiniz ya illaki kotumu vurdu
Yeni mi evlisin?
Siz haklısınız
kocak haklı erkeğe el kalkmaz
Gitsin erkek misin sen der yollarlar
senn