Aşk İlişkileri Kocamı dövdüm sizce haklımıyım? Güçlükadın10000 Takip Et Xper 2 Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bana işe gidiyorum deyip arkadaşlarıyla gazinoya gitmiş bende o gün izinli olduğunu öğrendim 800 TL de para harcanmış gazinoda Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sorular Kocamı dövdüm sizce haklımıyım? Cevapla İş Soruları Para Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Önce neden böyle bir şey yaptığını sorsaydınya güzelim 😂 0 4 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Niye 😂😂 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Direk dövmeseydin diye şeettim 🤦🏼😂 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Sorarsam daha çok sinirlenirim Yorumla OnurcanANK +1 yıl Senden korkmam normalmi 😅 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Demek ki adamı çok baskıladın ki aram senden habersiz gitmiş acıdım valla adama 0 2 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Haber verse belki izin verirdim Yorumla Erronblack41 +1 yıl Hiç zannetmiyorum izin vereceğine. Senin şu an yaptığın vijdan temizlem3 Yorumla
anlatanlat Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. azına sıcaydın godoşun coluk cocuğun rızgını dansöz karıların memelerine takmak neymiş anlasaydı 0 6 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Daha beterini ettim beni kapodokya turuna götürecek oldu öyle affettim Yorumla anlatanlat +1 yıl hee mevsimi geldi demi oraların iyi etmişin helal olsun vut kafasına göz acdırma Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Bunda sora aynen Yorumla anlatanlat +1 yıl :D ne yaptı sözünde durdumu yoksa gariban tesellisimi cıktı vaatleri Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Mecbur durdu yoksa yine döveceğim biliyor Yorumla anlatanlat +1 yıl ahaha vah benim enişteme :D Yorumla
KesmeTahtası Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Şiddet tasvip ettiğim bir şey değil, sinirlenmekte haklısın o ayrı. 0 1 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Ondan 55 kilo fazlayım dövdüm derken biraz sıkıştırdım Yorumla
denizdeyim Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Gidecek tabi ne yapacak hergun senle mi oturacak tabi gezip dolasacak 0 2 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Evet benle oturacak Yorumla denizdeyim +1 yıl O zaman sahip cik Yorumla
karamsssss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yok artik boy kilo kac senin 0 2 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl 183 120 kiloyum Yorumla karamsssss +1 yıl Vay sebi dana vay seni camış Yorumla
MasörMurat26 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 83% +1 yıl Ahah ha ha ciddimisin 0 14 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Evet 183 boyunda 120 kiloyum Yorumla MasörMurat26 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 eminim öyledir Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Evet öyleyim 😂😂 Yorumla MasörMurat26 +1 yıl Cüssen için dedim Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Cüssemde öyle 😂🤣 Yorumla MasörMurat26 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Profilden bak Yorumla MasörMurat26 +1 yıl Profilin yok Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Şimdi Yorumla MasörMurat26 +1 yıl Hani. Göremedim. Bekliyorum Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Bakmadınmı Yorumla MasörMurat26 +1 yıl Yoo bekliyom Yorumla MasörMurat26 +1 yıl Bisey yokki Yorumla MasörMurat26 +1 yıl De haydi Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İyi yapmışsın eline sağlık 0 1 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl En son özür dileyerek yalvarıyordu altımda Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Erkek döven kadın😳 woah. Korktum😨 0 4 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl En son özür diliyordu altımda Yorumla BloodyGamer +1 yıl Valla helal. Erkek şiddetine evet.🤭 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Bundan sonra bencede evet Yorumla BloodyGamer +1 yıl Aynen öyle, destekliyorum seni. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl dövünce adam oldu mu barı 0 3 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Adam ederim ben onu ondan 10 cm uzun 55 kiloda fazlayim Cevap sahibi +1 yıl ustune otur o zaman nefessız kalsın Güçlükadın10000 +1 yıl Sinirlenince öyle yapıyorum zaten yalvardıyorum onu
HeyTanks Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İstese seni 4 katlardı bence 0 5 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Nasil katlayacak ben 183 boyunda 120 kiloyum o 65 kilo Yorumla HeyTanks +1 yıl Sen cabuk yorulursun 1 yumrukta yikamacagina gore Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Yumruk vursam yarısı böşa gider üstüne oturup dövüyorum Yorumla HeyTanks +1 yıl Troll soru bence Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Niye troll Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Ağzını burnunu kır. 0 4 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Üstüne oturup yalvardıyorum dövüyorum Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Helal olsun Hüsniye Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Hüsniye değilim😂😂 Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Olsun Hüsniye olur bişi olmaz Yorumla
BayanSissy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. Etekte giydirseydin 0 2 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Üstüne oturdum Yorumla BayanSissy +1 yıl Yetmez ki Yorumla
Banabenigeriverrr Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İy yapmışın kanka 0 5 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Döverken yalvardı bana Yorumla Banabenigeriverrr +1 yıl Ezeydin bacım Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Ezdim zaten ben 120 kiloyum o 65 özür dileyip yalvardı bana Yorumla Banabenigeriverrr +1 yıl Vahhh Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Ne vahı haketti yumruk vursam zaten ölür Yorumla
erhann8 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl sen s.. kiyondur da onu 0 5 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Düşünüyorum artık sinirimden Yorumla erhann8 +1 yıl bağlamalı y... klardan alırsın ne komik ya Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Yatağa bağlayıp yüzüne oturmayı düşünüyorum Yorumla erhann8 +1 yıl zalim karı Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Zalim değilim Yorumla
ɴɪɢʜᴛ_ʙʟᴜᴇ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl iyi yapmışsın 0 1 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Bundan sonra devamlı döveceğim Yorumla
K_isiseeelGelisim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Güzelll 0 2 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Rahat dursa dövmezdim Yorumla K_isiseeelGelisim +1 yıl İnceleyelim mi istsrsen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Önce neden böyle bir şey yaptığını sorsaydınya güzelim 😂
Niye 😂😂
Direk dövmeseydin diye şeettim 🤦🏼😂
Sorarsam daha çok sinirlenirim
Senden korkmam normalmi 😅
Demek ki adamı çok baskıladın ki aram senden habersiz gitmiş acıdım valla adama
Haber verse belki izin verirdim
Hiç zannetmiyorum izin vereceğine. Senin şu an yaptığın vijdan temizlem3
azına sıcaydın godoşun coluk cocuğun rızgını dansöz karıların memelerine takmak neymiş anlasaydı
Daha beterini ettim beni kapodokya turuna götürecek oldu öyle affettim
hee mevsimi geldi demi oraların iyi etmişin helal olsun vut kafasına göz acdırma
Bunda sora aynen
:D ne yaptı sözünde durdumu yoksa gariban tesellisimi cıktı vaatleri
Mecbur durdu yoksa yine döveceğim biliyor
ahaha vah benim enişteme :D
Şiddet tasvip ettiğim bir şey değil, sinirlenmekte haklısın o ayrı.
Ondan 55 kilo fazlayım dövdüm derken biraz sıkıştırdım
Gidecek tabi ne yapacak hergun senle mi oturacak tabi gezip dolasacak
Evet benle oturacak
O zaman sahip cik
Yok artik boy kilo kac senin
183 120 kiloyum
Vay sebi dana vay seni camış
Ahah ha ha ciddimisin
Evet 183 boyunda 120 kiloyum
🤣🤣🤣🤣 eminim öyledir
Evet öyleyim 😂😂
Cüssen için dedim