Basörtüsü yüzünden aile baskısı ve beddua ile nasıl başa çıkabilirim?

10 yaşındayken ailemin isteğiyle hafızlık kursuna gittim ve o süreçte kapanmış oldum zamanla zorlanmaya başladım evden çıkamıyordum arkadaşım yoktu. Babam hafızlığı bırakmama izin vermiyordu ve bu konuda evde büyük baskı vardı. Dört yıl sonra bitirdim ama bu süreç beni dinden değilse bile birçok şeyden soğuttu. Lisede imam hatipte okudum 10. sınıfta telefonda bir çocukla mesajlarımı gördüler ve beni 2 ay yatılı bir cemaate gönderdiler orada istemediğim halde çarşaf bile denettirdiler. O dönem psikolojim çok kötüydü babamla sürekli kavga ediyorduk birkaç kez intihar girişimim oldu. Okuldan çıkınca başımı açıyor kıyafetlerimi dışarıda değiştiriyordum. Reşit olacağım günü bekliyordum evden gitmek için. Lise bitince de durum değişmedi. Arkadaşlarımla görüşmeme pek izin verilmiyordu. Çok bunaldığım bir dönemde internetten biriyle tanıştım. Gece gündüz konuşuyorduk zamanla sevgili olduk. Bana hep yeni bir hayat kurabileceğimizi istersem ailemden uzak bir düzen oluşturabileceğimizi anlatıyordu. Evde yaşadıklarımdan dolayı bunu bir çıkış yolu gibiydi.
Bir gün ev tuttu geldi buraya ben de eşyalarımı topladım hattımı evde bıraktım bir not yazdım evden ayrıldım. Ama daha aynı gün içinde korkum artmaya ve pişman olmaya başladım. Anneme bir şey olacak endişesi vardı. Tüm gün çocuklaydım ve istemediğim halde ısrarı nedeniyle yakınlaştık kimseye anlatamadım. Gece telefonu açınca ailemden arama ve mesajlar gördüm. Ben kötü olunca babamı aradı ve buluştuk. Gitmeyince beni zorla eve götürdüler. Babam emniyette olduğu için sonrasında çocuğun hırsızlık kaydı olduğunu annesi babası ve abisinde uyuşturucuyla ilgili kayıtları bulunduğunu öğrendik.
Bu olayın üzerinden 3 ay geçti. Psikoloğa başladım namaza başladım toparlanmaya çalışıyorum aylardır KPSS'ye hazırlanıyorum atanabilirsem hayatımı kurabilmemin tek yolu ama annem şimdi tekrar kapanmam için her gün baskı yapıyor beddua ediyor "Umarım mutlu olamazsın bana yaşattıklarını yaşamadan ölmezsin" her şey affedildi ama bu konu affedilmiyor bir başörtüsü için her gün beddua duymak canımı yakıyor.
Basörtüsü yüzünden aile baskısı ve beddua ile nasıl başa çıkabilirim?