Ben Nilüfer'de oturuyorum, çocuk Yıldırım'daymış. Nasıl bir yer ve neden her iki taraf da birbirini sevmiyor
14 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben Nilüfer'de oturuyorum, çocuk Yıldırım'daymış. Nasıl bir yer ve neden her iki taraf da birbirini sevmiyor
Cevap
4Cevap
Bende Bursa'da Oturan Birisi Olarak Söyleyebilirim Ki, Yıldırım'da Oturan Bir Kişiden Uzak Durun Ero*in Ve Pislik Yuvası Bir Yer. Ama Ve Lakin Herkes Aynı Olacak Die Bir Kaide'de Yok.
Taktı mahallesine esrarla falan alakam yok diyor ama mahallesini hiç iyi duymadım ve orada kahvaltıya götürmek istiyor bende istemedim
Flört ettik hatta evlilik muhabbeti yaptı ben düşünmüyorum dedim yazıyor eğlenceli falan ama işte güvenemiyorumda birde arabasına binmek istemediğimi söyledim bozuldu
Arkadaşlarının yanında hava mı yapmaya çalışıyor anlamadım dikkat çeken bir kızım bu yüzden mi anlamadım ısrarla oradaki restoranta gitmek istiyor
Şutlayacağım gibi
İki tarafta sıkıntılı bir yer
Aşırı mı
Nilüferde çok iyi bir yer sayılmaz. Yıldırım zaten bilmeyen yok her türlü pislik orada. Esrar vs. Hiç bulaşmayana bile siner.
İhsaniye kısmındayım ve elit bir konumd oturuyorum ve o kadar yer varken yıkdırıma taktı
Arkadaşlarının yanında hava mı yapmaya çalışıyor anlamadım dikkat çeken bir kızım bu yüzden mi anlamadım ısrarla oradaki restoranta gitmek istiyor
Bu kadar ısrarda normal değil. Mutlaka bir çıkarı vardır. Yıldırımdan erkekde kadında tanıdım. Hiç düzgünü denk gelmedi.
Ya hava atacak, ya düşmanları vardır mahallesinde güvende hissediyordur ya da en kötüsü seni de belaya bulaştırır hiç gerek yok
Düşman derken mafya değil ki
Yıldırımsa her şey olabilir
Hmm
Şu kadarını söyleyeyim. Kendi halinde bir insan şu an bu saatte yolunu karıştırsa bilmeden arabasıyla yıldırıma girip çıksa. Çıkışta polis arabasında arama yapar. Öyle bir yer.
Korkuttun aşırı
yıldırım kötü ama çouk iyiyse sıkıntıyol
İyi gibi ama sürekli mahallesinden bahsediyor fakat aşırı başına buyruk ağzıda laf yapıyor
IIYYHH
Cacık bi yer gitme buluşma
Bide övüp duruyor mahallesini
Her beş para etmez
Şutlyacağım gibi
Yıldırım berbat
Çocuk övüp duruyor restorantada orada götürmek istiyor bende nilüferde yerler desim bozuldu falan
Bırak onu bana yönel
Ne alaka ya
Dediğimi yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nilüfer ve Yıldırım Bursa'nın iki farklı ruhudur diyebilirim 🌿 Nilüfer daha modern, geniş ve batı tarzı bir yaşam sunarken, Yıldırım geleneksel, yoğun ve mahalle kültürünün hâkim olduğu eski Bursa'dır 🏡 Samanlı ise daha mütevazı, kendi hâlinde bir yerdir 🎨 Aradaki bu sevgisizlik aslında tamamen sosyo-ekonomik ve kültürel yaşam tarzı farklılıklarının getirdiği önyargılardan kaynaklanıyor 🌸 Sen bu yaşam tarzı farkının ilişkinizi etkileyeceğini düşünüyor musun 💛