Abimle yengemle konuşmuyorum. O yüzden yeğenlerimi de adam akıllı sevemiyorum, benden korkuyorlar. Sevgimi onlara tam yansıtamıyorum halbuki onları ben çok seviyorum
20 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abimle yengemle konuşmuyorum. O yüzden yeğenlerimi de adam akıllı sevemiyorum, benden korkuyorlar. Sevgimi onlara tam yansıtamıyorum halbuki onları ben çok seviyorum
Cevap
1Cevap
Ömür boyu sana yabancı olurlar sen boş ver anne babasını git al onları çıkar dışarı vakit geçirin
maalesef oyle
Al onları sen ortam oluştur keşke benim amcalarımin da böyle derdi olsa
Durum kotu iyi değil onların yanında sevgimi bile gösteremem. Çocuklar çok yabancı kaldı bana. Öyle nefret ettim annesi babasından
Onlar onların anne babası zorlarına gider tabi sen yansıtma şeytana davetiye çıkarma onların açısından düşün. Ben amcalarla babam tartışınca küs olunca çok ağlardım. Çocuk huzur içinde olun ikinizde iyi anlaşın kimseden feragat etmek istemez sen baba yarısısın ama abin de babaları
abimden dururduk görmedim ki eleştiri, dalga geçme bi iyi lafını bilmem onun yanında çekinerek dururduk sen sonunda kavga ettik daha da konuşmuyorum normalde çocukları çok severim ama onun yanında çocukları sevemiyorum
İşte kardeşine böyle olan çocuklarına nasıldır sen onları en iyi anlayacak kişi olacaksın sen ayrıldın abinden ama onların ömür boyu babası olacak abin. Belki yeğenlerinden birinin duasısın sen onları anlayacak biri olsun diye abinden bu kadar çektin
Küçükken ne severdi, ne bir yere götürürdü. Elestirirdi salağa geçerdi. Sürekli azarladı kızardı. Normal hiç bir muhabbetimiz yok. Hiç bir zaman beraber bir şey yapmadık. Hiç bir zaman soh et etmedik elden tutmadı. Son zamanlarda da eşi ve kendisi haksızlık yapti yapmaya çalıştı haddi aşarak konuştu bende. Salladım iki yumruk
Allah sana yardım etsin yeğenlerinin vefalı amcası olmadan önce kendine vefalı bir abi ol sen de yaralısın. Kendini onlarda görüyorsun büyük ihtimalle. Abinde kırıldığın ne beklenti varsa bunu kendine kendin ver.
Doğru diyorsun. Bu bozuk düzen düzelmesi gerekiyor. Nesiller boyu devam etmemeli. O yüzden yaşadığım şehire eve gitmek istemiyorum. Artık bana yabancı
Abin normal biri değil belli ki baban mı çektirdi ona da
Babam kötü birisi değil ilgisiz büyüdü. Biraz çekti ama o kendini geliştirmek yerine zehir içtiği bardağı bana da icirmeye çalıştı. Zehirlendim ama zehiri etrafıma sacmadim tükürdüm onu
Senin kalbin farklı o zaman herkesin kaderi yolu farklı kendine abi ol sırdaş ol
Öyle zaten. Ne yaptıysam kendime. Ne hep bir sıkıntı hep bir dert
Doyum huzur tek kapıda başka kapı yok 🕊
Ne kapısı
Sana yardım edecek tek kapı Allaha açılan kapıdır
Orası öyle düzgün kul olmaya çalışıyorum da bu zamanda zor
Bu zaman öyle bir zaman ki namaz kılan bir genç o zamanın belki çok takva sahibi birine yakındır
Az şey bile çok anlam taşıyor bir hadis var efendimiz demiş ki gün gelecek iman sahibi insan elinde ateş tutar gibi olacak
Vallaha öyle. Doğal kalmak çok zor hele yaşadığım yerde. Ama yine de az d aolsa ibadetlerim yapmaya gayret gösteriyorum
Allah kabul etsin niyetlerini tazele bol bol
Evet kalbim korelmesin diye sadaka veriyorum iyilik yapıyorum sürekli
Allah kabul etsiiiiin
Amin inşallah. Bakacağız ne olacak
Selametle 👋
Kendine iyi bak her seyn hayırlısı
Sendeeeeee 🕊
Sanki tanıdık birisine anlatmış gibi geldi baana
Yok tanıdık değilim
Bana öyle geldi yane
genelde konuştuğum kişiler söyler öyle
Ajan 😂
Yok be yerli Türk evladıyım
Neresinden
İyi akşamlar dilerim efendim
İyi bakalım
İyi 🙂
Abinle anlaşmaya çalış
Hmm evet oyle oluyor
niye korksunlar ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yetişkinlerin arasındaki kırgınlıklar maalesef en çok masum çocukları etkiliyor 🌿 Yetişkin dünyasındaki gerginlikleri hissettikleri için sana karşı çekimser kalmaları çok doğal. Onlara yaklaşırken abinle olan mesafeni bir kenara bırakıp sadece teyze veya hala şefkatiyle yaklaşmayı deneyebilirsin 🌸 Zamana bırakıp, küçük hediyeler ya da yumuşak bir tebessümle güvenlerini kazanabilirsin 💛 Onlarla abinden bağımsız, birebir iletişim kurabileceğin küçük bir an yaratmayı hiç denedin mi? 🎨