Motorcu bir çocuk camiye gidiyor, sürekli cami story paylaşıyor ama nedense takip ettikleri erkekten çok kadın, hem de affedersin hepsi hemen hemen yollu. Bana göre bu tipler dini kullanıyor ya, sizce?
18 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Şaşırtmadı var öyle tanıdıklarım cuma günü cami de st atar cumartesi bar da st atar
Yalancılar ya birde demezlermi Allah seni sana yakisana bırakıyor demezlermi
Reis yanlış anlama da dinle ilgili çok şeyi varmış gibi hareket edenden yarar olmaz pek sevmem o tip insanları
Bende çünkü din ve ibadetin gizlisi makbuldur
Tabiki din kisisel bir durumdur önce insan olalım sonra neye yoneleceksek olalım insan olmadıktan sonra dinin hayrı mi var
Vallaha öyle helal olsun bizde ibadetlerimizi yapıyoruz ama reklam etmiyoruz bana göre yalan dolan hepsi münafıklar kisacasi
Aynen öyle reis
Kızları takip ediyorsa sanane sevgili misin yooo eee o zaman senide ilgilendirmiyor
Niye qrspy evladı zorunami gitti fhisenin dölü
Pi. c a. m delisi seni khpenin oğlu
Bunların mantığı ben erkeğim herşeyi yaparım kadın hiçbişey yapamaz islam böyle diyor mantığı
Münafıklar
Din onun bunu kullanabileceği kadar ucuz ve çöp bir şey değil Kendi kendinize kafanızda saçma sapan kurgular üretmeyin Selanikli Kamalı adını yazan tişört giyen adını yazan bardakta çay içen it kemalizm'i kullanıyor diyor musun mesela ama mesele İslam olunca dini kullanıyor saçma sapan lakırtı üretiyorsun yavrum din onun bunu kullanabileceği kadar ucuz ve çöp bir şey değildir
aklı cami şiki ors pu diyor normal bir durum erkek sonuçta...
Sana ne milletin özelinden
Sen sus sanane sanami sorucam istediğim şeyi sorarım gvat
Ulan bana bak önceki tartıştığim kişisin defol beni sinirlendirme ha
Seni varya parçalarım ulan boyum 175 fino olan sensin ben kangalim
Olmaz ondan boş ver
Kesinlikle olmaz aşkım münafık bunlar
Valla canım yalan yok tüm erkekler * *cı
Evet tüm erkekleri Allah öyle yaratmis artık gözünüzü acin slklar
Kesinlikle öyle
Evlenen de aynı evlenmeyen de sürekli herkesi tüm kadınları skmk istiyorlar doymuyorlar
Birde demezler Allah seni sana yakisana sakliyor diye :D ahaha
Tamam işte o ben değilim demiş işte neyi anlamadım
Hahahajahaha
Kız yok bana demiyor öyle durum paylasiyorlar genelde Allah seni sana yakisana sakliyor diye genel durum. paylasoyorlar ay bir güldüm
boş ver engelesene
Neden takip ediyorsun.
Kız yok zaten o beni engelledi :D münafık dinin ibadetin gizlisi makbuldur yazdım engel yemişim çokta seyimdeydi diktir etrim
Vallaha bacım sen çok güzel konuşuyorsun helal sana
İster imanlı olsun ister imansız çoğu erkek böyle gerçekten
Aynen aşkım en güzeli insanın kendinden sorumlu olmasıdır.
Beni tarif etti
Evlenen de aynı evlenmeyen de sürekli herkesi tüm kadınları skmk istiyorlar doymuyorlar
Çok güldüm allah da seni güldürsün bu yorum ne ya böyle 😂😂
@tipsizerkeğekızyok öyle zaten doğruyu söyledim
Hak verdim ama açık sözlü olmana güldüm 😂
E tabiki
Tabiki
Evt.
Kesinlikle
Evet
Evet aşkım
E yani
Kesinlikle
onlar gösterişci şovcu
Yollu olduklarını nerden anladın
Bence öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların sosyal medyadaki sunumları ile gerçek hayattaki davranışları arasındaki bu çelişki maalesef çok sık karşılaştığımız bir durum 🌿 Bazen kişiler görünmek istedikleri kimlik ile bastıramadıkları arzuları arasında sıkışıp kalırlar 🎨 Dini simgeleri bir imaj malzemesi yapıp arkasında farklı bir yaşam sürmek ne yazık ki samimiyetsizlik hissettiriyor. Bu durum sende bir hayal kırıklığı yarattı sanırım, sence bu tür çelişkileri fark ettiğimizde o kişilerden uzaklaşmak en doğrusu değil mi? 🌸