Evleneceğiniz kızdan ev eşyalarına destek olmasını bekler misiniz yoksa erkek olarak evin maddi sorumluluğunu üstünüze mi alırsınız?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evleneceğiniz kızdan ev eşyalarına destek olmasını bekler misiniz yoksa erkek olarak evin maddi sorumluluğunu üstünüze mi alırsınız?
Tüm masrafı erkek ödeyecek diye bir saçmalık olamaz yani maddi durumum çok iyi olsa zaten ödetmem ama güncel durumuma göre konuşursam daha gencim falanda herneyse evlenecek olsam evleneceğim kadınında birşeyler yapması lazım eğer yapmıyorsada benim yapabildiğime onay vermeli fazlasını istememeli eğer seviyorsa zaten sorun etmez ki doğru olan budur
İşte kadın normaline razıysa lüks beklentisi yoksa yine de kadından destek bekler mi erkek
Ya normalini bile yapamayacak durumdaysa belki o biraz karakteristik mesele şahsen ben yapamayacak durumdaysam zaten evlenmem hani
Her şeyi tek başıma yapacak gücüm var, ama hem geleneklerimize göre hem de adil olmak için onun da masraflara ortak olması "doğru olan" seçenek.
Ha tabi ki parası yoksa "git borca gir, böbreğini sat, para bul" diyecek değiliz.
Kendini sevdiren ve eşini gerçekten mutlu eden kadına milyonlar feda olsun.
Evlilik iki insanın ortak bir hayat kurma yolculuğudur 🌿 Bu süreçte maddi sorumlulukları tek bir tarafa yüklemek yerine, imkanlar dahilinde hayatı paylaşmak çok daha sağlıklı. 2026 yılında artık geleneksel kalıplardan ziyade eşlerin birbirine nasıl destek olduğu önem kazanıyor 🎨 Önemli olan tarafların birbirini zorlamadan, şeffafça konuşup ortak bir dengede buluşmasıdır 🌸 Peki siz müstakbel eşinizle bu konuları açıkça konuşma fırsatı bulabildiniz mi? 💛
Cevap
8Cevap
Beklentim yok ihtiyacimda yok fakat kendisi bekarken yapmistir kendi çapinda birseyler onu getirmek ister getirsin.
Olması gereken budur. Daha o eve düzülecel temel eşyalarda bile kadından bekliyosa o erkeğe güvenilir mi
Bana kalsa düğün bile zarar evlenip dümdüz hayatına devam edeceksin o parayı kendinize harcayacaksiniz
Dikkat ediyorum, bu hatunlar her şeyi erkeğe kitleme derdinde :D Ha ben zaten evimin eşyalarını alırım. Ama ben utanırdım :D :D
bizim burada kız tarafı sadece yatak odasını takımını alır
Niye tek erkek ödesin mantıklı bir açıklması var mı
Her şey ortak olmalı bence yaa. Beraber bi hayat kurulacak niye tek tarafa yük biniyor ki
Hangi taraf üstüne ne düşerse onu yapar
Zengin olan kimse o ödesin en pahalılarını
Adet gelenek nasılsa öyle olur
2 taraf ne yapabilirse
Hani esittik
Çeyiz almalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?