hangi elementin burclari daha güçlüdür
Toprak (Boğa Başak Oğlak)
Ateş (Koç Aslan Yay)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer soyle anlatayim ates (koc, aslan, yay) zorluga gelemiyolar sabir denen bisey yok her istedigim olsun istiyolar toprak (boga, basak, oglak) sabirli zorlugu yenmeye gayreti olan bir elementin burclari ama su varki bir boğa olarak inat asiri gurur özelliğimden hic memnun deilim :)
Toprak grubu buçları daha sabırlı hayatın zorluklarına karşı daha dirençli insanlardır. Ateş burcu insnaları sıkıntıya gelemezler çekip giderler
ama insanlar her yeri yaktigi icin atesi guclu sayiyorlar oysaki toprak hayat verir o alçak gönüllüdür o her zaman galiptir
ne burcusunuz?
oğlak mi?
cok merak ediyorum gerçekten
lutfen ne burcu oldugunuzu söyler misiniz
peki nir sorum olacak
sizce oğlak güçlülük bakimindan sabir bakimindan burçlar icinde kacinci
evet başaklar herkesle anlaşa biliyorlat
ama oğlak ve boğa acilara karsi daha yikilmazdir yani daha dayaniklidir
ya benim burç takıntım var
tamam
Oğlak
yükselenimde Yay
Akrep
evet
ama yay burçlariyla anlasamiyorum
Ben de şunu sormak istiyorum sabır falan değil de güç ve hükmetmek konusunda en iyi burç hangisi?
@Tugbagil101 Ateş tabi ki koç aslan yay
Peki bunlar içinden hangisi? Ben koç diye duydum ateş grubunun ilk burcu olduğu için ateşin özellikşeri en yoğun koçta görülüyormuş
soruyu kapatiyorum ve en iyi gorusu belirliyip bitiriyorum
yeni sorum ates burclarinin en guclusu
@babyfat Rza123 kabul eder misin o benim 2. hesabim
@babyfat lutfen
Yorumlarda okudum da başak kızıyım bazı özelliklerimi burca bağlıyorum baştan ofsayt gibi bana yardım eder misin :/
tabiki de toprak
Ben çok içekapanık duruyorum baskın değilim uyumluyum falan ama ateş grubu arkadaşlarıma bakıyorum daha baskın sert güçlü duruyorlar ben bunu burca bağlıyorum böyle uyumlu falan yumuşak baskın olmayan taraf benim istemiyorum bunu
@babyfat
Sana da soracaktım
Cevaplarsan sevinirim 😊
Yani böyle mi gidecek 😂 Nr kadar güzel olsam da silik gibiyim sanki benden çirkin ama ateş grubu olanlar enerjiyle kendini yükseltiyorlar ama ben düşürüyorum 😭😭 @babyfat
Ben nasılım başak kızı bildiğin kadarıyla nasıl? Hangi burçlarla anlaşırım boğa oğlak diyeceksin ama ben böyle olduğum için ateş grubu istiyorum olmaz mı
oğlak cok daha guçlü
boğada
ateş burçlari bizle baş edemez
evet
Soran sen oğlak mısın? Bizle baş edemezde hayatın cefasını biz sefasını onlar çekiyor 😂
@babyfat cevapların çok kısa ben fikirlerini çok merak ediyorum fazlaca araştırdığını yazmışsın müsait isen uzunca düşüncelerini yazarsan sevinirim mesela benim bu yapım burçla mı alakalı değil diyorum falan ama lider insanlara canlı insanlara bakıyorum genelde ateş hava grubu falan su ve toprak çok pasif sanki
evet oğlak burcuyum
Koç burcuyum hayatın sefasını çekmiyorum. Her ateş grubu aynı değil. Ama sıkıntıya gelemem hemen parlarım öfkem çabuk geçer.
Toprak daha dayanıklı azımlı çalişkan ve zekidir o yüzden toprak burçlari diyorum.
Cevap
11Cevap
Toprak ateşi söndürür aslında 🙄 Bilemedim şimdi 🤔
tabiki toprak
Doğru 😊
Toprak ruhen her zaman daha güçlüdür sabırlıdır ateş her zaman hemen parlar ve zararlı çıkar sanıyorlar ki öfke insanı güçlü yapar ama yanlış
Şu mantıktan yola çıkarsanız, olayı çözersiniz bence.
Ateşin üzerine toprak ve su atarsan, ateş söner, onu öldürürsün. Hava verirsen canlanır, hayata tutunur. Ben ateş grubundan koç burcuyum ve bu mantık her zaman işime yaramıştır.
Madem bütün ateş diyenleri eksileyecektin de, neden sordun bu soruyu o zaman?
En keskin elmas, elması elmasla kesersin en güçlü ateş, ateşe ateşle karşılık verirsin
toprak her zaman hem daha güçlü, hem daha sabırlı bir karaktere sahiptir
Tabiki B :). Savaşta yanınıza emin olunki ateş burcunu isterdiniz.
Ateş topraktan zayiftir
Öyle diyorsan öyledir :)
İkiside hava olmazsa tırt..
Hava yoksa ateş gürlemez, toprak savrulup fırtına yaratamaz..
Gezegenler açısından yorum yaptım 😉
Toprak firtina deyil hayat kaynagidir
Listede yok senin elementler.
toprak>ateş çünkü allah öyle demiştir
Su tabi ki. Bunlar tırt
SU =yengeç
Boğa yım :P 10 Mayıs
toprak en iyisi canısı
Ben ikizler burcu yani hava grubu
toprak
ama insanlari atesi yaktigi icin seciyolar oysaki toprak hayat veriyor o eşsiz güçlüdür
Tahta o tahta
Toprak
Su grubu
Tahta @q
Toprak
Toprak.
Şaka mı? Ateş tabiki.
ateşşşşş
Hangi konuda şimdi?
Toprak
ateşşş
ateş