Abim 29 yaşında çalışmıyor, çalışmak istemiyor bundan sonra işe girip düzenli çalışma, sorumluluk alma ihtimali var mı? 2 yıllık üniversite okumuş, bir tanesi de açıktan, iki diploması var, bu kişi abim, babam o kadar işe soktu ama çalışmadı, hep çıktı geldi, şu zamana kadar toplasan 6 ay çalışmadı, KPSS önlisans iki senede bir oluyor ya, ikidir yani dört senedir de öyle evde yatıyor, KPSS'ye de hiç çalıştığı yok, geçenlerde kredi çekip kumar oynamış, kaybetmiş, borca girmiş, onu da babamlar ödedi, şimdi de evde benimle uğraşıp duruyor, bana sardı, her şeyime laf ediyor, bana sataşıyor, ailemle karı gibi dedikodumu ediyor, evet ciddiyim, annemle ablamla oturup benim dedikodumu yapıyor, böyle bir erkeğin sonu ne olur merak ediyorum çünkü hiç çalışacak popo yok adamda, adam dedim ama erkeğe benzer tarafı da yok, ılık popo. Bi gün sinirleneceğim, ben bir şey yapacağım buna, o olacak
11 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hayır adam olmaz
Kuzenim de öyle 32 yaşında boş geziyor , yetiştirmeden kaynaklı heralde ailen çok şımartmış olabilir
Evet ailem de öyle tek erkek çocuk hiç çalıştırmadilar kpss çalışıyorum diye böyle yatiyor ancak bi de kumar borcu yapıyor
20 yaşından beri çalışıyorum, yaşım 24. Abimde evlenmek gibi düşünce yokmu? ne yapacak ömrü boyunca babası bakamaz ona, bu nasıl adam awk.
Hayır evlenmem diyor, evet ama böyle pohpohlayip duruyorlar laf bile söyletmiyolar kumar borcu yapıyor bi de oturduğu yerden, babamın 4 evi var ona güveniyor galiba ama biz üç kardeşiz ablamla ben, ona bırakmam asla gerekirse öldrrmm ama yedirmem ona
Kalmaz zaten devlet paylaşım yapıyor çökemez yani.
Abin gay olabilirmi? cinsel ihtiyacıda mı yok bu adamın ben anlamadım.
Yok satılığa çıkarırsak benim varis olarak imzam gerekir ama bu eve oturur çıkmaz da çökerse o zaman gösteririm, ki zaten ona güveniyor, gay değil ama pısırık bi kadınla tanışıp konuşamaz bile, bunu ancak görücü usulü evlendirirler, ama bu yaşa geldi hiçbir vasfı yok bununla kim niye evlensin zaten kendi bkunda geberip gidecek, sinirlenip içimi dökmek istedim buraya, bana sataşmasa umrumda değil ama kimsesi yok arkadaşı yok oturduğu yerden bana takıyor karı gibi dedikodumu yapıyor aileme, son zamanlarda iyice arttı çünkü bilenecek başka kimse yok ya gücü bana yetiyor
Ne ş. erefsiz adam ya adamda değilde neyse, sen kaç yaşındasın? umarım en kısa sürede kendi hayatını kurar kurtulursun ordan.
25 yaşındayım kpss ortaöğretime gireceğim bende elimden geleni yapıyor umarım bir şeyler olur da kurtulurum, evet buna adam demeye bin şahit ister başka anne baba olsa bunu bin kere dövdüydü ya da evden kovduydu ama buna laf bile söyleyemezsin yoksa bana kızarlar pohpohlayacaklar böyle iyice g. tü kalkacak, başlarına kaldı zaten, bende sürekli kumarcı diyorum ona çok bozuluyor sinirleniyor, kaybedip durdu ya 😀😀sinir ediyorum ben de onu böyle sürekli kuduruyor 🤣🤣
Hahahahaha iyi yapıyorsun sen onu kudurt, sinirini belli etme önemseme görmezden gel, sürekli işe yaramaz, senle hiçbir kadın evlenmez gibi kıracak, küçük düşürecek laflar söyle.
Bende çok elimden geleni yapıyorum ama hiç karşılığını alamadim Valla, tek isteğim sadece güzel bir aile kurmak ama daha nasip olmadı, ortaöğretim KPSS giricem ama hiç çalışmadım en son 4 sene önce girdim şu an başlasam yetişirmiyim?
Aynen nasıl sinirleniyor gururu kırılıyor bir görsen, bu borca da girdi ama öncesinde bunun bir ev alacak kendi parası vardı borsadan ordan burdan kazandığı onları da kaybetti şu an sıfırda bi de üstüne ailemden aldı 😀😀 ona kuduruyor işte, kpss ortaöğretim aslında kolay oluyor ben geçen seneleri çözdüm öyle aşırı zor bir sınav değil ama genel kültürde tarih coğrafya bilgisi şart Türkçesi çok zor değil dil bilgisi bilsen o da yapılır, matematik de işlem bilgisi istiyor elinden geleni yap ekimin 25 inde daha var
Adam olsa o lafları söyletmez kendine ne sefil birisi bu ya. Tamam teşekkür ederim her şey gönlünce olsun.
Aynı benim kuzen o da adam akıllı bir işe girene kadar yaşı 32-33 ü buldu şimdi PTT'de memur olarak çalışıyor
Nasıl atandı ne şekilde ne okudu, bende kpss ortaöğretime gireceğim bende öyle memur olabilir miyim ki, bu kpss de çalışmıyor ki işte de çalışmıyor
Kpss ortaöğretim gir
Ücreti beğenmiyor olabilirmi?
Evet ama kim ilk başlayınca vasıfsız insana 50 60 bin mi vereceklerdi zaten ülkenin büyük kısmı asgari ücrete çalışıyor onlar da beğenmesim çalışmasın o zaman, kendi bölümünden özelde iş bulamaz zaten anca fabrikalara ya da vasıfsız başka yerlere girecek
Günümüzde sanki herkes nitelikli cerrah olmak zorunda değil severek iş yapılırsa sorun çıkmaz, hem iş güzel de yapılır. Yanlız ücret gerçekten yetersiz. İnsanın çalışma hevesi kalmıyor
Evet ona katılıyorum asgari ücret kişinin kirada tek başına yaşamasına bile yetmez ama hiç baslamazsan da sana o parayı kim verecek, 20 lerinde bir işe girip öğrenmek olgunlaşmak yükselmek varken şimdi bu 30 yaşında o ücrete birilerinden emir almak zor gelecek iyice, böyle gidecek, babam sokacak bu bırakıp gelecek kpssden de yüksek alamaz çalışmıyor yine kumara batacak ailemin malı mülkü de gidecek
Bu seni çalıştırıp paraları yer
Bkumu bile yedirmem bi bicak alip sagli sollu girismek geliyor icimden bana da sataşıp duruyor
Sen diğer taleplerine bak 😅
Uzaklasin bence ondan olmaz
O gitmiyor ki evden mi kovalim babamlar kovmuyor
Oooo umitsiz vaka birde
Zor gibi
Evet başımıza kaldı
Evlimisin bu adamla
Abim diyorum ya okumadan mi zor diyorsun, böyle bir asalakla kim evlensin
Boş ver kendini kurtar
Sen bakarsın ona.
Bkumu bile yedirmem diyorum ya bana da sataşıl dedikodumu yapıp duruyor elime bi bıcak alıp sağlı sollu girisecegim en son
Sakin ol.
Sakinim onun icin degmez o sürünecek böyle