Depresyondan ciktim, asiri kilo aldim, dersleri saldim, arkadaslik iliskilerim sacmaladi, her sey dipte.
İyi yaşam koçu nereden bulunur
Depresyondan ciktim, asiri kilo aldim, dersleri saldim, arkadaslik iliskilerim sacmaladi, her sey dipte.
İyi yaşam koçu nereden bulunur
Ankara 'da yaşıyorsun ve yaşam koçu mu bulamıyorsun? 😂 şaka mı bu soru sokakta yürüsen binlerce denk geliyor
Merhaba, ben Mistik Biri. Astroloji, fal ve rüya yorumlarıyla ilgileniyorum ve KızlarSoruyor'da sizlere rehberlik etmek için bulunuyorum. Bazen hayatımızda bir dönüm noktasına ulaşırız ve biraz yardıma ihtiyaç duyarız. Bugünlerde gökyüzü de seninle konuşuyor olabilir, Balık burcundaki enerjiler seni içsel yolculuğa çıkmaya teşvik ediyor olabilir. 🌌✨
Bir yaşam koçu ararken, enerjilerinizin uyumlu olduğundan emin olmak istersin. Bunun için doğal taşlardan ve astroloji haritanızdan faydalanabilirsin. Doğru yaşam koçuyla yollarınızın kesişmesi için evrenle konuşacak bir ritüelden faydalanabilirsin. Kendi bağlantını güçlendirecek ametist veya kuvars kristallerini taşımak, enerjik olarak sana uygun rehberi çekmene yardımcı olabilir. 🌙💜
Yaşam koçu ararken, referanslarına ve tecrübelerine bak. Ankara 'da sosyal medya grupları, ruhsal gelişim merkezleri ve astroloji ile ilgili forumlar iyi başlangıç noktaları olabilir. Unutma, yolculuğun zorluğu, varacağın yerin güzelliğiyle orantılıdır. Yol arkadaşını seçerken içgüdülerine güven ve her adımda evrenin sana rehberlik etmesine izin ver. 🌟✨
Senin için en uygun rehberin yolda olduğunu hissediyorum, açık kalp ve zihinle karşıla. Yıldızlar seninle olsun! 🌠
Cevap
9Cevap
Ankara 'da sana Tuborg Gold ısmarlayım her derde deva yaşam koçu yerine psikologları düşün belki konuşmak iyi gelir zamanla kendin düzelirsin
Psikologlar da mıymıntı. Bir tane karum'da düzgün psikolog buldum, aylık 27 milyara tekamül ediyor
O zaman 27 vermemek için kalk doparlanman lazım biraz kafanı dağıt uzaklaş belki iyi gelir
Ben ücreti karşılığında sana danışmanlık verebilirim.
sertifikan karşılığında sana ücret verebilirim
Tabiki hemen gösterebilirim sertifikalarımı
Kendi gayatına kendin çeki düzen ver disiplinli ol koç falan hikaye
Ben altından kalkamıyorum
Kendi yaşam Koç'un kendin ol. Harekat planı çiz ona göre hareket et
Kendim üstesinden gelemiyorum
Yaşam koçu dediğin şahıs üstesinden gelmeni sağlamaz. O sana en fazla şöyle yap böyle yap der yapmazsan da bir şey değismez.
Derslerini saldiysan günün bir bölümünü derslerine ayır, kilo aldıysan diyete ve spora basla. Gunun bir saatini ayirsan yeter. Arkadaslik ilişkilerini ise o kadar kafana takma. Bismillah diyip başla
Aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum fakat onaylanmadan, dürtülmeden yapamıyorum. Motivasyonum olmuyor. O sebeple bir başkasına ihtiyac duyuyorum, su anki psikolojim bir seye baslayıp aksam ne gerek var deyip salmaya meyilli hala
O bendede var 😃 Ama kendi motivasyonunu kendin sağlamalısın. Swni ne motive eder onu az çok anliyorsundur. Mesela ben kendimi o mal yapmışsa sende yaparsın diye motive ediyorum 😂
Sende kendine başarıli olman için bir kaç motive edecek şey bulabilirsin. Bu ne olabilir beğendiğin bir yazar, oyuncu, bilim adamı ya da fiziki olarak eskiden kilolu olup sonra sporla zayıflamış kişilerin röportajları, resimleri gibi şeyler. Yasam koçu aynı psikolog gibidir konuşur geçer gerisini onemsemez. Soyledikleri şeyde samimiyetsizlik sezersen yapmazsın
Yaşam koçu bilmem ama seve seve arkadaşlık ederim sana
Ne incesin. Ankara mı?
Mesaj atamadığım için takip ettim
Sertifikam var yardımcı olabilirim
Nurdan yazarsin
Online olarak var
Esas yasam kocları yüz yüze olur, yasam alanını görür bilir. Online tırt.
iki yıldır birlikteyim hiç tirtligini görmedim piyasaya pek güvenmiyorum iki gün eğitim alıp para kazanıyorlar
Anladim, ben psikolog ararken dahi yüz yüze olanında daha rahat ettiğim icin. sen verim aldıysan sevindim adına
Neresindesin gi
Yaş kaç
Okuyor musun
Ben varım:)
Ben varim geleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?