Arkadaşlar bir karar vermem gerekiyor gitmek ya da kalmak sizce nasıl doğru kararı verebilirim yani bildiklerinizi aktarır mısınız
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gitmek istediğine göre bulunduğun ortamdan ya da yerden memnun değilsin ya da gitmen gerekiyor kalmak istiyorsan da seni o hortuma bağlayan bir neden var burada oturup kar zarar ya da artı eksi hesabı yapman gerekiyor gidersen ne olur kalırsan Ne olur değerlendir ona göre gitmen gerekiyorsa gidersin kalman gerekiyorsa kalırsın ama sadece böyle olacak bir şey değil istiyorsan arkadaşlarına ailene falan sor onlar da sana fikir versin
Teşekkürler
Rica ederim
Herşeyi herkesi ve hissettiklerini bi kenara bırak. Yukarıdan bi göz olarak bak olanlara. Objektif ol, hangisi sana daha iyi gelecek diye sor kendine. Cevabın neyse onu yap. Ama dediğim gibi cevap verirken kesinlikle duyguları karıştırma. İstersen seni dinler, karar vermen konusunda destek olurum 😊
Yapamıyorumm
Beraber yapalım ister misin?
Olabilir
E gel hadi o zaman, bakalım birlikte neler yapabileceğimize 😊
neye göre gitmek kalmak ilişkilerle alakalı bir durum mu yoksa cidden bir yere mi gidip kalmakla kararsızsın daha açıklayıcı olman lazım ki cevap verelim
Bir yere gitmek ya da olduğun yerde kalmak
Böyle yol ayrımlarında zihin çok yorulur, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Kalbinin sesini duymak için önce zihnindeki o kalabalık uğultuyu biraz sessizleştirmelisin 🧘♀️ Karar verirken kalmanın getireceği huzur ile gitmenin sana katacağı yenilikleri bir tart tartıya koy. Hangisi büyümene ve ruhuna daha iyi gelecek? Bazen doğada kısa bir yürüyüş yapmak zihni berraklaştırır 🎨 Seni en çok neyin alıkoyduğunu ya da neyin çektiğini hiç düşündün mü? 🌸💛
Cevap
0Cevap
Gitmek. Kalman gerekseydi gitmek aklının ucumdan geçmezdi. Hayatımda birkaç kez yaşadım bu ikilemi her zaman gitmek doğru seçenekti.
Ya sonucu çok boktan olursa
Olsun kalmak da bir o kadar boktan
konuyu bilmeden cevaplayamayız. kalbin hangisinden yanaysa
Kararsızlık da bi karardır
DEĞİLL!
O ara hali yaşamak işte kararın. Seçenek felci diye bişey var araştır. İncir ağacı metaforu bide
Teşekkür ederim araştıracağım
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?