Babamın telefonunda bi Bahreynli kadınla yazışmalarını gördüm kadın Türkiye'ye gelip geçici nikahla babamla evlilik yapıp sonra boşanıp ülkesine dönüyormuş. Babamla yüzleştim kabul etmedi kadına da mesaj yazdım engelledi ismini ve Instagram hesabını tespit ettim kadının 5 oğlu olduğunu öğrendim ve babama da mesajda bu sadece seninle benim aramda diye söylemiş. Ben bu kadının akrabalarına tek tek mesaj mı göndereyim ne yapayım? Kadının iş yaptığı arkadaşına söyledim o bana inandı ama kadın çevresine yapay zeka diyormuş numaramı hackleyecek vs dolandırıcı diye tembihlemiş lütfen bana acil ‼️ yardımcı olabilir misiniz çok sinirli ve üzgünüm
Güncellemeler
15 sa
Para karşılığı kafın babamla para karşılığı nikah yapmış
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok büyük bir düş kırıklığı ve öfke hissettiğini çok iyi anlıyorum, bu durum gerçekten çok sarsıcı 🌸 Ancak kadının akrabalarına mesaj atmak seni haklıyken haksız duruma düşürebilir ve öfkeni daha da tırmandırabilir 🌿 Şu an sınırlarını koruyarak geri çekilmen, babanın bu durumu kendi sonuçlarıyla yaşamasına izin vermen en sağlıklısı olacaktır 🎨 Kendini yıpratmak yerine biraz sakince nefes almayı denesen nasıl olur? 💛