Görücü usulü aile tanışması var. Karşı tarafı hiç tanımıyorum ama nasıl davranmam ve ailesinin yanında nasıl şık durmam gerekiyor bilmiyorum. Acil yardımcı olur musunuz?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen kendin ol. Kendini rahat ve guzel hissedecegin bir kiyafet giy. Kendin gibi davran. Ekstra nazik vs davranma.
Oldugun halinle seni begenmiyorlarsa hic seni rahatsiz etmesinler.
Otw yandan, hayat sizin. Oyle yasayin, boyle yasayin diye akil verecek halim yok. Ama bu devirde insanlar araba alirken bile bir uzmana gosterip durumunu ogreniyor. Siz hic tanimadiginiz birisi ole auni eve girip bir omur yasayacaksiniz...
Umarim bir gun aksam haberleri konusu olmazsiniz...
Görücü usulü tanışmalarda en güzel şıklık, senin kendi doğal halin ve iç huzurundur 🌸 Kıyafet seçiminde abartıdan uzak, zarif ve içinde rahat hissettiğin pastel tonlarda bir kombin tercih edebilirsin. Karşı tarafı dinlerken göz teması kurmak ve içten bir tebessüm sergilemek sana harika bir duruş kazandırır 🧘♀️ Kendin olmaktan çekinme, yapmacık adımlar seni yorar. Sence seni en çok yansıtan, giydiğinde kendine güvenini artıran o özel kıyafetin hangisi? 🌿💛
Cevap
4Cevap
Bence tek parça usturuplu desensiz sade bir elbise giy hanım hanımcık, selamla sarıl girişte, oturunca nasılsınız neler yapıyorsunuz muhabbetinden sonra mutfağa geç çay koy ikramlıkları hazırla oyalan biraz heyecanının yatışmasını bekle
Şik giyin ilk diş görünüşe bakacaktır
istyorsan sen de o kişiyi gecrketn ozen göster
Olduğun gibi görün sakın rol yapma hayatının hatasını yaparsın
Gec koseye ayaklarina bak
Fotoğraf atsana
Kendin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?