Kuzenin kocası bana gizli sanki aşık gibi, bunu nasıl çözebilirim fikir verir misiniz?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzenin kocası bana gizli sanki aşık gibi, bunu nasıl çözebilirim fikir verir misiniz?
bence bu konuda çok zor bi noktadasın. emin olmadan hareket edilmeyeceği gibi asla ama asla kanıtım var diyerek bu konuda kötü haberi getiren kişi olmamanı öneririm. sana tavsiyem kocası ile asla ama asla samimi olacak bi diyaloga girmemen. adamın dışarıda gözü varsa bu sende patlamasın. gitsin başkasında patlasın. Erkeklere güven olmayacağı gibi böyle aleni şekilde aile içi duyguları yaşayabilecek bi erkek tehlikelidir. sen oralı olma. ama zaman zaman hazırlıklı ol. ses kaydı al gizliden mesela aynı ortamı paylaşman gereken durum olursa. ama diyorum ya sende patlamasın bu herifin gerçek yüzü. Ne hali varsa görür zaten.
Peki Emin misin sen herhangi bir şekilde yazdığını konuşmaya çalıştın mı bunu sana düşündürtecek ne oldu ya da sen acaba kuruntu mu yapıyorsun ortada elde tutulur bir şey yokken böyle bir şey söylemek çok doğru değil ortada ciddi bir şey varsa ilk önce eniştene diyorum adamı al konuş baktın olmuyor kuzenine anlat ya da sen kuzenini daha iyi tanırsın kocasıyla konuşmadan direk kuzeninle de konuşabilirsin önemli olan burada bu ona gerçekten var mı yok mu onu bilmek
Bunu sadece sen hissediyorsan açık açık söylemiyorsa hiçbir şey yapma mesafe koy. Gidip kuzenine anlatırsın sonra kanıtlayamazsan sen suçlu olursun haberin olsun.
Hayır kuzenine söylersen büyük ihtimalle kocasının tarafında olur hatta adam sana iftira bile atabilir hiçbir şey deme bekle mutlaka mesaj atacaktir sana
Bu durum seni çok zor bir durumda bırakmış ve kaygılandırmış, çok iyi anlıyorum 🌿 Yaşadığın bu karmaşada öncelikle o kişiyle arana çok net ve mesafe koymalısın. Kuzenine bir şey söylemeden önce elinde somut bir durum var mı, yoksa sadece hislerden mi ibaret bunu tartmak önemli 🌸 Kendi sınırlarını çizip tepkini sertçe koyduktan sonra tavrı devam ederse kuzeninle sükunetle konuşmayı düşünebilirsin 💛 Peki o kişinin bu hissettirdiklerine karşı şu an nasıl bir mesafe koruyorsun? 🧘♀️
Cevap
28Cevap
Kocasına bu yaptığın yanlış bir daha yaparsan eşine söylerim de sonra engelle geç
Kuzenine söylersen sana diyeceği tek şey senin gözün benim kocamda mı
önce o dingili efendi gibi uyar ve tersle. baktın anlamıyor tabiki söyleyeceksin
bunu anlamak kolay da soru şu sen de onu istiyor musun
Ilgın olmasa yazmasın tersler geçersin sende yollu değilsin az ha
Gizli gizli ilgi gösteriyor derken🤔 Net bir delil varsa kuzeninle paylaş
Durumdan memnun istekli gibisin yüzünde bi pīç gülümsemesi var
herhalde senin de hoşuna gitti galiba frikik filab veriyorsan da
Çözemezsin zaten tepki vermediğin için daha ileri gidecek
Vay be böyle şeyler yapmayın yarın seninde başına gelir
İnanmazsın ama bendede böyle bir olay olmuştu
Ne zamandır ilgisi var
Nasıl
Ya işte ilgisini belli ediyordu başka şekilde belli etti gerçi buradan yazabileceğim bir şey değil
Nee
Okuduğunu anlamıyorsun neyse
Ok
Umarım erotomanik sanrı flndır
Neden böyle seziyorsun
Söyle tabiki ama üslubunu ona göre seç.
Rahatsız ediyor sende rahatsızsan söylemelisin
Nedir seni bu hisse kaptıran
yani bu durum iyi bir yere gitmez
Bu durum senin hoşuna gidiyor mu?
Emin olmadan boş yapma
Bende sende istiyorsun