112 Acil Çağrı Merkezi personelini azarlayıcı ve saygısız üslubu için nereye şikayet edebilirim?

Diyarbakırlıyım fakat uzun yıllar şehir dışında yaşadıktan sonra ilk defa bu sene Diyarbakır'a geldim. Gelmez olaydım bir de Diyarbakır'ın en barbar sokağına yerleşmişim, geldiğimden beri sürekli gürültü ve rastgele açılan silah sesleri yüzünden inanılmaz bir stres ve öfke yaşıyorum uyku düzenim bozuldu her gece çıkıp tartışıyorum. Bu gece yine çevrede silah sıkılınca 112'yi arayıp EGM'ye ihbar vermek istedim.

Ancak telefondaki polis masası personeli, ortamın ve olayın stresini yönetmek yerine son derece profesyonellikten uzak, aşağılayıcı ve azarlayıcı bir üslupla konuştu. Uyardığım halde sesini daha da yükseltip laf sokarak telefonu yüzüme kapattı.

Ulan zaten sinirliyim adamlarla tartışıyoruz namlunun ucundayım, takındığın tavır ne?

112 Acil Çağrı Merkezi, vatandaşın sohbet için aradığı değil; kaza, silah sesi, kriz anlarında aradığı bir yerdir. Ekranda "Acil Çağrı" gören bir personelin vatandaşın stresi ne olursa olsun sakin kalıp profesyonelce ihbarı alması gerekmiyor mu, ben mi yanlış biliyorum?

Bu tutumu sergileyen personeli CİMER dışında tam olarak nereye şikayet edebilirim, benzer tecrübe yaşayan var mı?

Güncellemeler
1 sa
"Amacım Diyarbakır'da dostluk kurmak değil, tıp fakültesi mezunu hekimiyim Yaşadığım bölge ile ilgili Detaylar vermeniz Benim için değerli fakat konu Arkadaşlık kurmak değil, sağolsun Alper kardeşimiz Ev Konusunda yardımcı oldu"
Güncellemeler
1 sa
Tecrübeniz var mı nereye şikâyet ederim diye sorulmuş soru sonuçta.
112 Acil Çağrı Merkezi personelini azarlayıcı ve saygısız üslubu için nereye şikayet edebilirim?