Kocamın kuzeninin bana ilgisi mi var?

Merhaba arkadaşlar kocamın yalnız yaşayan bir kuzeni var esim onu cok sevdiği için gelip gidiyoruz 3lü takılıyoruz. Ilk ben onu evimize çağırdığımda eşim işten gelmeden gelmiyor aşağıda bekliyordu yalnız kalmamak için. Geçen biz ona gittiğimizde esimle kapidan girdik hadi sen pide al gel dedi gönderdi direkt biz 10dk falan evde yalniz kaldik normalde dikkat ediyordu yalniz kalmamaya. Sonra biz kelimelik oynamaya basladik oyun esnasinda benimle sohbet ediyordu evi supurecegim simdi sen gel temizlige falan gibi. Ilk basta anlayamadim abi kardesce sandim fakat kelime olarak pis kelimeler kullandi ust uste iskillendim direkt oyunu bitirdim. Ben mesela eşime kisik sesle bu aralar canim cilek istiyor dedigimde kalkip cilek getiriyodu. Senin icin ca yaptim. Sen seversin diye bunu aldim falan ya da saçım boyle nasil begendinmi gibisinden sorular soruyordu sizce bana ilgisi mi var nasıl durumlar?
Güncellemeler
+1 yıl
Esim onla samimi boyle gezip tozmak istiyor bir keresinde tayt vardi altimda bacaklarima baktigini gordum esime soyledigimde sen yanlis gormussundur dedi oyuzden boyle biseyi soyleyemiyoum simdi. Şöyle bir durum daha var birinin benimle ilgilenmesi alttan alttan hosuma da gidiyor çünkü esim asiri ilgisiz
Güncellemeler
+1 yıl
Ilgisini nasil anlarım
Kocamın kuzeninin bana ilgisi mi var?