Bir ev tutmaya maddiyat yetmiyorsa ne yapacağız? Kendimizi keşfetmek, bir kariyer edinip kendimizi geliştirmek için başka kalacak yer yok mu?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl bir kariyer hedefin ya da planın var mı bilmiyorum illaki Ankara 'da bulunman gereken bir kariyer adamın varsa ilk aşamada bir pansiyonda kalabilirsin bir apartta kalabilirsin bir devlet misafirhanesinde kalabilirsin Ankara gibi bir yerde devlet misafirhaneleri falan çok var Bir boşluk bulup durumun anlatarak kalabilirsin Evet şu an ev kiraları pahalı bundan dolayı ev tutamamak normal olabilir ama farklı yönlerden çözebilirsin
Ankara gibi büyük bir şehirde sıfırdan bir düzen kurmaya çalışmak maddi olarak zorlayıcı olabilir, bu endişen çok insani 🌿 Maddi imkanlar kısıtlıysa paylaşımlı öğrenci/genç evleri, uygun fiyatlı özel yurtlar veya devlet desteği sağlayan konukevleri harika birer başlangıç seçeneğidir 🌸 Ayrıca kurumların sağladığı misafirhaneleri araştırabilirsin. Hayatının bu gelişim aşamasında konfor alanından çıkmak seni çok güçlendirecek 🎨 Şu an senin için paylaşımlı bir evde oda kiralamak fikri nasıl duyuluyor? 💛
Cevap
7Cevap
ıstersen ıs bulmana yardım ederım, ev bulmana da elımden gelenın en ıyısıyle yardımcı olurum :3
Nasıl?
Çevrem oldukça genıs iş ıcın, hem yonlendırırım de, arkadasın olarak da hep yanında olurum tüm iyi niyetimle🙏
Önce yatılı işe gir çalış para birliktir, sonra kendini geliştirmek için çalışmalara başlarsın
Yanına bir kız arkadaş al birlikte tutun
Çoğu il aynı ama bursa ucuz ev konusunda oraya bak
Sponsor bul ya da Sugardaddy
O zaman arkadas bul kendine
Bi arkadaş ile kal
Kyk da kal. cocum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?