Hayat malum. Enflasyon ortada. Sadece sıfır yatak odası 25 bin, ikinci el ise 12 bin dese tepkiniz ne olur?

Hayat malum. Enflasyon ortada. Sadece sıfır yatak odası 25 bin, ikinci el ise 12 bin dese tepkiniz ne olur?

Bence sadece yatak odası değil bir çok şeyde ikinci el olabilir. Benim ailemin durumu iyi ama sevgilimin ki pek iyi değil gelecek yıl sonu evlenmeyi planlıyoruz ve ev eşyalarımızı da ikinci el almayacağız düşünüyoruz. Sonuçta evlenirken yüzbinlerce TL masraf yapmaya gerek yok değil mi? Sevenler mutlu olsun yeterli.
Orası öyle tabi. Allah mesut bahtiyar etsin inşAllah
Cevap
0Cevap
Kabul etmek istemem çünkü bu bana değer verilmediğimi hissettirir üzgünüm:(
Farklı bir bakış açısı
ben ederdim, eğer sevgisinden emin olsaydım..
Annen ne derdi peki bu durum için sence
Kabul edilir. Evlendikten sonra kendisi değişmesin de.
Öyle insanlar da var evet
Evet kabul ederim benim için sorun olmaz yeterki iyi bi eşim olsun
Annen kabul eder mi sence böyle bir teklifi
Eder annem annem öyle boş şaşalı şeyleri pahali bide ne gerek var der kendiside ilk evlendi zamanlar 2 el eşya almış sorun etmez
Genelde annelerin bir çoğu benim kızım dul mu da ikinci el eşya alınsın diye düşünüyorlar
Valla ilk defa senden duyorum grcekten hic öyle bisey duymadim daha önce
Bu bence anneden anneye değişiyor benim annem sevmez masraf felan yani
İstemeye geliyorum o zaman hemen 😂
😂😂 evlilik düşünürsem sana haber ederim shsgsgsg
Erken evlenmek sünnettir. Erken evlen ki hem sünnete uy hem de çocuğunla aranda fazla yaş farkı olmasın 😀
😂😂
Bikere herkes herkesi kolay kabul edemiyor beni hatalarımla kabullenip mutlu olabilenle neden iki eşyanın lükslüğünü tartışalım. Her şey yine karşılıklı ama duygu çatışırsa güzel şeyler doğar 🙏
Annen kabul eder mi sence böyle bir şeyi
Annemin kabul etmesi gereken bir durum göremiyorum 😌
Genelde annelerin bir çoğu benim kızım dul mu da ikinci el eşya alınsın diye düşünüyorlar
Herkesin ailesi bir değilki hem ailem beni evlendirmeyecek ben kendim evleneceğim. Onların söz hakkı dahi yok benim için 👍
kabul etmem
Neden diye sorsa ne cevap verirdin
Kabul ederdim her şey maddiyat değil
Annen kabul eder mi sence böyle bir şeyi 🤔
Genelde annelerin birçoğu benim kızım dul mu da ikinci el eşya alınsın diye düşünüyorlar
En güzeli İslami evlilik benim için
Amin. Sizin de karşınıza inşAlllah Rabbim hep güzel ve hayırlı insanlar çıkarır
Kabul
Hayır
En dürüst yorum bence 😂 kızlar kabul ederim diyor ama bence annelerine bu konuyu sormadıkları çok belli 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?