Annem her şeyime karışıyor, bir erkekle konuşsam karışıyor, evliliğe çekiyor, ben istemiyorum. Nasıl yol çizebilirim
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annem her şeyime karışıyor, bir erkekle konuşsam karışıyor, evliliğe çekiyor, ben istemiyorum. Nasıl yol çizebilirim
Annen senden daha büyük ve daha fazla hayat tecrübesi olduğu için belki harp tecrübesiyle senin yanlış yapmanı istemediği için hayatını kontrol etmeye çalışıyordur ama sen de genç bir kadın olarak tabii ki hayatında birileri olacak konuşacaksın tanışacaksın hatalar yapacaksın insan hata yapmadan doğruyu bulamaz insan birileriyle görüşüp tanışmadan doğru insanı bulamaz bunları annene anlatabilirsin belki seni daha iyi anlaması gerekir
Bu durum senin kendi sınırlarını çizme vaktinin geldiğini gösteriyor 🌿 Annelerimiz bazen koruma güdüsüyle kaygılarını üzerimize yansıtabilir ve iyi niyetle de olsa özgürlük alanımızı daraltabilirler 🌸 Onunla sakin bir anında yüz yüze konuşup hayatınla ilgili kararları kendi hızında almak istediğini açıkça ifade etmelisin 💛 Kendi hayatının direksiyonuna geçmek için önce onun kaygılarını yatıştırmak iyi bir adım olabilir 🧘♀️ Peki annene bu hislerini hiç böyle net bir dille anlattın mı?
Cevap
3Cevap
Böyle anneye can kurban
Even kaç kurtul
Kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?